LOGIN

Goodiebox – Allmänna villkor

ENGLISH VERSION

Vilka vi är: Vi är Goodiebox ApS, ett företag registrerat på Artillerivej 86, 5th, 2300 Köpenhamn, Danmark, CVR-nr. 34 08 72 88 (tillsammans med våra dotterbolag, moder- eller systerföretag, “Goodiebox”, “vi”, “oss”, “vår”).  

Vad är dessa villkor? Beroende på var du befinner dig kommer du att landa på olika underdomäner av vår webbplats eller onlinebutik, som alla drivs av Goodiebox och kallas vår “Webbplats” eller “Goodiebox Onlinebutik”. Dessa villkor (“Villkoren”) gäller för all interaktion vi kan ha; om du besöker och använder vår webbplats, om du prenumererar på en av våra tjänster eller när du köper en produkt (tillsammans, våra “Prenumerationer” eller “Produkter”).  Dessa användarvillkor och eventuell gällande integritetspolicy, ytterligare villkor eller uppdateringar utgör ditt avtal med Goodiebox.  

Vänligen notera: Innan du skickar en beställning bekräftar du att du har läst, förstått och samtyckt till att vara bunden av och följa dessa villkor. Om du har några frågor kan du alltid kontakta oss på [email protected], eller via telefon på +46 77 588 81 57. Det är viktigt att du förstår villkoren eftersom de är avsedda att skydda dig som konsument. Om du inte accepterar villkoren ska du inte använda vår webbplats eller beställa våra abonnemang eller produkter. De erbjudanden som finns tillgängliga på våra webbplatser och i Goodiebox onlinebutiker riktar sig uteslutande till konsumenter som gör köpet i ett syfte som inte kan hänföras till deras kommersiella eller yrkesmässiga verksamhet, och uteslutande för personligt bruk. 

Ändringar av villkor och bestämmelser: Du är bunden av de villkor som gäller vid den tidpunkt då du lägger din beställning hos Goodiebox. Ibland kan vi komma att ändra våra villkor för att återspegla eventuella ändringar i våra prenumerationer, produkter och erbjudanden. I så fall kan vi publicera uppdateringen direkt på vår webbplats och den kommer då att gälla för dig från det ögonblick den uppdateras, såvida inte ändringen är väsentlig eller betydande. I så fall kommer vi att informera dig i förväg och du kommer att ha fjorton (14) dagar från det att vi skickade meddelandet till dig att invända via e-post (och därför avbryta din aktiva prenumeration och/eller avstå från att beställa våra produkter i framtiden). 


1. Avtalsformat och frekvens

1.1. Starta en prenumeration eller göra en beställning i onlinebutiken

Du kan endast beställa en prenumeration eller en produkt om du är 18 år eller äldre. Som registrerad användare (en “Medlem”) har du endast rätt att ha ett konto hos Goodiebox (men du kan ha flera prenumerationer kopplade till samma Medlemskonto), och vi förbehåller oss rätten att upptäcka och undersöka om vi misstänker att du har flera konton, vilket i slutändan kan leda till en avstängning i förekommande fall. 

När du har beställt en prenumeration eller en produkt bekräftar vi transaktionen genom att skicka ett bekräftelsemeddelande till den e-postadress du har angett. Avtalet mellan dig och oss börjar gälla först när vi har skickat bekräftelsemeddelandet till dig eller när produkten har levererats till dig. Den bekräftelse på mottagandet av beställningen som följer omedelbart efter din beställning utgör inte ett godkännande av avtalet från vår sida och presentationen av produkterna är inte ett juridiskt bindande erbjudande utan en icke-bindande onlinekatalog. Genom att slutföra din beställning gör du en bindande beställning av den eller de produkter du vill köpa. Det är Goodiebox enda ansvar och efter eget gottfinnande att gå med på att ingå ett avtal med dig. Alla beskrivningar, bilder, referenser, funktioner, innehåll, specifikationer, produkter och priser för de produkter som beskrivs på webbplatsen kan ändras när som helst och utan föregående meddelande (produkter som finns tillgängliga i Goodiebox onlinebutiker är föremål för lager och de avtal vi har med de varumärken vi samarbetar med). Därför innebär eller garanterar inte inkluderingen av några produkter att dessa produkter kommer att vara tillgängliga hela tiden. 

Prenumerationen fortsätter tills den sägs upp, enligt beskrivningen i avsnitt 9.1. nedan. 

1.2. Landspecifika webbplatser

Beroende på var du befinner dig kan vi erbjuda olika produkter och tjänster. Därför bör du se till att du har landat på rätt underdomän på vår webbplats och att du inte använder ett VPN eller på annat sätt landar på ett annat lands webbplats. Vi förbehåller oss rätten att neka en beställning om den har gjorts på fel sätt (t.ex. om du bor i Danmark bör du inte försöka göra en beställning från vår belgiska webbplats och av logistiska skäl kan vi avbryta din beställning även efter att du har fått ett bekräftelsemeddelande). 


2. Pris och betalning  

2.1. Priser på produkter och abonnemang

Med undantag för uppenbara fel (inte begränsat till typografiska fel) är de priser som anges på Webbplatsen inklusive moms och gäller vid alla tidpunkter. Eventuella ytterligare avgifter som kan tillkomma från tid till annan (såsom eventuella energiavgifter eller fraktavgifter) kommer att läggas till i din varukorg innan du går vidare till betalning eller på annat sätt vara tillgängliga via ditt medlemskonto (även kallat “Medlemsuniversum”).

Om en ändring av prenumerationspriset sker kommer vi att informera dig och du har minst fjorton (14) dagar från det att du mottar meddelandet via e-post för att invända. Din invändning kommer då att leda till att din prenumeration sägs upp om du inte har betalat hela beloppet (t.ex. för förbetalda prenumerationer eller för prenumerationer med bindningstid kommer prenumerationen att sägas upp i slutet av den fastställda perioden). Goodiebox kan inte hållas ansvarigt om en Medlem inte har lämnat korrekta uppgifter och därför inte har fått förhandsaviseringen. Medlemmar är ansvariga för att kontrollera alla mappar i sin inkorg och Goodiebox kan inte hållas ansvarigt om meddelandet hamnar i spam. 

Detsamma gäller vid ändring av eventuella tilläggsavgifter. Om det pris som ska betalas påverkas kommer du att informeras i rimlig tid i förväg så att du kan protestera och säga upp din prenumeration. Detta innebär att om du inte invänt efter att du blivit vederbörligen informerad, har Goodiebox rätt att debitera den nya eller ändrade avgiften utöver din nästa ordinarie betalningsavgift och fram till dess att du väljer att säga upp din prenumeration. Goodiebox är inte ansvarigt om du har lämnat felaktiga kontaktuppgifter och ingen återbetalning kommer att vara möjlig i enlighet med detta. 

Observera att priserna på våra abonnemang och produkter kan variera beroende på vilket erbjudande du väljer, t.ex. om du har två aktiva abonnemang kan du erbjudas ett specialpris som upphör när du säger upp ett av abonnemangen (och du får då det ordinarie abonnemangspriset).

2.2. Vanlig betalningsplan och onboarding-plan (faktureringscykler)

Ett abonnemang består vanligtvis av en avgift som förfaller till betalning enligt en fast betalningsplan (“Avgiften för den fasta betalningsplanen” som debiteras på “Uttagsdatumet”), såsom en månads- eller kvartalsavgift för våra Classic- eller Crush-boxar. När du tecknar en Prenumeration samtycker du till att betala sådan fast betalningsplan tills avtalet sägs upp, antingen av dig om du säger upp prenumerationen, eller av oss efter eget gottfinnande, såvida du inte har tecknat ett tidsbegränsat erbjudande om förskottsbetalning (om tillgängligt). Den första betalningen förfaller till betalning omedelbart när du påbörjar din prenumeration. Beroende på vilket datum du registrerar dig förfaller de följande 1-3 betalningarna enligt relevant schema (“Startschemat”). När startperioden har löpt ut förfaller de efterföljande periodiska abonnemangsavgifterna till betalning enligt den ordinarie betalningsplanen för det erbjudande du valt. Observera att detta innebär att du, beroende på när du tecknar abonnemanget – och beroende på vilken typ av abonnemang du har valt – kan ha flera betalningar i följd under de första två månaderna av abonnemanget och att betalningarna enligt uppstartsplanen kanske inte är lika regelbundna som betalningarna enligt den ordinarie betalningsplanen. Om du någonsin är osäker kan du kontakta Team Happiness så att de kan ta reda på vad som gäller i just din situation.

2.3. Betalningsmetod 

När du prenumererar eller löser in en presentkort måste du välja en betalningsmetod och du kan komma att omdirigeras till betaltjänstleverantörens webbplats. Goodiebox är inte ansvarig för villkoren för dessa tredjepartsleverantörer och du samtycker till att Goodiebox kommer att debitera dina vanliga betalningsplanavgifter med den valda betalningsmetoden, utan ytterligare godkännande, om och tills du ändrar din föredragna betalningsmetod direkt via ditt medlemskonto – senast en (1) dag före dragningsdatumet. Du förstår att när du väljer ett internationellt betalkort (såsom Visa och/eller Mastercard), kommer beloppet för din vanliga betalningsplan att reserveras på betalningsdatumet och tills din prenumeration eller dina produkter skickas. Du bekräftar och godkänner att du är ansvarig för att ändra din betalningsmetod under åtagandeperioden om det behövs (t.ex. vid utgångsdatum för ditt betalkort eller av andra skäl för utebliven registrering). Om din betalning av någon anledning inte behandlas förbehåller vi oss rätten att försöka igen dagligen eller skicka en betalningslänk direkt till dig på något tillgängligt sätt (t.ex. via e-post eller SMS).Om din betalning inte sker inom fem (5) dagar från ordinarie betalningsdatum förbehåller vi oss dessutom rätten att fakturera en extra fraktavgift (för närvarande motsvarande 2 EUR och som kan ändras i dessa Villkor från tid till annan) för att täcka den extra logistiska hanteringen. 

2.4. Avstängning på grund av utebliven betalning

Om vi efter flera försök inte kan driva in det belopp som du är skyldig oss, kan vi besluta att avbryta din prenumeration eller avbryta leveransen av Produkten tills du har betalat det utestående beloppet och/eller säga upp avtalet med dig.  Vänligen notera att varje avstängning på grund av utebliven betalning eller underlåtenhet eller dröjsmål med att utöva våra rättigheter och rättsmedel enligt dessa Villkor avseende din uteblivna betalning inte utgör ett avstående från våra rättigheter eller rättsmedel och ska inte förhindra eller begränsa det fortsatta utövandet av någon sådan rättighet eller andra rättigheter eller rättsmedel från oss. 

Goodiebox förbehåller sig rätten att utreda och vidta åtgärder i händelse av att en medlem felaktigt debiterar abonnemangsbeloppet eller köper en produkt, i följande fall:

(i) de har mottagit beställningen/beställningarna i enlighet med dessa Villkor och har inte utövat sin rätt att annullera eller returnera boxen/produkten (i förekommande fall); och 

(ii) om de använde återbetalningsalternativet som ett sätt att säga upp sin prenumeration eller köpta produkter, eller helt enkelt för att få en återbetalning utan giltigt skäl (t.ex. bedrägligt beteende). 

Goodiebox kan använda tredjepartsleverantörer (dvs. inkassobyråer) för att driva in obetalda och/eller förfallna fakturor tillsammans med eventuella tvistavgifter som Goodiebox står för på grund av en felaktig återbetalning/bedrägligt beteende (t.ex. för närvarande motsvarande 7,50 euro per tvistigt fall och med förbehåll för ändringar från tid till annan). Dessutom kan inkassobyrån lägga till sina egna juridiska kostnader oberoende av detta. Vi rekommenderar därför starkt att du kontrollerar avbeställningsvillkoren, ångerrätten och returrätten (enligt beskrivningen nedan) för att undvika att hamna i denna obehagliga situation, och att du alltid prioriterar dialogen med vår kundsupport (Team Happiness) om du har några frågor angående en betalning eller leverans. Om din betalning gjordes korrekt och du levererades framgångsrikt, men en extern händelse inträffade utanför vår kontroll (till exempel, men inte begränsat till, om din bank har debiterat beloppet och krediterat ditt konto igen), förbehåller vi oss rätten att återta denna betalning utan att behöva informera dig i förväg och utan tidsbegränsning förutom för tillämplig lagstadgad preskription.

2.5.  Goodiepoints som betalningsmedel

Vi kan erbjuda betalningar med Goodiepoints. I så fall kommer det erforderliga beloppet av Goodiepoints för att köpa en produkt att anges på vår Webbplats, tillsammans med all nödvändig information för att använda denna betalningsmetod. Det totala värdet av Goodiepoints kan inte betraktas som någon form av kontantbelopp och kan inte bytas mot pengar. Även om detta är en del av ett lojalitetsprogram för medlemmar, bekräftar och godkänner du att denna betalningstransaktion inte kan och inte kommer att betraktas som en “icke-fri elektronisk tjänst” och inte kommer att ge upphov till någon utbetalning. 

Om det sker väsentliga förändringar i vårt Goodiepoints-program kommer vi alltid att göra vårt bästa för att informera dig före förändringen, men du är ansvarig för att kontrollera villkoren när du använder Goodiepoints. Dessutom är betalningar med Goodiepoints inte berättigade till ytterligare kampanjer eller rabatterade priser. 


3. Leveranstid 

3.1.  Beställningar i webbutiken

Vid köp av en produkt i våra Goodiebox webbutiker beräknas leveranstiden på hemsidan eller i din orderbekräftelse. 

3.2. Prenumerationsboxar

När du startar en prenumeration kommer din första box att skickas inom fem (5) arbetsdagar från din första betalningsdag, om inte annat meddelas på vår webbplats eller vid lagerpåfyllning eller andra nödvändiga logistikåtgärder.  

Om du har påbörjat prenumerationen och betalat men inte angett korrekt/fullständig leveransadress kommer vi att försöka kontakta dig för att påminna dig om de adressuppgifter som saknas. Beroende på lagertillgänglighet kan vi dock inte garantera att du får den box som var tillgänglig när du tecknade prenumerationen. De följande boxarna i din prenumeration levereras alltid vid samma tidpunkt i månaden, beroende på vilken prenumerationstyp du har valt.

3.3. Felaktig leveransinformation 

Observera att vi inte kan hållas ansvariga om du har lämnat felaktig eller ofullständig leveransinformation till oss eller om du inte har kunnat hämta ut din beställning från den leveransadress du har valt. Du kan inte ändra din leveransadress efter att betalningen har bekräftats och i händelse av en misslyckad leverans på grund av ett sådant fel och/eller om vi måste skicka om beställningen till dig förbehåller vi oss rätten att ta ut en extra rimlig summa för att kompensera för eventuella extra logistikkostnader. Vi uppmanar dig att omedelbart kontakta vår kundsupport (Team Happiness) vid problem med dina leveransuppgifter, men vi ansvarar inte för försenad leverans på grund av felaktig eller ofullständig information. Goodiebox ansvar upphör när beställningen har levererats till den angivna adressen; det är då ditt ansvar att hämta den på lämpligt sätt. 

3.4. Förseningar utanför vår kontroll

I händelse av förseningar som ligger utanför vår kontroll kommer vi att kontakta dig så snart som möjligt för att informera dig och om denna försening blir betydande (även om den inte orsakas av oss utan av en extern händelse) förbehåller vi oss rätten att annullera din beställning och återbetala eventuella betalningar som du kan ha gjort i detta avseende. Om en box är slut i lager och därför inte längre är tillgänglig under din prenumerationstid förbehåller vi oss rätten att ersätta den och, om det inte är möjligt, inte leverera den. I det senare fallet kommer eventuella obehöriga betalningar att återbetalas. 


4. Goodiepoints  

Goodiepoints kan krediteras till dig, efter eget gottfinnande, när du slutför en specifik transaktion, till exempel skriver en recension eller bjuder in vänner att prenumerera. Dessa Goodiepoints kan användas för en mängd olika saker, inklusive att köpa produkter online. Goodiepoints krediteras direkt till ditt medlemsuniversum; de är nominativa, icke utbytbara och giltiga i 12 månader, varefter de löper ut (när de används dras Goodiepoints av i följande ordning: från den äldsta till den nyaste; om de äldsta Goodiepoints löper ut kan ditt saldo minskas men inte helt annulleras om du har samlat Goodiepoints under de senaste 12 månaderna). Goodiebox förbehåller sig rätten att ändra eller avbryta Goodiepoints-programmet när som helst och efter eget gottfinnande, och kommer att meddela dig i förväg om det anses nödvändigt. Medlemmen måste ha en aktiv prenumeration (t.ex. måste de senaste fakturorna vara betalda) för att få Goodiepoints och i händelse av uppsägning kommer alla Goodiepoints (om några) att förfalla. 


5. Happy Invite, rabattkoder och andra erbjudanden 

5.1. Happy Invite-länk

Happy Invite-länken är en personlig länk som är avsedd att skickas av aktiva medlemmar för att introducera Goodiebox till familj, vänner, bekanta, kollegor och andra personer i deras närhet. Den gör det möjligt för medlemmar att dela rabattkoder till sitt nätverk, via sina egna kommunikationskanaler för att locka nya medlemmar i utbyte mot vissa fördelar som att få Goodiepoints eller andra typer av förmåner. Den får under inga omständigheter användas för kommersiella syften och/eller i andra sammanhang än de som Goodiebox ursprungligen avsett. Det är således inte tillåtet att använda varumärket “Goodiebox” i URL-kombinationer för att locka besökare som registrerar sig med hjälp av ovan nämnda Goodiebox rabattkod. 

När Happy Invite-länken används för att aktivera en ny prenumeration kan aktiva medlemmar som skickat en sådan länk få Goodiepoints eller andra annonserade förmåner, medan den nya medlemmen kan få en särskild rabatt eller andra annonserade förmåner. Goodiebox förbehåller sig rätten att begränsa varje medlem till 12 framgångsrika inbjudningar till Happy Invite-kampanjen, och att ändra detta maximala antal lyckade inbjudningar när som helst och efter eget gottfinnande (och är därför inte bunden av dessa villkor). Efter att den nuvarande gränsen har nåtts kan medlemmen fortfarande presentera Goodiebox för familj, vänner, bekanta, kollegor och andra personer i närheten, men det kommer inte att ge upphov till ytterligare Goodiepoints och/eller andra annonserade förmåner (dock kommer det att ge upphov till befordran som gäller för den nya medlemmen). All påstådd manipulation av systemet (som med hjälp av en förfalskad IP-adress, användning av en förfalskad identitet eller ett automatiserat system) kommer att resultera i att de tilldelade Goodiepoints och/eller andra utannonserade förmåner dras tillbaka, och att en sådan medlems konto sägs upp. Happy Invite-kampanjen kan endast användas en gång per fysisk person för att starta en ny prenumeration, och inte en gång per skapat konto. För att förhindra bedrägerier får vi inte tilldela Goodiepoints eller tilldela den annonserade förmånen om Goodiebox tror att det nya kontot som skapas ägs av en befintlig medlem. Om så är fallet och du tror att vi har gjort ett misstag, vänligen kontakta vårt kundsupportteam (Team Happiness) så kommer vi att undersöka ditt fall.

5.2. Kampanjer, rabattkoder

Kampanjer och rabattkoder kan utfärdas till en medlem eller en onlinebutikskund som en del av en marknadsföringskampanj. Beroende på reglerna för en specifik kampanj kan de användas i samband med prenumerationer och/eller produkter.

Kampanjer och rabattkoder kan endast användas en gång per fysisk person (och inte en gång per skapat konto) om inte annat anges. Goodiebox förbehåller sig rätten att dra tillbaka Goodiepoängen och/eller andra annonserade förmåner som erhållits av misstag (t.ex. om samma person använde olika länkar och/eller rabattkoder när han skapade flera konton) utan att det påverkar rätten att kräva ersättning för direkta, speciella, tillfälliga, följdskador eller exemplariska skador (inklusive, men inte begränsat till, skador för utebliven vinst) som uppstår på grund av missbruk av Happy Invites eller andra tillämpliga lojalitetsprogram. Goodiebox förbehåller sig vidare rätten att

stänga av ett konto eller en transaktion och verifiera identiteten på den person som har ägnat sig åt påstådda beteenden utanför avsedd användning enligt beskrivningen här i Villkoren. Om du tror att Goodiebox gjorde ett misstag genom att blockera ditt konto eller transaktion, vänligen kontakta oss omedelbart så granskar vi ditt konto med dig.


6. Goodiebox Onlinebutiker

Dessa villkor gäller för alla produkter som finns tillgängliga i Goodiebox webbshoppar. Alla beskrivningar, bilder, referenser, funktioner, innehåll, specifikationer, produkter och priser på produkterna som beskrivs på webbplatsen och särskilt i Goodiebox onlinebutiker kan ändras när som helst och utan föregående meddelande (produkter som finns tillgängliga i Goodiebox onlinebutiker är föremål för till lagertillgänglighet och våra avtal med de varumärken vi arbetar med). Därför innebär inte inkluderingen av några produkter eller garanterar att dessa produkter alltid kommer att vara tillgängliga. Produkterna i Goodiebox nätbutikerna kan ha både ett ‘ordinarie’ pris och ett ‘medlemspris’. Medlemspriset gäller för medlemmar som har ett aktivt abonnemang. Begränsade upplagor har ett begränsat lager och är tillgängliga så länge lagret räcker; Goodiebox kan inte hållas ansvarigt i händelse av att de begränsade upplagorna inte längre är tillgängliga och leverans därför omöjlig. Därför förbehåller sig Goodiebox rätten att begränsa antalet produkter som köps online (ej begränsat till begränsade upplagor, men inga tillgängliga produkter).


7. Goodieboxs onlineplattformar

7.1. Användning av sociala medier

Goodiebox äger och/eller förvaltar ibland sidor i sociala medier, till exempel på Facebook, Instagram eller Tiktok. Goodiebox förbehåller sig rätten att avvisa meddelanden som bryter mot publicerade riktlinjer och att ta bort och/eller blockera användare vid olämpligt beteende. Vi uppmanar er alla att läsa användarvillkoren för varje enskild onlineplattform innan ni börjar använda den. Även om Goodiebox inte har någon skyldighet att övervaka innehållet som publiceras, kan det göra det från tid till annan. Vi förbehåller oss därför rätten att ta bort, efter eget gottfinnande, allt innehåll av vilken anledning som helst. Under inga omständigheter ska Goodiebox på något sätt hållas ansvarigt för innehåll eller material från tredje part, inklusive, men inte begränsat till, eventuella fel eller utelämnanden i något innehåll, eller förlust eller skada av något slag som uppstår till följd av användningen av sådant. innehåll. Goodiebox stöder, representerar eller garanterar inte fullständigheten, sanningshalten, riktigheten eller tillförlitligheten av något sådant innehåll, och stöder inte heller några åsikter som uttrycks däri. Vi förbjuder specifikt publicering av innehåll som gör intrång eller strider mot upphovsrätten och/eller andra immateriella rättigheter (inklusive rättigheter till integritet och publicitet) för någon person eller enhet. Dessutom förbjuder vi specifikt systematisk partiell/total återförsäljning av beställda produkter (eller lådor som tas emot som en del av en prenumeration) för kommersiella ändamål.

7.2. Förbjuden återförsäljning

Dessutom förbjuder vi specifikt systematisk partiell/total återförsäljning av beställda produkter (eller produkter som tas emot i lådor som en del av ett abonnemang) för kommersiella ändamål. Goodiebox förbehåller sig rätten att övervaka och säga upp prenumerationen om sådant beteende misstänks, och ytterligare kräva ersättning (särskilt om det äventyrar varumärkesproduktens image och rykte).


8. Användning av vår webbplats

8.1. Innehåll på webbplatser

Som användare samtycker du till att allt innehåll, material, text, bilder, videor, grafik, varumärken, logotyper, musik, mjukvara, designen av produkterna och alla andra element som finns tillgängliga på webbplatsen tillhör Goodiebox eller dess licensgivare, affiliates, partners och skyddas av immateriell egendom eller äganderätt och lagar. Du bekräftar och samtycker därför till att använda webbplatsen endast för personligt och icke-kommersiellt bruk. Detta innebär att du erkänner och samtycker till att inte sälja, licensiera, distribuera, kopiera, reproducera, överföra, publicera, anpassa, redigera, modifiera eller skapa härledda verk från något innehåll eller material på webbplatsen. Goodiebox ger dig en personlig, begränsad, icke-överlåtbar, icke-exklusiv licens för att komma åt och använda webbplatsen. Goodiebox förbehåller sig rätten att, efter eget gottfinnande och utan meddelande till dig, revidera de produkter och tjänster som finns tillgängliga på webbplatsen och att ändra, avbryta eller avbryta någon aspekt av webbplatsen. Goodiebox kommer inte att hållas ansvarigt gentemot dig eller någon tredje part för att göra det, och kan också begränsa din användning av webbplatsen eller begränsa din åtkomst (delvis eller helt) utan förvarning eller påföljd. Du är ansvarig för innehållet du laddar upp eller lägger upp på denna webbplats.

8.2. Ditt engagemang genom recensioner, kommentarer och andra reaktioner

På Goodiebox värdesätter vi ditt engagemang. Dina recensioner hjälper till att förbättra våra produkter och tjänster och därmed din kund/medlemsupplevelse. När du ger oss recensioner, tänk på följande:

– du ger Goodiebox en evig, oåterkallelig, världsomspännande, royaltyfri och icke-exklusiv licens att använda, kopiera, distribuera, offentligt visa, modifiera, skapa härledda verk och underlicensiera sådant material eller delar av sådant material. Du intygar, garanterar och förbinder dig härmed att allt material du tillhandahåller inte innehåller något (inklusive, men inte begränsat till, text, bilder, musik eller videor) som du inte har full rätt att licensiera till oss enligt ovan;

– du representerar, garanterar och förbinder dig vidare att allt material som du tillhandahåller inte kommer att innehålla ärekränkande eller på annat sätt olagligt, stötande eller obscent material. Goodiebox kommer att ha rätt att använda allt innehåll som skickas in av dig utan att ådra sig några skyldigheter avseende konfidentialitet, tillskrivning eller kompensation till dig;

– alla bedömningar är föremål för dessa villkor, tillsammans med integritetsreglerna gällande behandlingen av dina personuppgifter för detta ändamål.

Medieinnehåll online: samma som ovan för dina kommentarer och reaktioner på våra sociala medieplattformar och gemenskapssidor, samt för innehåll du taggar oss i (t.ex. om du identifierar oss i ett onlineinlägg). När du förser oss med något innehåll på våra olika webbplatser, eller identifierar oss i något innehåll, tillhandahåller du härmed oss och våra relaterade företag, agenter, licenstagare, underlicenstagare, entreprenörer, efterträdare, juridiska ombud, licenstagare och tredje parts tjänsteleverantörer, deras respektive handelspartners, marknadsförings- eller PR-byråer och andra dotterbolag (tillsammans de “licensierade parterna”), en världsomspännande, evig, oåterkallelig, royaltyfri och icke-exklusiv licens att använda, kopiera, distribuera, offentligt visa, modifiera, skapa härledda verk och underlicensiera sådant material eller delar av sådant material, på något sätt som bestäms efter de licensierade parternas eget gottfinnande, inklusive, men inte begränsat till, på webbplatser och i sociala medier som drivs av de licensierade parterna, i e-postannonser och reklam, i alla andra marknadsförings-, reklam- och marknadsföringsinitiativ, och i alla media som nu eller hädanefter är kända, utan någon skyldighet gentemot dig. I enlighet med vår integritetspolicy kan vi dessutom ha rätt att använda ditt användarnamn och foto när det är tillgängligt, plats (landsnivå) och all annan tillgänglig information.

Goodiebox förbjuder någon att publicera olämpligt innehåll och hindrar dem från att lägga till betyg, kommentar eller annat innehåll, antingen via medlemskontot eller på dess onlineplattformar, vilket kan inkludera:

– ärekränkande, kränkande, trakasserande, förföljande, hotfullt innehåll eller som på annat sätt kränker andras juridiska rättigheter (såsom rättigheter till integritet och publicitet);

– obscenitet, diskriminerande språk eller annat språk som är olämpligt för ett offentligt forum; 

– reklam, “spam”-innehåll eller referenser till andra produkter, erbjudanden eller webbplatser;

– e-postadresser, webbadresser, telefonnummer, e-postadresser eller andra typer av kontaktinformation från andra eller från dig själv;

– onödigt kritiska eller skadliga kommentarer av annat innehåll som publicerats på webbplatsen eller dess författare;

– filer som innehåller programvara eller annat material som skyddas av lagar om immateriella rättigheter (eller av integritets- och publicitetsrättigheter) såvida du inte äger eller kontrollerar sådana rättigheter, eller uttryckligen har fått alla nödvändiga medgivanden för att göra det; eller,

– filer eller innehåll som innehåller virus, skadade filer eller annan liknande programvara eller program som kan skada en annan enhets funktion.


9. Uppsägning och automatisk förnyelse av ditt Goodiebox-abonnemang

9.1. Avsluta ett abonnemang

Om du säger upp din prenumeration förlorar du Goodiepoints och tillgång till medlemsuniversumet. Historiken för de produkter du har fått kommer också att gå förlorad. Om du alltså återaktiverar din prenumeration efter tidigare uppsägning kan du få en produkt som du tidigare haft i lådan. Om du återaktiverar din prenumeration efter en uppsägning kan du därför få en produkt som du redan fått i en tidigare box. Observera att om du har mer än en aktiv prenumeration, kommer att avbryta en av dem inte påverka statusen för de andra prenumerationerna.

Prenumerationsbox utan minsta åtagande

När du prenumererar utan ett minimiåtagande debiterar vi dig för den första betalningen och därefter en återkommande betalning till den överenskomna prenumerationskursen och enligt den ordinarie betalningsplanen (automatisk förnyelse). Denna typ av prenumeration kommer att fortsätta tills du eller vi beslutar att säga upp den, när som helst och utan anledning (med förbehåll för de villkor som förklaras i detalj nedan). Om du avbryter din prenumeration minst en (1) dag före betalningsdatum enligt den vanliga betalningsplanen, betalar du inte för nästa box och din prenumeration avslutas omedelbart.

Prenumerationsbox med minsta engagemang

Beroende på tillgängliga erbjudanden kan du kanske köpa prenumerationer med ett minimiåtagande; till exempel 3, 6 och 12 månader. I dessa fall förstår och samtycker du till att en sådan prenumeration har en initial och återkommande betalning, och du är ansvarig för alla återkommande betalningar innan avtalet mellan oss upphör (efter att åtagandeperioden löpt ut och om du har begärt en sådan uppsägning innan den förnyas ) . Automatisk förnyelse: i slutet av bindningsperioden förnyas ditt abonnemang automatiskt för samma period, om du inte säger upp det i förväg; när som helst under prenumerationen och minst fjorton (14) dagar före utgången av bindningsperioden. Observera att om du avbryter den automatiska förnyelsen kommer det inte att påverka den aktuella prenumerationen som förblir aktiv fram till slutet av perioden. Du bekräftar och godkänner att du är ansvarig för att ändra din betalningsmetod under åtagandeperioden vid behov (t.ex. i händelse av att ditt betalkort löper ut eller inte kan debiteras av någon annan anledning).

Prenumeration på presentkort

Vi kan erbjuda presentkort för att lösa in ett visst antal lådor eller för att beställa en produkt av ett visst värde (med förbehåll för tillgängliga erbjudanden). När det har lösts in måste presentkortet användas i sin helhet och det finns ingen möjlighet att pausa och återuppta. Automatisk förnyelse: presentkort betalas i förskott och efter utgången förnyas de automatiskt. Den som har fått kortet måste skapa ett medlemskonto för att ange presentkortsuppgifterna och lösa in det. En betalningsmetod kan begäras under kontoskapandet, men om den nya medlemmen som löser in kortet inte vill förnya prenumerationen kan de säga upp den när som helst under prenumerationsperioden och senast fjorton (14) dagar före utgången av perioden. Presentkort är giltiga i två (2) år från inköpsdatum och eventuella outlösta presentkort efter en sådan period kommer automatiskt att annulleras.

Endast digitalt abonnemang

Vi kan erbjuda en prenumeration endast digitalt för att komma åt vårt digitala innehåll genom medlemsuniversumet (erbjudanden som varierar från gång till gång, t.ex. mindfulness eller yogapass, blogg etc.), få medlemspriserna i vår webbutik och kunna att uppgradera när som helst, helst för att få fysiska lådor (med förbehåll för tillgängliga erbjudanden). Det finns inget minimiåtagande för prenumerationen endast digitalt, och vi debiterar dig en första betalning när du prenumererar, och sedan en återkommande betalning till överenskommen prenumerationspris och villkor. Automatisk förnyelse: denna typ av prenumeration kommer att fortsätta tills du eller vi bestämmer dig för att säga upp den, när som helst och utan anledning. När du avregistrerar dig från det digitala erbjudandet, och om du inte uppgraderar till ett annat tillgängligt erbjudande, kommer vi att sluta debitera dig för nästa faktureringsperiod och du kommer att förlora tillgången till vårt digitala innehåll och till andra förmåner (och Goodiepoints, om du har någon, kommer att avbrytas).

9.2. Pausa prenumerationen

Medlemmar är fria att pausa prenumerationsboxen utan minsta åtagande under en period av 1 eller 2 månader, när som helst, men minst en (1) dag före det planerade betalningsdatumet. Om du gör det kommer du inte att debiteras för betalningar som annars skulle förfalla under denna period och du kommer inte att få några rutor som annars skulle följa dessa betalningar. Ditt abonnemang återupptas automatiskt i slutet av den första eller andra månaden. En paus ändrar inte datumen då den ordinarie betalningsplanen förfaller.

9.3. Avbokningsregler

Du kan säga upp din prenumeration på två sätt:

Direkt via ditt konto: Antingen uppsägning eller paus av en prenumeration kan göras via länken som finns på ditt medlemskonto.

Via e-post: Annars kan du mejla [email protected] och få information om hur du säger upp dig själv, om du inte uttryckligen ber Team Happiness att göra det åt dig.

I det sistnämnda  fallet ska din begäran vara tydlig och entydig, t.ex. “Kan du avsluta prenumerationen åt mig?” och sedan kommer Team Happiness att behandla din förfrågan så snart som möjligt, vanligtvis inom fem (5) arbetsdagar. Var försiktig, för om din vanliga betalningsplan kommer upp inom denna tidsram kan du sluta med att betala för nästa box – så vi rekommenderar alltid att du använder länkarna i ditt medlemskonto minst en dag före tillträdesdatumet eller att du kontaktar Team Happiness väl i förväg.

Ovanstående två kanaler accepteras som media för uppsägning, utan ytterligare alternativ.

Försök INTE att säga upp din prenumeration per post – även om vi alltid kommer att göra vårt bästa för att tillgodose dig, observera att vi inte accepterar uppsägningar per post och det är ditt ansvar att följa vår avbokningsregler. NOTERA ÄVEN att – det är viktigt att vara medveten om att även om Goodiebox samtycker till att hantera uppsägningsförfrågningar från tredje parts tjänsteleverantörer efter eget gottfinnande, som agerar på uppdrag av medlemmarna och som Goodiebox inte har något partnerskapsförhållande med (endast för att det är bekvämare för medlemmarna) måste sådana tredjepartsleverantörer följa dessa villkor, och i synnerhet detta avsnitt om uppsägning. Avbokningar som skickas per post kommer därför inte att beaktas och Goodiebox förbehåller sig rätten att begära bevis på auktorisation från sådan tredje part för att säkerställa att avbokningen verkligen önskas av Medlemmen. Goodiebox kan inte hållas ansvarig för missförstånd mellan medlemmen och tredjepartsleverantören och uppmanar därför alla medlemmar att använda avbokningslänken eller maila vår kundsupport (Team Happiness) direkt. Detsamma gäller om tredje man begär uppsägning för medlemmens räkning. Goodiebox kommer omedelbart att säga upp prenumerationen om det begärs av en förälder till ett barn under 18 år, ägaren till bankkontot från vilket avgiften enligt den vanliga betalningsplanen dras, eller en utsedd administratör. Om du faller under en annan kategori kan du kontakta vår kundsupport (Team Happiness), som guidar dig.


10. Ångerrätt för konsumenter

10.1. Ångerrätt

Du har rätt att avboka inom fjorton (14) dagar från:

– dagen då din första box levererades (om du prenumererade på en prenumerationsplan), eller

– dagen då produkten du köpt från vår Goodiebox webbutik levereras, eller

– dagen du betalade för presentkortet och så länge det inte lösts in inom denna ångerfrist.

För att utöva en sådan rättighet måste du informera Goodiebox via e-post på [email protected] med ett tydligt uttalande (du kan använda det bifogade uppsägningsformuläret, vilket inte är obligatoriskt). För att följa ångerfristen är det nödvändigt att du skickar ett sådant meddelande innan ångerfristen löper ut.

Om du bestämmer dig för att utnyttja din ångerrätt måste du returnera boxen eller produkten till oss i enlighet med instruktionerna från Team Happiness, senast 14 dagar från den dag du informerade oss om ditt beslut att frånträda avtalet. För att säkerställa att din återbetalning behandlas så snabbt som möjligt, vänligen kontakta oss på [email protected] och förse oss med ett returbevis. Återbetalningen väntar tills paketet har mottagits på vårt lager och innehållet har kontrollerats.

10.2. Konsekvenser av att använda ångerrätten

Om avtalet hävs efter att din första box eller köpta produkt har skickats, kommer Goodiebox att återbetala betalningarna för den första kartongen eller köpta produkten, (minus eventuella tillämpliga fraktkostnader, eventuell returetikett om den har betalat för det eller någon annan tillämplig avgifter och som du informerades om vid betalningstillfället (t.ex. energiavgiften). Återbetalning sker utan dröjsmål och senast fjorton (14) dagar från den dag Goodiebox tog emot meddelandet om avbokning och tog emot meddelandet om kancellering och mottog varan/varorna som ska returneras. Goodiebox kommer att använda samma betalningsmedel som användes för den ursprungliga transaktionen, om inte annat uttryckligen överenskommits, och inga avgifter ska tas ut för en sådan återbetalning. Ingen avbokning kommer att anses giltig om produkten går förlorad på grund av bristande process från din sida.

10.3. Modell för blankett för ångerrätt (valfritt)

Om du bestämmer dig för att säga upp avtalet kan du fylla i detta formulär och skicka tillbaka det via e-post till [email protected].

Jag häver härmed avtalet som ingåtts för köp av följande varor/leverans av följande tjänst: 

Beställde den:

Mottog det:

Fullständiga namn:

Leveransadress:

Datum och underskrift:

Vänligen notera: ångerrätten gäller inte för personliga beställningar (som “Build-Your-Own-Box”). En beställning kan inte ge upphov till någon retur eller återbetalning (förutom i fallet med en defekt produkt under de villkor som beskrivs nedan.)


11. Returpolicy

11.1. Skadade produkter

Såvida du inte har rätt att utöva din ångerrätt, som beskrivs i avsnitt 10 ovan, har du inte rätt att returnera en Prenumerationsbox eller en Produkt, förutom om en av produkterna i din Prenumerationsbox eller om Produkten du beställde är skadad. I det här fallet ska du kontakta Team Happiness inom 14 dagar efter leverans av prenumerationsboxen eller produkt(erna) på [email protected] och följa stegen som anges i detta avsnitt. Vänligen returnera inte någon vara om du inte uttryckligen uppmanas att göra det. Beroende på omständigheterna kommer vi antingen att ersätta den skadade varan på egen bekostnad eller återbetala dig (efter Goodiebox eget gottfinnande). Vi förbehåller oss rätten att lägga ersättningsprodukten i nästa prenumerationsbox istället för att skicka den i ett separat paket. Ingen ersättning eller återbetalning kommer att vara möjlig om du inte följde vår process och inte kontaktade oss via e-post inom den angivna tidsramen.

11.2. Paket som returneras på grund av misslyckad leverans

Om du inte hämtar prenumerationsboxen eller den beställda produkten på den angivna leveransadressen (under din prenumeration eller när du gjorde beställningen), kommer du inte att kunna göra anspråk på återbetalning, och inte heller kommer ett sådant beteende att betraktas som en uppsägning av din prenumeration. Detta innebär att om en prenumerationsbox eller produkt returneras till vårt lager och du begär en efterföljande återbetalning, kommer Goodiebox att ha rätt att från beloppet som ska återbetalas dra av eventuella kostnader i samband med denna misslyckade leverans (såsom fraktkostnader till leveransadress och tillbaka till oss, utöver eventuella ytterligare hanteringskostnader, upp till summan motsvarande 7,5 EUR). Vi rekommenderar starkt att du kontaktar oss omedelbart vid problem med leveransen eller om du stöter på problem med en viss vara återbetalning på en förlorad vara genom att debitera betalningen tillbaka till ditt bankkonto om du inte hävdade att prenumerationsboxen eller produkten gick förlorad på grund av vårt fel i förväg. En orättvis återbetalning kan följas av en åtgärd för återvinning, från oss direkt eller via en inkassobyrå (tillsammans med tillämplig tvistavgift).


12. Ansvar, ersättningsskyldighet, gottgörelse, force majeure-händelse

12.1. Blockering av medlemskonton

Avstängning av medlemskonto – vid bristande efterlevnad av dessa villkor, utebliven betalning av en beställning, felaktig information vid skapande av konto eller eventuell skada som strider mot Goodiebox intressen förbehåller vi oss rätten att blockera åtkomsten till webbplatsen och tjänster som erbjuds eller, beroende på brottets svårighetsgrad, att avsluta ditt abonnemang och ditt medlemskonto utan krav på ersättning. Vi förbehåller oss även rätten att avstå från att ingå avtal med personer som redan har brutit mot ovanstående bestämmelser.

12.2. Innehåll från tredje part

Goodiebox, som tredje part, ansvarar inte för innehållet på partners webbplatser och ansvarar inte heller för konflikter mellan medlemmar, kunder och partners webbplatser eller partners varumärken. Som en del av att initiera en uppsägning av prenumerationen kommer du att bli ombedd att skapa ett medlemskonto och ge oss viss information. Det är inte möjligt att genomföra en beställning eller prenumerera utan att skapa ett sådant medlemskonto. Vi rekommenderar därför att du läser vår integritetspolicy noggrant parallellt för att förstå hur vi använder och behandlar den information vi samlar in från och om dig. Informationen du tillhandahåller måste alltid vara sanningsenlig.

12.3. Säkerhet och Sekretess

Ditt lösenord måste förvaras säkert och du är ansvarig för dess säkerhet. Goodiebox kommer inte att hållas ansvarigt för någon användning eller obehörig åtkomst till ditt medlemskonto eller något annat säkerhetsbrott. Du samtycker till att meddela Goodiebox omedelbart, eller utan onödigt dröjsmål, efter att du meddelat oss om obehörig åtkomst till eller användning av ditt medlemskonto. Goodiebox kan stänga av eller avsluta din åtkomst när som helst, med eller utan förvarning. Information som du använder för att logga in på ditt medlemskonto (såsom namn och lösenord) är personlig och konfidentiell. Denna information kan endast ändras på initiativ av medlemmen eller Goodiebox, till exempel om lösenordet glöms bort. Du förblir dock fullt ansvarig för användningen av din åtkomstinformation och måste hålla den konfidentiell. Eventuell vidarebefordran av information kan inte på något sätt skyllas på Goodiebox, och Goodiebox kommer inte på något sätt att hållas ansvarig för någon skada som orsakas av avslöjandet av din personliga och konfidentiella information och användningen av sådan information av en tredje part.

12.4. Ansvarsbegränsning

I den utsträckning som är tillåten enligt lag ska Goodiebox, dess moderbolag, dotterbolag, dotterbolag eller någon av deras respektive tjänstemän, direktörer, anställda, agenter, efterträdare, dotterbolag, leverantörer, partners, dotterbolag eller tredje parter som tillhandahåller information på webbplatsen vara ansvariga mot någon användare av denna webbplats (användare, kund, medlem), eller någon annan person eller enhet för direkta, speciella, tillfälliga, följdskador eller exemplariska skador (inklusive, men inte begränsat till, kompensation för förlust av vinst, förlust av data eller förlust användning) som härrör från användningen eller oförmågan att använda webbplatsen, oavsett om den är baserad på garanti, kontrakt eller försumlighet, även om Goodiebox har informerats om, eller borde ha känt till möjligheten för sådana skador eller förluster. I den maximala utsträckning som tillåts av lagen ska det totala ansvaret inte under några omständigheter tillhöra Goodiebox, dess anställda eller någon av deras respektive kontor, styremedlemmar, agenter, efterföljare, dottersällskap, leverantörer, partner, tillknytande sällskap eller någon tredje part som ger information om webbplatsen, för eventuella direkta skador, överstiger det totala belopp som du betalat till Goodiebox i samband med händelsen som ger upphov till sådant ansvar för de föregående tolv månaderna.

12.5. Ersättning

Du samtycker till att gottgöra, hålla oskadlig och försvara Goodiebox, dess moderdotterbolag, divisioner och dotterbolag, såväl som deras respektive tjänstemän, styrelseledamöter, anställda, agenter och dotterbolag från alla anspråk, skulder, skador, kostnader och utgifter för försvar inklusive advokatarvoden , på något sätt som uppstår ur eller relaterat till din användning av webbplatsen, ditt brott mot dessa villkor, ärekränkande eller stötande innehåll som du har lagt upp på webbplatsen eller ditt brott mot någon lag eller tredje parts rättigheter.

12.6. Force majeure

Goodiebox ansvarar inte för underlåtenhet att utföra eller försena fullgörandet av medlemsförpliktelser orsakade av händelser utanför vår kontroll (“Force Majeure Event”). Force Majeure-händelse betyder varje handling, händelse, omständighet eller kombination av sådana händelser eller omständigheter (eller någon av konsekvenserna därav) som gör det omöjligt för Goodiebox att utföra hela eller delar av sina skyldigheter enligt dessa villkor; vilket är förutsebart och utanför Goodiebox rimliga kontroll – förutsatt att Goodiebox har vidtagit alla åtgärder som det rimligen kunde förväntas ha vidtagit för att förhindra uppkomsten av en sådan handling eller händelse (eller någon av dess konsekvenser). Force Majeure-händelser kan innefatta, men är inte begränsade till, strejker, lockouter eller andra professionella handlingar; brand, översvämning, explosioner, pandemier; krig eller inblandning av fientligheter, statliga krav, civila störningar eller hot om terroristattack; oförmåga att använda järnvägar, fartyg, flygplan, bilar eller annan offentlig eller privat transport; och oförmågan att använda offentliga eller privata telekommunikationsnät. Våra medlemstjänster anses vara avstängda under Force Majeure-händelsen. Goodiebox kommer att använda alla rimliga ansträngningar för att avsluta Force Majeure-händelsen eller för att hitta en lösning som gör det möjligt för oss att uppfylla våra medlemsförpliktelser trots en sådan Force Majeure-händelse.


13. Övrigt

Överlåtelser av rättigheter och skyldigheter – du får inte överföra dina rättigheter eller skyldigheter som härrör från din prenumeration utan vårt skriftliga medgivande i förväg.

Lagval och tvister – dessa villkor och alla frågor som rör webbplatsen ska styras och tolkas i enlighet med danska lagar. Tvister som härrör från dessa villkor och alla frågor som rör webbplatsen ska avgöras av danska civila domstolar.

Alternativ tvistlösning – Europeiska kommissionen erbjuder en onlineplattform för tvistlösning (OS), som finns på http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Goodiebox deltar inte i tvistlösning inför en konsumentskiljenämnd. Bestämmelser – om en eller flera bestämmelser i dessa villkor förklaras ineffektiva enligt lag eller ett juridiskt bindande domstolsbeslut, kommer de återstående bestämmelserna att förbli i full kraft och verkan.

Bedrägeriskydd – som en del av våra beställningsprocedurer förbehåller vi oss rätten att vägra att behandla en beställning på grund av misstänkt bedrägeri, otillåten eller olaglig aktivitet. Om vi misstänker bedräglig, obehörig eller olaglig aktivitet kan vi avvisa din beställning eller kontakta dig för att bekräfta en sådan beställning. Vi förbehåller oss också rätten att avbryta konton eller vägra att skicka till vissa adresser på grund av misstänkt bedrägeri, otillåten eller olaglig aktivitet. Vi vidtar dessa åtgärder för att skydda våra medlemmar och kunder, såväl som oss själva, från bedrägeri, annan obehörig eller olaglig aktivitet. Observera att när vi behandlar dina personuppgifter för att förhindra bedrägerier, agerar vi alltid i enlighet med vår integritetspolicy.

Avstående/rättsmedel – om Goodiebox helt eller delvis utövar någon av sina rättigheter, eller avsäger sig något brott mot dessa villkor, ska det inte hindra efterföljande utövande av sådana rättigheter eller betraktas som ett avstående från något efterföljande brott.

Friskrivningsklausul: Ingen professionell rådgivning – all information som tillhandahålls av oss angående de produkter vi erbjuder (t.ex. produktbeskrivningar eller instruktioner) är endast i informationssyfte. Du bör inte vidta några åtgärder baserat på information som finns på webbplatsen (inklusive i medlemsuniversum) eller några broschyrer, och användningen av vår webbplats är inte avsedd att fungera som ett substitut för professionell rådgivning. Du bör läsa och strikt följa alla produktetiketter, bipacksedlar och instruktioner, såväl som tillverkarens anvisningar och varningar och söka oberoende professionell rådgivning där så är lämpligt. Allt innehåll som tillhandahålls av tredje part, inklusive material och recensioner postat av medlemmar, alla uttalanden eller åsikter, måste betraktas som “i befintligt skick” och återspeglar inte nödvändigtvis Goodiebox åsikter eller råd. Vi ska aldrig vara ansvariga gentemot dig eller någon tredje part för innehållet eller riktigheten i något material som tillhandahålls av tredje part. Det är meningen att Goodiebox gör sitt bästa för att övervaka sådant innehåll. Goodiebox representerar eller garanterar inte att ingredienserna, allergener och annan produktinformation på webbplatsen är korrekt eller fullständig, eftersom denna information tillhandahålls av tillverkarna eller leverantörerna och från tid till annan kan tillverkare ändra sina produkter. Följaktligen rekommenderar vi att du inte bara litar på informationen som presenteras på vår webbplats, utan att du konsulterar produktetiketten eller kontaktar tillverkaren direkt om du har några specifika allergiproblem eller frågor om en produkt. Denna ansvarsfriskrivning gäller alla produkter som säljs av Goodiebox och som följer tillämpliga lagar och regler för kosmetika, välbefinnande, skönhet och mat (såsom, men inte begränsat till, kosttillskott och derivat) som Goodiebox kan erbjuda i sina prenumerationsboxar eller sälja via sina webbutik.