Goodiebox – Tietosuojaseloste

Viimeisin päivitys: 23. maaliskuuta 2021


Tervetuloa tietosuojaselosteeseemme, joka koskee asiakkaidemme yksityisyyden käsittelyä.

Olemme onnellisuusyritys ja jäsenemme ovat meille kaikki kaikessa, joten luonnollisesti haluamme pitää huolta yksityisyydestäsi huolta parhaalla mahdollisella tavalla.

Seuraavat tiedot voivat olla hieman hankala ymmärtää, sillä niiden alkuperänä on EU:n asettamat viralliset määräykset. Nämä määräykset kattavat kaikenlaiset yritykset - niin suuret kuin pienet, kuten Goodiebox. Joten mikäli jokin asia jää epäselväksi tai kaipaat selvennystä, voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse  [email protected] 

Meillä on myös oma tietosuojavastaava, ja hänen tehtävänään on varmistaa, että teemme kaikkemme voidaksemme antaa sinulle ja muille jäsenillemme parhaan mahdollisen kokemuksen ja pitää tietosi turvassa. Jos sinulla on kysyttävää rekisteröidyn oikeuksistasi; voit joko siirtyä suoraan kohtaan 7 ”Oikeutesi rekisteröidyksi” tai lähettää sähköpostia onnellisuusryhmällemme yllä olevaan sähköpostiviestiin tai ottaa yhteyttä suoraan tietosuojavaltuutettuun henkilöömme osoitteeseen [email protected]

Joten, aloitetaan.

Ensinnäkin joitain nopeita vinkkejä. Kun kirjoitamme "me" tai "meidän", tarkoitamme Goodieboxia ja kaikkia tytäryhtiöitämme. Ja kun kirjoitamme “sinä”, tarkoitamme sinua vierailijana, asiakkaana tai jäsenenä. Ja kaikki täällä kirjoitetut koskevat kaikkia, jotka vierailevat verkkosivustollamme tai ostavat tuotteitamme tai palveluitamme missä tahansa muodossa.

Goodiebox kerää ja käsittelee henkilötietojasi vain tämän tietosuojakäytännön mukaisesti ja aina yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 (jäljempänä GDPR) mukaisesti.

Jos muutamme tätä tietosuojakäytäntöä, muutokset ovat saatavilla kaikilla verkkosivustoillamme ("verkkosivustot") ja tarvittaessa niistä ilmoitetaan sinulle sähköpostitse tai muulla käytettävissä olevalla tavalla. Siksi kehotamme sinua tarkistamaan sitä ajoittain, jotta pysyt ajan tasalla tavasta, jolla käsittelemme henkilötietojasi.

Tietoa meistä

Tämä tietosuojakäytäntö koskee kaikkia henkilötietoja, joita Goodiebox ApS, jonka sääntömääräinen kotipaikka on Artillerivej 86, 5. kerros, 2300 Copenhagen S., Tanska, ja sen tytäryhtiöt, jotka löydät täältä. Goodiebox on ns. Rekisterinpitäjä (määritelty GDPR: n 4 artiklan 7 kohdassa) kaikesta tuotteidemme ja palvelujemme ("Palvelut") käsittelystä. Nämä palvelut sisältävät kaikki vuorovaikutukset, joita sinulla voi olla kanssamme verkkosivustojemme kautta, puhelimitse, sosiaalisten verkostojen tai muiden kanavien kautta.

Tämä tietosuojakäytäntö kattaa kaikkien niiden maiden käsittelytoiminnot, joissa toimimme Euroopan unionissa, ja siksi, jos maakohtaisia vaatimuksia noudatetaan, lisätään ylimääräinen osio nimeltä "maakohtainen".

Tietosuojakäytännön rakenne

Helpottaaksemme navigointia tällä sivulla, löydät alta tietosuojakäytäntömme sisällysluettelon, jotta voit siirtyä suoraan sinulle tärkeimpään osioon:

  • Yleiskatsaus Goodieboxin tietojenkäsittelytoimiin (osa 1)

  • Tarkemmin - mitä tietoja, mitä tarkoituksia varten käsittelemme tietojasi ja millä oikeusperustalla (t)? (osasto-2)

  • Mikä on säilyttämispolitiikkamme? (osa 3)

  • Mikä on evästekäytäntömme? (osa 4)

  • Missä säilytämme henkilötietojasi? (osa 5)

  • Milloin voimme paljastaa henkilötietosi? (6 jakso)

  • Mitkä ovat rekisteröidyn oikeudet? (osa 7)

  • Kuinka ottaa meihin yhteyttä? (jakso 8)

  • Mitkä ovat maakohtaiset erityispiirteet (tarvittaessa)? (o

Osa 1 - Yleiskatsaus Goodieboxin käsittelytoimiin

Ensinnäkin termit "data" ja "henkilötiedot"" viittaavat kaikki "henkilötietojen" määritelmään GDPR: n 4 artiklan 1 kohdassa; jotka ovat pohjimmiltaan tietoja, joiden avulla voimme tunnistaa sinut suoraan tai epäsuorasti. Se voi olla nimesi, puhelinnumerosi, jäsentunnuksesi, tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Suurimman osan ajasta käsittelemämme tiedot tarjoat meille suoraan kun käytät palveluitamme. Esimerkiksi kun tilaat boxin, ilmoitat tilausvaiheessa nimesi, sähköpostiosoitteesi ja tapahtuma- ja laskutustietosi (esim. Luottokortti- tai maksukortti- tai muut pankkitiedot ja toimitustiedot). Sama pätee siihen, kun otat meihin yhteyttä (esim. Otat yhteyttä asiakaspalveluumme "Team Happiness", asioit kanssamme sosiaalisen median alustoilla jne.) Tai kun päätät osallistua online-kilpailuihin, kyselyihin tai lisätä boxin arvostelun jäsentilillesi. Joskus keräämme tietojasi myös silloin, kun vierailet verkkosivustollamme (esim. Tekniset laitteet ja käyttötiedot, jotka kerätään automaattisesti, kun olet tekemisissä Palvelujemme kanssa), ja evästeasetuksistasi ja suostumuksestasi riippuen voimme käyttää seurantatekniikoita tarkistaaksesi mitä Goodiebox-sivuja olet katsellut tai oletko avannut uutiskirjeemme.

Luotamme aina oikeudelliseen perustaan ​​keräämällä ja käsittelemällä henkilötietojasi. Etukäteen antamasi suostumus edellyttää seuraavia tarkoituksia:

kauneusprofiilisi käsittely erityisryhmille, kuten ihonväri tai hiustyyppi,

tilaus uutiskirjeemme,

osallistuminen kyselyihin, verkkokilpailuihin tai mainoskampanjoihin,

tietojen siirtäminen kolmansille osapuolille tai kolmansille maille (eli ETA: n ulkopuolelle), jos ei ole riittäviä suojatoimenpiteitä (esim. kun päätät kirjautua sisään Facebook Connectilla), ja

evästeet ja seurantatekniikat (esim. mitkä sivut olet katsellut verkkosivustoillamme ja jos olet avannut uutiskirjeemme).

Lasten yksityisyyden suoja - Huomaa, että verkkosivustojamme ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille, eikä niitä tule käyttää heidän kanssaan. Emme siis tarkoituksellisesti kerää henkilötietoja alle 18-vuotiaista, ellemme saaneet laillisen huoltajan aikaisempaa suostumusta..

Jos haluat täydellisen yleiskatsauksen, suosittelemme, että luet alla olevan osan 2, jossa luetellaan tapaukset, joissa Goodiebox kerää ja käsittelee tietojasi, sekä tarkoitukset ja oikeudelliset perusteet siihen. Muussa tapauksessa voit siirtyä suoraan tallennustilan kestokäytäntöön (osio 3), evästeitä koskeviin tietoihin (osio 4), tietojesi tallennuspaikkaan (osio 5), tapauksiin, joissa voimme paljastaa tietojasi kolmansille osapuolille (osio 6), oikeutesi rekisteröidyksi (osa 7), miten voit tehdä sopimuksen meistä (osa 8) ja maakohtaiset erityispiirteet (tarvittaessa) (kohta 9).

Osa 2 - Mitä tietoja Goodiebox käsittelee, mihin tarkoitukseen ja millä laillisella perusteella?

Verkkosivustojemme käyttö

Käytämme tietojasi tarjotaksemme sinulle pääsyn verkkosivustoihimme. Asetuksistasi riippuen voimme kerätä seuraavia tietoja jokaisen vierailun aikana:

Käyttötiedot: laitteen tekniset tiedot, mukaan lukien laitekohtaiset tiedot, kuten laitteistomalli, käyttöjärjestelmäversio, yksilölliset laitetunnisteet, kieliasetukset ja järjestelmän valtuutukset; yksityiskohdat vierailuistasi, mukaan lukien täydelliset Uniform Resource Locators (URL) -palvelun napsautusvirrat Palveluihimme, niiden kautta ja palveluistamme (mukaan lukien päivämäärä ja kellonaika);

Analytics-tiedot: IP-osoitteesi, käyttöjärjestelmäsi ja selaintyyppi; vierailut sivuilla, käyntien pituus ja sivuinteraktiot (kuten vieritys, sormiliikkeet, napsautukset ja hiiren osoittimet).

Mainostiedot: Tiedot sosiaalisen median tai hakukoneen luona vierailemastamme alkuperästä voidaan jakaa kumppaneidemme kanssa, ja selaimesi istunnolle jokaisessa käynnissä annettu satunnainen tunnus.

Tarkoitukset: antaa sinulle pääsy verkkosivustoillemme, parantaa käyttökokemustasi ja / tai varmistaa Palvelujemme asianmukainen käyttö. Missään tapauksessa emme koskaan käytä näitä tietoja tunnistamaan sinut nimenomaan.

Oikeudelliset perusteet: Oikeutettu etu (GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan f alakohta) / Suostumus (GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta)

Jäsentilin luominen

Kun luot tilin, voimme kerätä seuraavia tietoja sinusta: koko nimesi, sähköpostiosoitteesi, salasanasi ja puhelinnumerosi.

Tarkoitus: tarjota sinulle käyttäjätili ja mahdollisuus tilata ja vastaanottaa Palveluitamme.

Oikeudelliset perusteet: Sopimuksen täytäntöönpano (GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta / oikeutettu etu (GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan f alakohta).

Kirjaudu sisään Facebook Connectilla ja / tai Googlella

Sinulla voi olla mahdollisuus kirjautua sisään käyttäjätiliisi Facebook-tunnuksillasi ja / tai Google-tililläsi. Jos teet niin, hyväksyt ja suostut jakamaan joitain julkisia profiilitietoja kanssamme. Huomaa, että Facebook ja / tai Google voivat myös käsitellä joitain tietojasi, emmekä ole vastuussa tästä tietojen käsittelystä. Ennen kuin käytät näitä kirjautumisvaihtoehtoja, suosittelemme tarkistamaan heidän tietosuojakäytäntönsä, jotka ovat saatavilla täällä (Facebook / Google).

Tarkoitus: antaa sinun kirjautua sisään ja käyttää palveluitamme helposti käyttämättä jäsentilisi tunnistetietoja.

Oikeudelliset perusteet: Oikeutettu etu (GDPR: n 6 artikkeli 1 kohdan f alakohta) / Suostumus (GDPR: n 6 artikkeli 1 kohdan a alakohta).

Tilaus Goodieboxiin ja ostotiedot

Jos tilaat kuukausittaiset / neljännesvuosittaiset boximme, käsittelemme ostoksia ja toimituksia koskevia tietoja, kuten tilausnumerosi ja lähetysnumerosi, ostettujen boxien tiedot, maksutapasi tiedot ja ensisijaisen toimitustavan, toimituksesi ja laskutuksesi osoitteet, kaikki ostoihin liittyvät viestit ja viestit (mukaan lukien mahdolliset valitukset tai viestit, jotka on lähetetty tiimimme onnellisuudelle), toimituksen ja maksun tila (täytetty, lähetetty), palautustila (tarvittaessa) ja kaikki asiaankuuluvat tiedot kolmannen osapuolen palveluista palvelujen tarjoamiseen osallistuvat palveluntarjoajat. Goodiebox tarjoaa joskus mahdollisuuden ostaa tuotteita verkkokaupasta. Tällöin voidaan kerätä ja käsitellä samantyyppisiä tietoja.

Tarkoitus: tarjota sinulle Palvelumme (eli käsitellä tilaustasi ja toimittaa tuotteitamme ohjeidesi mukaan).

Oikeudelliset perusteet: Sopimusten täyttäminen (GDPR: n 6 artikkeli 1 kohdan b alakohta) / Oikeutettu etu (GDPR: n 6 artikkeli 1 kohdan f alakohta).

Tilauksen tekeminen ja maksutiedot

Kun tilaat kuukausiruutuamme tai ostat tuotteita verkosta, voit käyttää yleisiä maksutapoja, kuten luotto- / maksukorttisi, PayPal- ja suoraveloitusvaihtoehdot, kuten Ideal, Bancontact, Klarna ja MobilePay. Käsittelemme maksutietosi maksun suorittamiseksi ja saatamme saada lisätietoja ulkopuolisilta maksupalveluntarjoajilta, joiden kanssa työskentelemme. Tämä voi sisältää tapahtumasi ja laskutustietosi; esim. luotto- / maksukorttitiedot ja toimitustiedot. Huomaa kuitenkin, että emme tallenna luottokorttitietojasi - ne sijaitsevat niin sanotun maksuportin salatussa palvelimessa, joka on PPC-sertifioitu.

Tarkoitus: toteuttaa ostettu sopimus ja toimittaa tuotteitamme.

Oikeudelliset perusteet: Sopimusten täyttäminen (GDPR: n 6 artikkeli 1 kohdan b alakohta) / Oikeutettu etu (GDPR: n 6 artikkeli1 kohdan f alakohta).

Hylätyt ostoskorisähköpostit

Selatessasi verkkosivustoillamme, voit lisätä tuotteita ostoskoriin. Joskus tapahtuu, että jäsenet ajattelevat saattaneensa ostoksensa päätökseen, mutta osa tiedoista puuttui, ja siksi Goodiebox ei käsittele myyntiä ja toimita boxia perille. Tällaisen epämiellyttävän tilanteen välttämiseksi voimme käsitellä tuotteita, jotka olet lisännyt ostoskoriin, kun olet kirjautunut sisään käyttäjätilillesi, sekä lisännyt tietoihin nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Tarkoitus: ottaa sinuun yhteyttä muistuttaaksesi, että ostoskorissasi on erinomainen tuote, ja varmista, että keskeneräinen ostotapahtuma ei johdu virheestä. Voimme ottaa sinuun yhteyttä, jos sinulla oli melkein viimeistelty tapahtuma, mutta et suorittanut sitä loppuun (esim. Jos valitsit tuotteen, mutta et suorittanut tapahtumaa loppuun tai jos annoit kassalla joitain tietoja, jotka saavat meidät ajattelemaan, että olet suorittanut tapahtuman, kiinnostunut ostamaan tällaista tuotetta, vaikka kauppaa ei olisi saatu päätökseen).

Oikeudelliset perusteet: Oikeutettu etu (GDPR: n 6 artikkeli 1 kohdan f alakohta). Voit omasta tilanteestasi johtuvista syistä vastustaa tällaista käsittelyä milloin tahansa kirjoittamalla meille sähköpostin (kuten alla olevassa osiossa 7 kerrotaan).

Goodiepoints-pisteiden käyttö

Joskus, kun suoritat toiminnon (kuten, mutta ei rajoittuen, tuotearvostelun kirjoittamisen), sinulle voidaan hyvittää tiettyjä kanta-asiakaspisteitä ("Goodiepoints") yksinomaan yrityksen harkinnan mukaan. Keräämiäsi Goodiepointseja voidaan käyttää moniin asioihin, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tuotteiden / boxien lunastamiseen ilmaiseksi tai alennettuun hintaan (jos saatavilla verkkokaupastamme). Siksi, kun päätät käyttää Goodiepointsejasi, voimme tarkistaa jäsentililtäsi allokoitujen Goodiepointsien lukumäärän, niiden jakamispäivän ja viimeisen käyttöpäivän (jos sovellettavissa).

Tarkoitus: uskollistaa jäseniämme ja asiakkaitamme ja kiittää heitä uskollisuudestaan ​​meille. Käytämme toimitettuja tietoja, kun käytämme Goodiepointsejasi tilauksen tarkistamiseen ja käsittelemiseen. Tähän sisältyy myös Goodiepoints-pisteiden käyttöön liittyvien tietojen tallentaminen ja käsittely erityisesti petosten torjunnassa.

Oikeudelliset perusteet: Oikeutettu etu (GDPR: n 6 artikkeli 1 kohdan f alakohta) / Sopimusten täyttäminen (GDPR: n 6 artikkeli1 kohdan b alakohta).

Lahjakorttien käyttö

Kun käytät lahjakorttia laatikon tai minkä tahansa muun tuotteen tilaukseen, voimme käsitellä lahjakorttia koskevia tietoja, kuten sen myöntämistä ja viimeistä voimassaoloaikaa, sen arvoa, jaettua koodia, yhdessä valittujen laatikoiden tai tuotteiden kanssa. lähetettävä, lahjakortin haltijan nimi, toimitusosoite (henkilökohtaisia ​​tositteita varten), lunastavan osapuolen nimi ja laskutusosoite sekä lunastukseen käytetyn tilin käyttäjätilin tunnus. Jos olet lahjakortin ostaja ja sinulla on oikeus saada hyvitys, voimme pyytää myös pankkitietojasi. Jos sinulla on valitusta saamastasi laatikosta, voimme jakaa sinulle Goodiepointeja käyttöehtojemme mukaisesti, ja voimme käsitellä myös tietoja jäsenetilistäsi.

Tarkoitukset: lähettää sinulle valitut laatikot tai tuotteet lahjakorttia vastaan, palauttaa lahjakortti (tarvittaessa), hyvittää sinulle Goodiepoints valituksen (jos sovellettavissa) tai petosten estämisen yhteydessä.

Oikeudelliset perusteet: Oikeutettu etu (GDPR: n 6 artikkeli 1 kohdan f alakohta) / Sopimusten täyttäminen (GDPR: n 6 artikkeli 1 kohdan b alakohta).

Vuorovaikutukset, viestit, keskustelut

Rakastamme jäseniämme ja haluamme kohdella jäseniämme aina parhaina ystävinä. Tämä tarkoittaa ennen kaikkea asioiden pitämistä todellisina ja inhimillisinä ja keskustelut todellisina ja henkilökohtaisina, jotta voimme auttaa parhaalla mahdollisella tavalla riippumatta siitä, koskeeko asia laatikkoa vai vain keskustelua, jossa ei ole mitään erityistä. Voimme siksi kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja, kun otat meihin yhteyttä chatissa, puhelimitse, sosiaalisen median alustojemme kautta tai millä tahansa muulla käytettävissä olevalla tavalla. Se voi sisältää jonkin verran keskustelun sisältöä, nimesi, sähköpostiosoitteesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja / tai profiilinimesi sosiaalisen median alustoilla. Huomaa, että emme nauhoita puhelinkeskusteluja, ja jos näin käy tulevaisuudessa, se perustuu vain etukäteen antamaasi suostumukseen, ja sinulle ilmoitetaan oikeudestasi peruuttaa tällainen suostumus milloin tahansa. tulevaisuus. Huomaa myös, että Goodiebox ei ole vastuussa sosiaalisen median alustojen käyttöehdoista, joiden avulla voit ottaa yhteyttä meihin.

Tarkoitus: varmistaa mahdollisten valitusten tai kommenttien asianmukainen seuranta ja parantaa palveluitamme. Voimme myös käyttää yhteystietojasi lähettämään sinulle uuden laatikon, jos tuotteessa on ongelma (jos sovellettavissa).

Oikeudelliset perusteet: Oikeutettu etu (GDPR: n 6 artikkeli 1 kohdan f alakohta) / Sopimusten täyttäminen (GDPR: n 6 artikkeli 1 kohdan b alakohta).

Kampanjat, palautteet, tuotearvostelut ja kyselyt

Jos päätät osallistua kampanjaan, antaa meille palautetta tai tuotearvioita tai jos osallistut kyselyyn ja online-kilpailuihin, keräämme ja käsittelemme joitain henkilötietojasi. Tähän voi sisältyä nimesi ja sähköpostiosoitteesi, tuote-asetuksesi ja mahdollisesti lisäämäsi kommentit.

Tarkoitukset: analysoida oletko tyytyväinen vai tyytymätön palveluihimme ja arvioida yleistä kokemustasi siitä. Tämä on meille tärkeä resurssi parantaa käyttökokemustasi ja mukauttaa toimintamme tarpeisiisi. Joskus sinulle voidaan tarjota osallistumista kampanjaan, jäsenenä tai vaikuttajana sosiaalisen median alustoilla. Tämä auttaa meitä kasvamaan ja lisäämään tuotemerkkimme näkyvyyttä. Kyselyt ja jäsenten arvostelut auttavat parantamaan tuotevalikoimaamme ja ennustamaan jäsenten toiveita.

Oikeudelliset perusteet: Oikeutettu etu (GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan f alakohta) parantaa käyttökokemustasi ja mukauttaa toimintamme tarpeisiisi. Emme missään olosuhteissa käytä kerättyjä tietoja henkilöllisyytesi / sopimusvelvollisuutesi määrittämiseen (GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta), kun käsittely on välttämätöntä sopimuksen toteuttamiseksi (esimerkiksi kampanjaan osallistumiseksi) / Suostumus, kun kahta muuta oikeusperustaa ei sovelleta (GDPR: n 6 artikkeli 1 kohdan a alakohta tai (GDPR: n 9 artikkeli 2 kohdan a alakohta)) erityisten tietoryhmien käsittelyyn.

Online-media-alustoilla kerätty tieto

Ylläpidämme online-mediaalustoja (kuten Facebook, Instagram, Messenger, Tiktok, YouTube, WhatsApp, Snapchat, Pinterest, Google jne.) Ja julkaisemme säännöllisesti sisältöä, tarjouksia, tarjouksia ja järjestämme verkkokilpailuja (katso erityinen alaosa). Kun käytät näitä verkkovälineitä, verkko-operaattorit voivat käsitellä tietojasi, kuten ikäsi, sukupuolesi ja maantieteellinen sijainti. Muista, että emme ole vastuussa tavasta, jolla he keräävät ja käsittelevät tietojasi omiin tarkoituksiinsa. Meillä ei ole vaikutusta näihin tietojenkäsittelytoimintoihin, ja suosittelemme lukemaan heidän oman tietosuojakäytäntönsä, jos haluat tietää enemmän. Goodiebox on vastuussa vain tiedoista, jotka annat vierailun aikana online-mediasivuillemme (esim. Tiedot, jotka annat meille suoraan, kun lähetät jotain sivuillemme tai kun lähetät meille yksityisiä viestejä). Jos sinulla on julkinen tili, voimme myös nähdä julkiset tietosi (esim. Käyttäjänimesi ja julkaisemasi ja julkiselle yleisölle jakamasi sisällön).

Tarkoitukset: ymmärtää paremmin, miten jäsenet ja asiakkaat suhtautuvat tuotteisiimme ja tunnistavat kauneuden trendit; lisätä näkyvyyttä markkinoilla ja kehittää jatkuvasti tuotemerkkiämme.

Oikeusperusta: Oikeutettu etu (GDPR: n 6 artikkeli 1 kohdan f alakohta).

Online-kilpailut

Järjestämme ja aloitamme joskus verkkokilpailuja online-mediaalustojemme kautta, joissa osallistujia kannustetaan esimerkiksi äänestämään, jakamaan, tykkäämään tai kommentoimaan tai muuten toimimaan viestin kanssa tai kutsumaan ystävää seuraamaan meitä. voidakseen voittaa palkintoja tai palkintoja. Siksi voimme käsitellä henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten osallistujien käyttäjätunnuksia, ja pyytää tällaisen verkkokilpailun voittajalta lisätietoja, kuten heidän nimensä, sähköpostiosoitteensa ja toimitustietonsa palkinnon / palkinnon lähettämiseksi. Joskus Goodiebox huolehtii itse toimituksesta, mutta joskus brändi, joka tekee yhteistyötä kanssamme kilpailussa, toimittaa lahjan suoraan. Jos näin on, ilmoitamme voittajalle etukäteen siitä, että heidän tietojaan jaetaan tällaisen tuotemerkin kanssa, vain palkinnon toimittamiseksi. Meillä on tietojenkäsittelysopimukset kaikkien tuotemerkkien kanssa, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ja jaettuja henkilökohtaisia ​​tietoja käytetään vain edellä mainittuun tarkoitukseen.

Tarkoitus: lisätä jäsentemme sitoutumista tai saada seuraajamme tutustumaan Palveluihimme. Edellä mainittujen tietojen käsittely on välttämätöntä verkkokilpailun suorittamiseksi ja palkinnon / palkinnon toimittamiseksi voittajalle.

Oikeudelliset perusteet: Oikeutettu etu (GDPR: n 6 artikkeli 1 kohdan f alakohta) / sopimuksen täyttäminen (GDPR: n 6 artikkeli 1 kohdan b alakohta).

Tilaa uutiskirjeemme, vastaanottaa mainosviestejä tai muuta markkinointimateriaalia

Markkinointiasetuksistasi riippuen voimme käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi markkinointisisällön lähettämiseen sinulle sähköpostitse, puhelimitse (puhelut / tekstiviestit) tai postitse. Jotkut näistä viesteistä voidaan räätälöidä sinulle aiemman selaimesi tai ostotoimintasi tai minkä tahansa muun sinusta mahdollisesti keräämämme tiedon perusteella. Jos et enää halua saada markkinointiviestintää meiltä tai yksittäisiä tuotesuosituksia tai jos päinvastoin haluat tilata ne uudelleen, voit muokata asetuksiasi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä tai napsauttamalla "Peruuta uutiskirjeen tilaus" "linkkiä sähköpostissa. Jos kieltäydyt markkinoinnistamme, huomaa, että voimme silti ottaa sinuun yhteyttä ajoittain palveluviesteillä (esim. tilaus- ja toimitusvahvistukset, maksutavat ja tiedot laillisista oikeuksistasi).

Tarkoitus: vastaanottaa suoramarkkinointia (tuotteet ja palvelut). Voit muokata markkinointi-asetuksiasi milloin tahansa käyttämällä kunkin markkinointiviestin lopussa olevaa linkkiä tai lähettämällä tilauksen peruutuspyynnön sähköpostitse.

Oikeusperusta: Oikeutettu etu (GDPR: n 6 artikkeli 1 kohdan f alakohta) / Suostumus (GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta).

Tuotteiden sovittaminen jäsenen mieltymyksiin

Voimme kerätä joitain tietoja tuotteista, tuotetyypeistä ja tuotemerkeistä, joiden kanssa työskentelemme, ja sovittaa ne jäsenten mieltymyksiin.

Tarkoitukset: tehdä salanimityksiä tilastoista ja parantaa kuukausittaisten / neljännesvuosittaisten tilauslaatikkojemme sisältöä ja mahdollisia muita tuotetarjouksia analysoimalla, kuinka hyvin jäsenet ovat pitäneet edellisistä laatikoiden tuotteista.

Oikeudellinen perusta: Oikeutettu etu (GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan f alakohta) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja toimintojemme mukauttamiseksi jäsenten tarpeisiin. Missään olosuhteissa emme käytä kerättyjä tietoja henkilöllisyytesi selvittämiseen, ja voit erityisestä tilanteestasi johtuvista syistä milloin tahansa vastustaa tällaista käsittelyä kirjoittamalla meille sähköpostia (kuten alla olevassa osiossa 7 selitetään).

Tuotearvostelujen käyttö tilastollisiin tarkoituksiin

Sinulla on mahdollisuus lisätä tuotearvosteluja jäsentiliisi, ja niitä arvioidessamme voimme käsitellä joitain henkilökohtaisia ​​tietoja (esimerkiksi henkilötietoja, jotka olet sisällyttänyt arvostelusi sisältöön (jos sovellettavissa), yhdessä käyttäjänimesi kanssa ( tarvittaessa), maantieteellinen sijaintisi sekä tarkistuksen aika ja päivämäärä. Emme koskaan käytä arvosteluja tunnistamaan sinua.

Tarkoitus: Käsittelemme pseudonymisoitua dataa aggregaattitilastojen (kuten tiettyjen tuotteiden luokitusten tai mieltymysten) suorittamiseksi ja voimme esittää tällaisia ​​yhteenvetotilastoja tuotemerkkikumppaneillemme aina peruuttamattomasti nimettöminä.

Oikeudellinen perusta: Käsittely on tarpeen tilastollisia tarkoituksia varten, ja voimme toimittaa tuotemerkkikumppaneillemme vain nimettömiä ja yhteenvetotilastoja, joista tietyn luonnollisen henkilön tunnistaminen on mahdotonta (GDPR: n 9 artiklan 2 kohdan j alakohta). Meidän oikeutettu etumme tietojen käsittelyyn näihin tarkoituksiin on antaa kumppaneillemme yleiskatsaus trendeistä ja mieltymyksistä, jotta he voivat parantaa sinulle tarjoamiamme tuotteita. Voit omasta tilanteestasi johtuvista syistä vastustaa tällaista käsittelyä milloin tahansa kirjoittamalla meille sähköpostin (kuten alla olevassa osiossa 7 kerrotaan).

Seuraa käyttöä verkkosivustojen parantamiseksi ja ylläpitämiseksi, varmista transaktio sähköpostiimme asianmukainen käyttö ja onnistunut vastaanotto

Kun käytämme palveluita tai vastaanotamme palveluviestejä (tapahtuma sähköposteja), voimme kerätä ja käsitellä seuraavia tietoja: laitetunnus, IP-osoite, käyttöjärjestelmä ja selaintyyppi, tiettyjen sivujen käyntien pituus ja sivusi vuorovaikutustaidot, kuten vieritys, sormen eleet, napsautukset ja hiiren osoittimet, maantieteellinen sijainti, aika ja päivämäärä, tarkistetut tuotteet, edelliset ruudut ja jäsenet tilin luominen aloitettiin.

Tarkoitukset: varmistaa asianmukainen vastaanotto ja arvioida palvelua sen parantamiseksi; varmistaa tapahtumien sähköpostien asianmukainen käyttö ja onnistunut vastaanotto.

Oikeusperusta: Oikeutettu etu (GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan f alakohta). Missään tapauksessa emme käytä kerättyjä tietoja henkilöllisyytesi selvittämiseen. Voit omasta tilanteestasi johtuvista syistä vastustaa tällaista laillista käsittelyä milloin tahansa kirjoittamalla meille sähköpostin (lisätietoja jäljempänä kohdassa 7).

Markkinointi aloitteidemme optimointi

Kun käytämme palveluitamme tai vastaanotamme markkinointiviestejä, voimme kerätä ja käsitellä seuraavia tietoja: IP-osoite, käyttöjärjestelmä ja selaintyyppi, tiettyjen sivujen käyntien pituus ja sivun vuorovaikutustaidot, kuten vieritys, sormien eleet, napsautukset ja hiiren maantieteellinen sijainti, aika ja päivämäärä.

Tarkoitus: Käytämme rajoitettua joukkoa käyttötietoja seuraamaan sivusi vuorovaikutusta ja analysoimaan tietoja markkinointialoitteidemme optimoimiseksi.

Oikeusperusta: Suostumus (GDPR: n 6 artikkeli 1 kohdan a alakohta). Voit muokata seuranta-asetuksiasi milloin tahansa muokkaamalla suostumuksiasi.

Omien suorien tuotteidemme kehittäminen

Palveluidemme käytön aikana voimme käsitellä joitakin tietojasi omalle tuotemerkillemme, Comme Deuxille, joka on kokonaan osa Goodiebox-ryhmää. Tähän voi sisältyä seuraavat tiedot: nimi ja sähköpostiosoite sekä tuote-asetuksesi ja mahdollisesti lisäämäsi kommentit.

Tarkoitukset: lähettää sinulle merkityksellistä tietoa tuotemerkistämme, varmista, että sinulla on mahdollisuus osallistua asiakastutkimukseen (esim. Kyselyt) ja saada oikeat markkinointitiedot (mukaan lukien omien suorien tuotteidemme markkinointi).

Oikeudelliset perusteet: Oikeutettu etu (GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan f alakohta) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja toimintojemme mukauttamiseksi tarpeisiisi. Emme missään olosuhteissa käytä kerättyjä tietoja henkilöllisyytesi selvittämiseen, ja voit erityistilanteestasi johtuvista syistä vastustaa tällaista käsittelyä milloin tahansa kirjoittamalla meille sähköpostia (kuten alla olevassa osiossa 7 selitetään). Voit myös muokata markkinointiasetuksiasi milloin tahansa käyttämällä kunkin markkinointiviestin lopussa olevaa linkkiä tai lähettämällä tilauksen peruutuspyynnön sähköpostitse. / Suostumus, kun muita oikeusperusteita ei sovelleta (GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta tai (GDPR: n 9 artiklan 2 kohdan a alakohta)) erityisten tietoryhmien käsittelyyn.

Suorituskykyraportit

Sivustollamme selatessamme voimme myös kerätä ja käsitellä seuraavia tietoja: virheet, virheraportit, IP-osoite, URL, maantieteellinen sijainti, navigoinnin aika ja päivämäärä.

Tarkoitus: varmistaa palvelujemme toimivuus; verkkosivustomme eivät voi toimia kunnolla ilman tätä käsittelyä.

Oikeusperusta: Oikeutettu etu (GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan f alakohta). Missään tapauksessa emme käytä kerättyjä tietoja henkilöllisyytesi selvittämiseen.

Turvallisuus, petosten torjunta ja maksutapojen valinta

Turvallisuutesi on tärkein prioriteettimme, ja tietoturvarikkomusten välttämiseksi tai havaitsemiseksi Palvelumme salataan lähetyksessä koodausjärjestelmän SSL: n (“Secure Socket Layer”) avulla. Tämä tarkoittaa, että tiedot salataan, kun poistut verkkosivustoiltamme, ja että tämän prosessin aikana tiedot tai tiedot muunnetaan koodiksi luvattoman pääsyn estämiseksi. Meillä on teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä turvatakseen järjestelmämme katoamisilta, tuhoamisilta ja luvattomalta käytöltä. Tämä tarkoittaa tietojen käsittelyä, mukaan lukien nimesi, laitteesi ja käyttöoikeustietosi (IP-osoite ja jäsenen tunnus), ostoksesi tiedot (toimitus- ja laskutusosoite) ja maksutiedot. Vaikka teemme kaikkemme varmistaaksemme, että henkilökohtaiset tiedot on aina suojattu verkkosivustoiltamme, emme voi taata verkkosivustoillemme lähetettyjen tietojen turvallisuutta ja eheyttä.

Tarkoitus: tunnistaa petostavat ja estää petokset.

Oikeusperusta: Oikeutettu etu (GDPR: n 6  artikkeli 1 kohdan f alakohta).

Tilauksen peruuttaminen ja / tai käyttäjätilin poistaminen

Goodieboxissa voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa käyttöehtojemme mukaisesti ja suoraan jäsentilisi kautta tai ottamalla meihin yhteyttä. Jos päätät tehdä sen Happiness tiimimme kautta, saatamme pyytää tietoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Voimme esimerkiksi pyytää sinua vahvistamaan sähköpostiosoitteesi, syntymäpäiväsi, toimitus osoitteesi, puhelinnumerosi ja / tai pankkitietosi. Huomaa, että kun aiot pyytää tilauksen peruuttamista tai jäsentilin poistamista jonkun muun puolesta, voimme pyytää lisätietoja vahvistamaan kelpoisuutesi pyytää tällaista peruutusta tai poistamista (käyttöehtojemme mukaan ). Voimme tallentaa nimesi ja laatusi (vanhempi, nimetty järjestelmänvalvoja, pankin omistaja).

Peruuttamalla tilauksesi tiliäsi ei poisteta, vaan se poistetaan käytöstä (sinulla on mahdollisuus palata milloin tahansa kirjautumalla sisään uudelleen). Jos pyydät tilisi poistamista, et voi enää käyttää jäsenetiliäsi, ja myös historiasi menetetään.

Tarkoitus: henkilöllisyyden vahvistaminen tilauksen peruuttamiseksi ja / tai jäsentilin poistamiseksi.

Oikeudelliset perusteet: Oikeutettu etu (GDPR: n 6 artikkeli 1 kohdan f alakohta) / Sopimusten täyttäminen (GDPR: n 6 artikkeli 1 kohdan b alakohta).

Työhakemus

Ehdokkaat voivat hakea Goodieboxille, kun avoimia paikkoja on, "Ura" -linkkimme kautta, joka on saatavana verkkosivustojemme alaosassa. Hakieaessa hakijaa voidaan pyytää toimittamaan tietoja, kuten heidän nimensä, sähköpostiosoitteensa, puhelinnumeronsa, maantieteellinen sijaintinsa (kaupunki), ansioluettelonsa, LinkedIn-profiilin (valinnainen), jotka voimme kerätä yhdessä tehtävän ajan ja päivämäärän kanssa. sovellus.

Tarkoitus: tarkistaa ehdokkaan soveltuvuus tehtävään (tai muihin Goodieboxin avoimiin paikkoihin).

Oikeudellinen perusta: ryhtyä toimiin ehdokkaan pyynnöstä ennen sopimuksen tekemistä (GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta).

menetelmät ja tiedot laillisista oikeuksistasi).

Tarkoitus: vastaanottaa suoramarkkinointia (tuotteet ja palvelut). Voit muokata markkinointi asetuksia milloin tahansa käyttämällä kunkin markkinointiviestin lopussa olevaa linkkiä tai lähettämällä tilauksen peruutus pyynnön sähköpostitse.

Osa 3 - Kuinka kauan säilytämme ja käsittelemme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen edellisessä osassa 2 kuvattujen tavoitteiden saavuttamiseksi, ja siihen asti, kunnes pyydät jäsenetilisi poistamista, aina tietojen minimoinnin periaatteen mukaisesti.

Jos henkilötietojasi käytetään useampaan kuin yhteen tarkoitukseen, säilytämme ne siihen asti, kunnes pisin ajanjakso on päättynyt, mutta lopetamme niiden käytön lyhyempää tarkoitusta varten heti, kun lyhyempi aika on kulunut (noudattamaan käyttötarkoituksen rajoittamisen periaate). Rajoitamme pääsyn henkilötietoihisi henkilöille, jotka tarvitsevat käyttää niitä asianmukaiseen tarkoitukseen, noudattaen aina eheyden ja luottamuksellisuuden periaatteita.

Jos jäsenesi tilisi pysyy passiivisena yli 30 kuukautta, otamme sinuun yhteyttä tarkistaaksemme, haluatko jatkaa Palvelujemme käyttöä. Jos jätät sitten käyttäjätilisi käyttämättömäksi vielä 6 kuukaudeksi, rajoitamme pääsyä ja / tai poistamme sen.

Kun henkilötietojesi käsittely ei ole enää tarpeen mihinkään tarkoitukseen, voimme joko peruuttaa sen peruuttamattomasti tai poistaa sen turvallisesti.

Säilytämme poikkeuksellisesti henkilötietojasi pidempään, jos laki sitä vaatii tai sallii oikeudellisista, verotuksellisista tai lakisääteisistä syistä (esim. Oikeudellisten vaatimusten perustamiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi) tai muusta syystä laillisista liiketoiminnallisista syistä. Tämä voi kestää jopa kymmenen vuotta paikallisten erityispiirteiden ja liiketoiminnan tarpeiden mukaan.

Alla näet säilytysaikamme tiettyihin tarkoituksiin:

Tarkoitus: markkinointitarkoitukset

Tallennuksen kesto: 3 vuotta viimeisestä toiminnastasi, esim. Ostoista, viestintätoimista tai vierailuista verkkosivustoillamme.

Tarkoitus: tilaushistoria ja velvollisuudet toteuttaa tilauksia verkkosivustoillamme

Säilytysaika: 7 vuotta tilauksestasi tai niin kauan kuin meidän on täytettävä lakisääteiset vaatimukset.

Tarkoitus: Palvelumme asiakaspalvelu

Säilytysaika: 3 vuotta tai niin kauan kuin meidän on täytettävä lakisääteiset vaatimukset.

Tarkoitus: petos ja riskinarviointi

Säilytysaika: 3 vuotta viimeisestä toiminnastasi, esim. Ostoista, viestintätoimista tai vierailuista verkkosivustoillamme, tai niin kauan kuin meidän on täytettävä lakisääteiset vaatimukset.

Tarkoitus: Palveluihimme liittyvän lainsäädännön noudattaminen

Varastointiaika: niin kauan kuin meidän on noudatettava lakisääteisiä määräyksiä kunkin maan erityispiirteiden mukaan.

Tarkoitukset: suorituskykyraportti ja käyttötietojen seuranta palvelujen ja transaktiosähköpostien asianmukaisen käytön, toiminnan, ylläpidon ja parantamisen varmistamiseksi

Tallennuksen kesto: 30 päivää, ellei tietoturvaan liittyvää tapahtumaa tapahdu (esimerkiksi hajautetun palvelunestohyökkäys). Jos tietoturvaan liittyvä tapahtuma tapahtuu, palvelimien lokitiedostoja säilytetään, kunnes tietoturvaan liittyvä tapahtuma on kokonaan poistettu ja selvitetty.

Tarkoitus: Markkinointialoitteidemme optimointi

Tallennuksen kesto: Tietojasi säilytetään, kunnes niitä ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty, tai peruutat suostumuksesi. Seurannan vuoksi käsittelemämme tiedot poistetaan viimeistään 180 päivän kuluessa.

Tarkoitus: kauppa- ja verolaki

Varastointiaika: niin kauan kuin meidän on noudatettava lakisääteisiä määräyksiä kunkin maan erityispiirteiden mukaan, enintään kymmenen vuotta.

Tarkoitus: työnhaku

Tallennuksen kesto: hylkäämisen yhteydessä ehdokkaiden tiedot poistetaan kuuden kuukauden kuluttua. Jos olet suostunut henkilötietojesi edelleen säilyttämiseen, lisäämme tietosi hakija pooliin. Tiedot poistetaan kahden vuoden kuluttua siitä hetkestä. Jos sinulle tarjotaan työtä hakuprosessin yhteydessä, tietojärjestelmän tiedot siirretään henkilöstötietojärjestelmäämme.

Osa 4 - Evästeet

Verkkosivustomme käyttävät ns. "Evästeitä". Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka tallennetaan Internet-selaimeen tai laitteesi Internet-selaimeen (tietokone, tabletti tai puhelin). Käytämme termiä "evästeet" viitataksemme kaikkiin työkaluihin, jotka voivat kerätä epäsuoria / pseudonymisoituja henkilötietojasi verkkosivustoillamme, kuten IP-osoitteesi, vierailusi paikka ja aika. Nämä evästeet ja vastaavat tekniikat auttavat meitä tarjoamaan tiettyjä verkkosivuston toimintoja, ymmärtämään ja mittaamaan suorituskykyä ja näyttämään kohdistettuja mainoksia. Näiden tietojen käsittely tapahtuu aina laillisella pohjalla ja lain edellyttämällä tavalla suostumuksesi perusteella. Katso lisätietoja käytetyistä evästeistä, käyttötarkoituksista ja evästeiden asetusten hallinnasta evästekäytännöistämme.

Osa 5 - Missä säilytämme henkilötietojasi?

Sinulta keräämämme henkilötiedot tallennetaan Euroopan unionissa Google Cloud Services (Goggle EMEA HQ:4 Barrow St Ringsend, Dublin 4, D04 V3A0, Irland). Käytämme kuitenkin toimittajia kaikkialla maailmassa, joten henkilötietojasi voivat käsitellä Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella toimivat prosessorit ja / tai alihankkijat. Nämä käsittelytoimet perustuvat aina tietojenkäsittelysopimukseen ja vain, jos 44 artiklan ja sitä seuraavien artiklojen lisävaatimukset täyttyvät. Henkilötietojen käsittelyä kolmansissa maissa koskeva GDPR noudatetaan (esim. Jos aliprosessori voi tarjota asianmukaisia ​​suojatoimenpiteitä GDPR: n 46 artiklan mukaisesti, kuten mutta ei rajoittuen vakiomuotoisiin tietosuojalausekkeisiin, sitoviin yrityssääntöihin, hyväksyttyihin käytännesääntöihin tai poikkeuksellisissa olosuhteissa (mahdolliset lisätoimenpiteet, jotka perustuvat tapauskohtaisiin arvioihin). Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja henkilötietojesi viennissä ETA: n ulkopuolelle sovellettavista erityisistä suojatoimenpiteistä.

Osa 6 - Henkilötietojesi paljastaminen

Voimme jakaa henkilötietojasi Goodiebox-ryhmässä, tytäryhtiöiden välillä, kunhan se on välttämätöntä verkkosivustojemme ja suorien tuotteidemme toiminnalle ja / tai Palvelujemme tarjoamiseksi. Pääsyä valvotaan aina tietotarpeen perusteella, ja tytäryhtiöidemme ei ole katsottu olevan "kolmansia osapuolia", ja ne kaikki ovat GDPR: n mukaisia.

Henkilötietojasi voidaan siirtää luotettaville kolmannen osapuolen toimittajille seuraavissa olosuhteissa:

on välttämätöntä käyttää verkkosivustoamme, esim. teknisten palvelujen tarjoajia;

sinun on tarjottava sinulle Palvelumme, esim. maksuprosessorit, logistiikka- / kuljetusyritykset;

se on välttämätöntä yrityksellemme, esim. ammatilliset ja oikeudelliset neuvonantajat,

olemme saaneet suostumuksesi siihen.

Teknisten palvelujen tarjoajat

Teemme yhteistyötä teknisten palvelujen tarjoajien kanssa voidaksemme käyttää verkkosivustojamme ja tarjota sinulle Palveluitamme. Nämä teknisten palvelujen tarjoajat toimivat käsittelijöinä tietojenkäsittelysopimuksen perusteella ja voivat siksi käsitellä tietojasi erityisolosuhteissa aina yllä olevan osan 3 mukaisesti. , ylläpito ja tuki tietokannoissamme.

Maksupalveluntarjoajat

Goodieboxissa sinulla on useita tapoja ostaa tuotteitamme, kuten maksu luotto- tai maksukortilla, PayPal-, Klarna- tai suoraveloitusratkaisuilla (kuten esimerkiksi Ideal, Bancontact, Klarn ja MobilePay). Siksi voimme siirtää joitain tietojasi valitsemallesi maksupalveluntarjoajalle palvelujen tarjoamiseksi sinulle. Huomaa, että emme ole vastuussa maksupalveluntarjoajien tavasta käsitellä tietojasi, joten suosittelemme, että luet ennen heidän tietosuojakäytäntöään, ennen kuin valitset sellaisen.

Logistiikka / varustamot

Työskentelemme ulkoisten varustamojen (esim. DHL) kanssa tuotteiden toimittamisessa. Nämä varustamot saavat seuraavat tiedot tilauksen toteuttamiseksi:

koko nimesi,

toimitusosoitteesi,

postinumero tarvittaessa (jos haluat tilauksen toimitettavan DHL-pakkausasemalle)

sähköpostiosoitteesi tarvittaessa (jos varustamo haluaa ilmoittaa sinulle alustavan toimituspäivän sähköpostitse)

puhelinnumerosi tarvittaessa (saatat saada tekstiviesti-ilmoituksia toimituksesta joko kotiosoitteeseesi tai paketin noutopaikkaan).

Työskentelemme myös varastojen kanssa, jotka vastaanottavat laatikkoosi toimitetut merkkituotteet, mutta he eivät saa mitään henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Ammattimaiset ja oikeudelliset neuvonantajat

Ristiriidan tai riidanratkaisun yhteydessä voimme tehdä yhteistyötä ulkoisten virastojen ja oikeudellisten neuvonantajien kanssa, jotka saattavat vastaanottaa henkilötietojasi. Jos näin käy, varmistamme, että meillä on etukäteen tietosuojasopimus tällaisten ammattilaisten ja oikeudellisten neuvonantajien kanssa.

Palveluntarjoajia, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme ETA: n (tai "kolmansien maiden") ulkopuolella, käytetään vain, jos tällaiset vastaanottajat ovat saaneet Euroopan komission päätöksen asianmukaisuudesta tai jos kolmannelle maalle on olemassa sopivat tai asianmukaiset takuut tai jos olemme saaneet etukäteen suostumuksesi. Goodiebox sitoutuu varmistamaan, että tietojasi ei siirretä maahan, jonka tietosuojastandardit ovat alhaisemmat kuin Euroopan unionissa.

Lisäksi emme siirrä henkilötietojasi kolmansille osapuolille paitsi tarvittaessa seuraaviin tarkoituksiin:

Jos myymme tai ostamme yritystä tai omaisuutta: voimme paljastaa henkilötietosi tällaisen liiketoiminnan tai omaisuuden mahdolliselle myyjälle tai ostajalle. Sama, jos kolmannet osapuolet hankkivat meidät tai olennaisilta osin kaiken omaisuutemme, jäsentämme koskevat henkilötiedot ovat yksi siirretyistä varoista. Näissä tapauksissa henkilötietojesi paljastaminen perustuisi oikeutettuun etuomme (GDPR: n 6 artikkeli 1 kohdan f alakohta) lukuun ottamatta erityisten tietoryhmien (esim. Kauneusprofiilisi, joka voi sisältää arkaluonteisia tietoja) käsittelyä, jos suostumus voidaan vaatia lailla (GDPR: n 9 artikkeli 2 kohdan a alakohta);

Jos meidän on paljastettava tai jaettava henkilötietojasi poliisin, minkä tahansa viranomaisen tai muun toimivaltaisen viranomaisen kanssa, jotta voimme noudattaa lakisääteisiä velvoitteitamme, kuten tietoturvan varmistaminen jatkuvasti, tai puolustaa itseämme petollisilta yrityksiltä;

Jos meidän on paljastettava tai jaettava henkilötietojasi lainvalvontaviranomaisten tai muiden valtion virastojen kanssa tai EU: n lainsäädännön perusteella jonkin jäsenvaltion lainsäädännön mukaan. Luotamme oikeudelliseen velvollisuuteemme tehdä niin (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artikkeli 1 kohdan c alakohta).

Osa 7 - Rekisteröidyn oikeudet

GDPR: n ja "rekisteröidyn" mukaan sinulla on useita oikeuksia henkilötietoihisi liittyen, esim. Oikeus saada tietoa, poistaa, korjata, rajoittaa käsittelyä, siirtää tietoja, tehdä valitus valvontaviranomaiselle, peruuttaa suostumuksesi ja vastustaa tiettyjä tietojenkäsittelytoimia. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat käyttää yhtä tai useampaa niistä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Huomaa, että saatamme kysyä lisätietoja pyyntösi vahvistamiseksi (kuten jäsentiliisi liitetyn sähköpostiosoitteen, henkilöllisyystodistuksen tai muiden tietojen vahvistaminen) sen varmistamiseksi, että olet jäsentilin omistaja, tai että sinulla on oikeus esittää tällainen pyyntö jäsenen puolesta ja välttää tietojen paljastamista kolmansille osapuolille esimerkiksi tietopyynnön aikana.

Oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa: Jos henkilötietojesi käsittely riippuu etukäteen antamastasi suostumuksesta, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa GDPR: n 7 artiklan 3 kohdan mukaisesti. Huomaa, että tämä ei vaikuta suostumukseen perustuvan käsittelyn laillisuuteen ennen peruuttamista.

Oikeus vastustaa käsittelyä: Voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä GDPR: n 21 artiklan ehdoilla seuraavasti:

Kun haluat vastustaa tietojesi käsittelyä mainostarkoituksia varten, mukaan lukien suoramarkkinointi, milloin tahansa ja ilman mitään syytä.

Kun käsittelemme tietojasi oikeutetun edun mukaisesti tai kun teemme nimettömiä tilastotietoja pseudonymisoitujen tietojesi perusteella: sinulla on rekisteröidynä oikeus vastustaa milloin tahansa erityistilanteeseen liittyviä syitä. henkilötietosi, jotka perustuvat GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan e tai f alakohtaan, mukaan lukien näihin säännöksiin perustuva profilointi. Jos vastustat erityistilannettasi, emme enää käsittele henkilötietojasi, ellemme pysty osoittamaan pakottavia laillisia perusteita käsittelylle, joka ylittää sinun edut, oikeudet ja vapaudet, tai laillisen perustamisen, käyttämisen tai puolustamisen väitteet. Sama pätee, jos tällaisen käsittelyn lopettaminen todennäköisesti tekee sen mahdottomaksi tai heikentää vakavasti tilastollisten tarkoitusten toteutumista ja käsittelyn jatkaminen on tarpeen tilastollisten tarkoitusten toteuttamiseksi.

Oikeus saada tietoa: Sinulla on rekisteröidynä oikeus saada tietoja ja tietoja GDPR: n 15 artiklassa säädetyin ehdoin. Tämä tarkoittaa erityisesti sitä, että sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö henkilötietojasi vai ei. Jos näin on, sinulla on myös oikeus saada pääsy henkilötietoihin ja GDPR: n 15 artiklan 1 kohdassa lueteltuihin tietoihin. Tämä sisältää tietoja käsittelyn tarkoituksista, käsiteltävien henkilötietojen luokista ja vastaanottajista tai vastaanottajaryhmistä, joille henkilötietoja on luovutettu tai tullaan paljastamaan. Huomaa, että löydät suurimman osan tiedoistasi suoraan jäsenetililtäsi.

Oikeus tietojen poistamiseen: Rekisteröitynä sinulla on oikeus tietojen poistamiseen ("oikeus tulla unohdetuksi") GDPR: n 17 artiklassa säädetyin ehdoin. Tämä tarkoittaa, että sinulla on yleensä oikeus saada meiltä henkilötietojesi poistaminen, ja olemme velvollisia poistamaan henkilötietosi ilman aiheetonta viivytystä, kun jokin GDPR: n 17 artiklan 1 kohdassa luetelluista syistä on voimassa. Poistamisoikeutta ei poikkeuksellisesti sovelleta, jos käsittely on tarpeen jostakin GDPR: n 17 artiklan 3 kohdassa luetellusta syystä. Näin voi olla esimerkiksi silloin, kun käsittely on välttämätöntä laillisen velvoitteen noudattamiseksi tai oikeudellisten vaatimusten asettamiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi (GDPR: n 17 artiklan 3 kohdan b ja e alakohta). Tällöin asiaankuuluvia tietoja ei poisteta, vaan ne estetään jatkokäsittelyä varten (eli tiedot tallennetaan turvallisesti erilaisilla käyttöoikeuksilla sekä teknisillä ja organisatorisilla toimenpiteillä sen varmistamiseksi, että vain harvat työntekijät pääsevät kyseisiin asiaankuuluviin tietoihin tarvittaessa) . Ennen tietojesi poistamista voimme anonymisoida sen tilastollisiin tarkoituksiin.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen: Sinulla on rekisteröidynä oikeus käsittelyn rajoittamiseen GDPR: n 18 artiklassa säädetyin ehdoin. Tämä tarkoittaa, että sinulla on oikeus saada meiltä käsittelyn rajoitus, jos jokin GDPR: n 18 artiklan 1 kohdassa säädetyistä ehdoista täyttyy. Näin voi olla esimerkiksi, jos kyseenalaistat henkilötietojen oikeellisuuden. Tällaisessa tapauksessa käsittelyn rajoittaminen kestää, kunnes voimme varmistaa henkilötietojen oikeellisuuden (GDPR: n 18 artiklan 1 kohdan a alakohta). Rajoitus tarkoittaa, että tallennetut henkilötiedot on merkitty tavoitteeksi rajoittaa niiden tulevaa käsittelyä (GDPR: n 4 artiklan 3 kohta).

Oikeus tietojen siirrettävyyteen: Rekisteröitynä sinulla on oikeus tietojen siirrettävyyteen GDPR: n 20 artiklassa säädetyin ehdoin. Tämä tarkoittaa, että sinulla on yleensä oikeus vastaanottaa henkilötietosi, jotka olet toimittanut meille, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, ja lähettää nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle estämättä meiltä, ​​jos käsittely perustuu suostumukseen (GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan tai 9 artiklan 2 kohdan a alakohdan tai sopimuksen perusteella (GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti) ja jos käsittely tapahtuu automatisoidulla tavalla ( Tietosuoja-asetuksen 20 artiklan 1 kohta). Kun käytät oikeuttasi tietojen siirrettävyyteen, sinulla on yleensä myös oikeus saada henkilötietosi suoraan meiltä toiselle rekisterinpitäjälle, jos se on teknisesti mahdollista (GDPR: n 20 artiklan 2 kohta).

Oikeus oikaisuun: Sinulla on rekisteröitynä oikeus oikaisuun tietosuoja-asetuksen 16 artiklan ehtojen mukaisesti. Tämä tarkoittaa erityisesti sitä, että sinulla on oikeus saada meiltä ilman aiheetonta viivytystä henkilötietojesi epätarkkuuksien korjaaminen ja puutteellisten henkilötietojen täydentäminen.

Oikeus valittaa: Sinulla on rekisteröitynä oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle GDPR: n 77 artiklassa säädetyin edellytyksin. Meistä vastaava valvontaviranomainen on Tanskan tietosuojavirasto (Datatilsynet). Voit ottaa yhteyttä mihin tahansa tietosuojaviranomaiseen missä tahansa jäsenvaltiossa (erityisesti asuinpaikassasi). Valituksesi lähetetään sitten toimivaltaiselle viranomaiselle.

Osa 8 - Yhteystiedot

Jälleen haluamme sinulle parhaiten. Ota aina rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme  milloin tahansa, ja teemme parhaamme vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi. Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Tietosuojavastaava on myös saatavilla osoitteessa [email protected] tai postitse osoitteesta::

Goodiebox ApS

Tietosuojavastaavan tietoon

Artillerivej 86, 5. kerros,

2300 Kööpenhamina S, Tanska