LOGIN

Goodiebox – Käyttöehdot

ENGLISH VERSION

Keitä me olemme: Me olemme Goodiebox ApS., yritys, joka on rekisteröity osoitteeseen Artillerivej 86, 5., 2300  Kööpenhamina, Tanska, CVR no. 34 08 72 88 (yhdessä tytäryhtiöidemme, emo- tai sisaryhtiöidemme kanssa “Goodiebox”,  “me”, “meitä”, “meidän”).  

Mitkä nämä ehdot ovat: Sijainnistasi riippuen pääset verkkosivustomme tai verkkokauppamme eri aliverkkotunnuksiin, joita kaikkia ylläpitää Goodiebox ja joista käytetään nimitystä “verkkosivustomme” tai “Goodiebox-verkkokauppa”. Nämä  käyttöehdot koskevat kaikkia mahdollisia vuorovaikutuksiamme; jos käytät verkkosivustoamme, jos tilaat jonkin  palveluistamme tai ostat tuotteen (yhdessä “tilauksemme” tai “tuotteemme”). Nämä ehdot ja kaikki sovellettavat  tietosuojakäytännöt, lisäehdot tai päivitykset muodostavat sopimuksen Goodieboxin kanssa.  

Ole hyvä ja käytä hetki tämän lukemiseen: Ennen kuin lähetät tilauksen, vahvistat, että olet lukenut, ymmärtänyt ja  sitoutunut noudattamaan näitä ehtoja. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa meihin yhteyttä osoitteessa [email protected]. On tärkeää, että ymmärrät nämä ehdot, koska niiden tarkoituksena on suojella sinua kuluttajana. Jos et  hyväksy näitä ehtoja, sinun ei tule käyttää verkkosivustoamme, eikä tilata jäsenyyttämme tai tuotteitamme. 

Muutokset ehtoihin: Sinua sitovat ehdot, jotka ovat voimassa silloin, kun teet tilauksesi Goodieboxista. Saatamme muokata  ehtojamme vastaamaan tilauksiemme, tuotteisiimme ja tarjontaamme tehtyjä muutoksia. Tässä tapauksessa voimme  julkaista päivityksen suoraan verkkosivustollamme, ellei tällainen muutos ole materiaalinen tai merkittävä. Tässä  tapauksessa ilmoitamme sinulle etukäteen, ja sinulla on neljätoista (14) päivää aikaa vastustaa ilmoitusta sähköpostitse. 

 1. Sopimuksen muodostaminen ja sopimuskaudet

Voit tilata tilauksen tai tuotteitamme vain, mikäli olet 18-vuotias tai sitä vanhempi. Rekisteröitynä käyttäjänä (“jäsenenä”) sinulla on oikeus vain yhteen tiliin Goodieboxilla (kun taas samaan jäsentiliin voi liittyä useita tilauksia) ja pidätämme  oikeuden selvittää ja tutkia asiaa, jos epäilemme, että sinulla on useita tilejä, mikä voi johtaa tilin jäädyttämiseen  tarvittaessa. Kun olet tilannut tilauksen tai tuotteen, vahvistamme tapahtuman lähettämällä sinulle vahvistusviestin  antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sinun ja meidän välisemme sopimus alkaa vasta, kun olemme lähettäneet sinulle  vahvistussähköpostin tai kun tuote on toimitettu sinulle. Välittömästi tilaustasi seuraava vahvistus tilauksen  vastaanottamisesta ei merkitse meiltä sopimuksen hyväksymistä, eikä tuotteiden esittely ole laillisesti sitova tarjous, vaan  ei-sitova verkkoluettelo. Täyttämällä tilauksen teet sitovan tilauksen tuotteelle tai tuotteille, jotka haluat ostaa. Goodiebox  omaa yksin vastuun ja harkintavallan hyväksyä sopimuksen tekemisen kanssasi. Kaikki verkkosivustolla esitettyjen  tuotteiden kuvaukset, kuvat, viittaukset, ominaisuudet, sisältö, työselitykset, tuotteet ja tuotteiden hinnat voivat muuttua milloin tahansa ja ilman erillistä ilmoitusta (Goodiebox-verkkokaupoissa saatavilla olevia tuotteita koskee kanssamme  työskentelevien tuotemerkkien varastot ja sopimukset). Näin ollen minkään tuotteen sisällyttäminen sivustolle ei tarkoita  tai takaa, että nämä tuotteet ovat saatavilla kaikkina aikoina. Kun aloitat tilauksen rekisteröitymällä verkkosivuillamme,  varaamme sinulle tällä hetkellä saatavilla olevan Welcome boxin. Varaus on voimassa kolme (3) päivää, ja jos emme saa  maksua tuon ajan kuluessa, vapautamme varauksen ja ilmoitamme sinulle, että voit saada jonkin muun boxin, kun olet  suorittanut maksun. Jos maksu onnistui mainitussa ajassa, lähetämme sinulle varauksen mukaisen boxin. 

Sijainnistasi riippuen voimme tarjota erilaisia tuotteita ja palveluita. Siksi sinun kannattaa varmistaa, että olet liittynyt  verkkosivuillamme oikeaan aliverkkotunnukseen, etkä saa käyttää virtuaalista erillisverkkoa (VPN) tai muita keinoja  päästäksesi eri maan sivulle (esim. jos asut Tanskassa, sinun ei pitäisi yrittää tehdä tilausta belgialaisilta verkkosivuiltamme,  ja logistisista syistä voimme peruuttaa tilauksesi tällaisessa tilanteessa, vaikka olisit jo saanut vahvistussähköpostin). 

 1. Hinta ja maksu

Lukuun ottamatta ilmeisiä virheitä (ei rajoitu painovirheisiin), verkkosivuilla ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron ja  ovat voimassa aina. Huomioithan, että jos arvonlisävero muuttuu tilauksen tekemisen ja tuotteiden toimittamisen, mukaan  lukien tilauspohjaisten tuotteiden, välisenä aikana, muokkaamme arvonlisäveroa, ellet ole maksanut sitä  kokonaisuudessaan ennen veron muutoksen voimaantuloa. Mahdolliset lisämaksut (kuten esimerkiksi energialisämaksu tai  toimitusmaksu) lisätään ostoskoriin ennen maksun suorittamista tai ne ovat muutoin nähtävillä jäsentilisi kautta. 

Jos tilaushinta muuttuu, ilmoitamme sinulle, ja sinulla on neljätoista (14) päivää aikaa vastustaa sitä siitä, kun olet  vastaanottanut ilmoituksen sähköpostitse. Vastalauseesi johtaa tilauksesi irtisanomiseen, ellet ole maksanut sitä  kokonaisuudessaan (esim. ennakolta maksetuissa tilauksissa tai maksusitoumustilauksissa, tilaus päättyy määräajan  päättyessä). Goodiebox ei ole vastuussa, jos jäsen ei ole toimittanut tarkkoja tietojaan eikä näin ollen ole saanut  ennakkoilmoitusta. Jäsenet ovat vastuussa kaikkien sähköpostikansioidensa tarkistamisesta, eikä Goodiebox voi olla  vastuussa, jos ilmoitus päätyy roskapostiin. 

Sama koskee myös mahdollisia lisämaksuja koskevia muutoksia. Jos maksettavaan hintaan tulee muutoksia, sinulle  ilmoitetaan siitä kohtuullisessa ajassa, jotta voit vastustaa muutosta ja peruuttaa tilauksesi. Tämä tarkoittaa sitä, että jos et 

ole vastustanut muutosta sen jälkeen, kun sinulle on asianmukaisesti ilmoitettu, Goodieboxilla on oikeus veloittaa uusi tai  muutettu maksu seuraavan säännöllisen maksun lisäksi ja siihen asti, kunnes päätät peruuttaa tilauksesi. Goodiebox ei ole  vastuussa siitä, jos annoit virheelliset yhteystiedot, eikä hyvitystä voida tehdä. 

Tilaukset koostuvat yleensä säännöllisestä maksusta (“Säännöllinen Maksuaikataulun Mukainen Maksu”), kuten esimerkiksi  kuukausi- tai neljännesvuosimaksusta. Kun teet tilauksen, sitoudut maksamaan tällaisen Säännöllisen Maksuaikataulun  Maksun, kunnes sopimus irtisanotaan, joko sinun puolestasi, jos peruutat tilauksesi, tai meidän oman harkintamme  mukaan ja ellet ole tilannut määräaikaista tarjousta ennakkomaksulla (mikäli saatavilla). Ensimmäinen maksu laskutetaan välittömästi tilauksen yhteydessä, ja seuraavat kausittaiset tilausmaksut maksetaan säännöllisen maksuaikataulun sekä valitsemasi tarjouksen mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että tilaushetkestä ja valitsemastasi tilaustyypistä riippuen sinulla voi olla joitakin peräkkäisiä maksuja tilauksesi ensimäisen kahden kuukauden aikana 

Tilatessasi tai lunastaessasi lahjakorttia sinun on valittava maksutapa ja sinut voidaan ohjata maksupalveluntarjoajan verkkosivuille. Goodiebox ei ole vastuussa näiden kolmansien osapuolien palveluntarjoajien ehdoista, ja hyväksyt sen, että Goodiebox veloittaa normaalin maksuaikataulun mukaisen maksusi tällä valitulla maksutavalla ilman erillistä hyväksyntää,  ellet muuta haluamaasi maksutapaa suoraan jäsentilisi kautta – ei myöhemmin kuin yksi (1) päivä ennen maksupäivää. Olet  tietoinen siitä, että kun valitset kansainvälisen maksukortin (kuten Visa ja/tai Mastercard), säännöllisen maksuaikataulun  maksun määrä pidätetään kortiltasi maksupäivänä ja siihen asti, kunnes tilaus tai tuote/tuotteet lähetetään. Ymmärrät ja hyväksyt, että olet vastuussa maksutapasi muuttamisesta sopimusjakson aikana tarvittaessa (esim. jos maksukorttisi  vanhenee tai jostakin muusta epäonnistuneesta maksutapahtumasta johtuvasta syystä). Jos maksusi käsittely ei jostain syystä onnistu, pidätämme oikeuden yrittää maksua uudelleen päivittäin tai lähettää sinulle suoran maksulinkin. Jos maksua ei ole suoritettu viiden (5) päivän kuluessa tavanomaisesta veloituspäivästä, pidätämme lisäksi oikeuden laskuttaa  ylimääräisen toimitusmaksun (joka on tällä hetkellä 2 euroa ja jota muutetaan näissä ehdoissa aika ajoin) logistisen  lisäkäsittelyn kattamiseksi. 

Jäsenyyden keskeyttäminen maksun laiminlyönnin vuoksi: Jos emme pysty useiden yritysten jälkeen perimään maksettavaa  summaa, voimme päättää keskeyttää tuotteen toimituksen, kunnes olet maksanut maksamatta olevan summan, tai irtisanoa kanssasi tehdyn sopimuksen. Huomaa, että maksun laiminlyönnistä johtuva keskeytys tai laiminlyönti tai  viivästykset näiden ehtojen mukaisten, maksun laiminlyöntiin liittyvien oikeuksiemme ja oikeussuojakeinojemme  käyttämisessä eivät tarkoita oikeuksistamme tai oikeussuojakeinoistamme luopumista, eivätkä ne estä tai rajoita meitä  käyttämästä kyseistä oikeuksiamme tai oikeussuojakeinoja myöhemmin. Goodiebox pidättää oikeuden tutkia asiaa  tarkemmin ja ryhtyä toimenpiteisiin, jos jäsen veloittaa laittomasti takaisin tilauksensa tai ostamansa tuotteen summan, jos (1) hän on vastaanottanut tilauksensa näiden ehtojen mukaisesti eikä ole käyttänyt oikeuttaan peruuttaa tai palauttaa  boxia/tuotetta (tarvittaessa) ja (2) jos hän on käyttänyt veloitusmahdollisuutta tilauksensa tai ostamansa tuotteen peruuttamiseen tai yksinkertaisesti saadakseen korvauksen ilman pätevää syytä (esim. vilpillinen toiminta). Sinun suunnaltasi toteutetun epäoikeutetun maksun takaisinperinnän jälkeen saatamme ryhtyä vastavuoroisiin perintätoimiin joko suoraan meiltä käsin (josta seuraa tällä hetkellä noin 7,50 euron suuruinen lisämaksu) tai perintätoimiston kautta. Goodiebox voi käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia (esim. perintätoimistoja) periäkseen takaisin kaikki maksamattomat ja/tai  erääntyneet laskut sekä kaikki Goodieboxille aiheutuneet lisämaksut, jotka johtuvat aiheettomasta veloituksen  palautuksesta/petoksellisesta käytöksestä (esim. tällä hetkellä 7,50 euroa riitaisaa tapausta kohden, ja niitä muutetaan  ajoittain). Lisäksi perintätoimisto voi itsenäisesti lisätä omat oikeudenkäyntikulunsa. Siksi on erittäin suositeltavaa, että  tarkistat peruutusehdot, peruuttamisoikeuden ja palautusehdot (kuten alla on kuvattu) välttyäksesi joutumasta tällaiseen  epämiellyttävään tilanteeseen, ja priorisoit aina vuoropuhelun asiakastukemme (Team Happiness) kanssa, jos sinulla on  maksuun tai toimitukseen liittyviä huolenaiheita. Jos maksusi suoritettiin asianmukaisesti ja toimitus onnistui, mutta ulkoinen tapahtuma sattui meidän vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella (esimerkiksi, mutta ei rajoitetusti, jos pankkisi veloitti summan takaisin ja palautti sen tilillesi), pidätämme oikeuden veloittaa tämän maksun uudelleen ilman, että siitä tarvitsee ilmoittaa sinulle etukäteen ja ilman aikarajoitusta, lukuun ottamatta sovellettavia lakisääteisiä määräyksiä.  

Saatamme tarjota maksuja Goodiepointsilla. Jos näin on, tuotteen ostamiseen tarvittava määrä Goodiepoints-pisteitä ilmoitetaan verkkosivustollamme yhdessä kaikkien tämän maksuvälineen käyttämiseen tarvittavien tietojen kanssa. Goodiepointien yhdistettyä arvoa ei voida pitää minkäänlaisena käteissummana, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Vaikka tämä on osa jäsenten kanta-asiakasohjelmaa, tunnustat ja hyväksyt, että tätä maksutapahtumaa ei voida eikä sitä pidetä “maksuttomana sähköisenä palveluna” eikä siitä makseta mitään. 

Kampanjat, tarjoukset ja alennukset eivät ole voimassa takautuvasti, eikä niitä voi yhdistää olemassa oleviin alennuksiin tai muihin kampanjoihin. Goodiebox voi muuttaa mitä tahansa nettisivustollaan saatavilla olevaa kampanjaa milloin tahansa oman harkintansa mukaan ja ilmoittaa sinulle tarvittaessa, mikäli jokin tietty ehto täyttyy. Mikä tahansa aktivoimasi tuote/ tilausyhdistelmä voi vaikuttaa tilaushintaasi. Jos siis muutat tilauksesi muotoa etkä siten enää täytä ehtoja tietyn  kampanjan, tarjouksen tai alennuksen saamiseksi, pidätämme oikeuden veloittaa sinulta eri kuukausihinnan. Jos esimerkiksi  tarjosimme sinulle alennusta Crush Boxista, koska olit jäsenenä aktiivisella kuukausitilauksella, saatamme päättää, että  sinun tulee maksaa koko summa Crush Boxista, jos päätät keskeyttää kuukausitilauksesi. Teemme aina parhaamme ilmoittaaksemme sinulle muutoksista. Lisäksi Goodiepoints-pisteillä ei voida maksaa kampanjoita tai alennettuja hintoja.

 1. Toimitusaika

Kun ostat yksittäisen tuotteen Goodieboxin verkkokaupastamme, toimitusaika on arvioitu verkkosivustolla tai  tilausvahvistuksessasi. Kun aloitat tilauksen, ensimmäinen boxisi lähetetään viiden (5) työpäivän kuluessa ensimmäisestä maksupäivästäsi, ellei verkkosivustollamme ilmoiteta toisin tai ellei kyseessä ole uudelleenvarastointi tai muu välttämätön logistiikkatoimi.  

Jos aloitit tilauksen ja maksu onnistui, mutta et täyttänyt toimitusosoitetta, varaamme sinulle tällä hetkellä saatavilla olevan boxin neljäntoista (14) päivän ajaksi. Jos maksu suoritetaan tämän määräajan jälkeen, emme voi taata, että saat saman boxin. 

Huomaa, että emme ole vastuussa, jos annoit meille väärät tai puutteelliset toimitustiedot tai jos et ole noutanut tilaustasi  valitsemastasi toimitusosoitteesta. Et voi muuttaa toimitusosoitettasi sen jälkeen, kun maksu on vahvistettu, ja jos toimitus  epäonnistuu tällaisen epäonnistumisen vuoksi ja/tai jos meidän on lähetettävä sinulle tilaus uudelleen, pidätämme  oikeuden veloittaa kohtuullisen lisäsumman korvataksemme mahdolliset logistiikan lisäkustannukset. Suosittelemme  ottamaan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme, jos toimitustietosi ovat virheelliset, mutta emme ole vastuussa virheellisistä tai puutteellisista tiedoista johtuvista myöhästymisistä. Goodieboxin vastuu päättyy, kun tilaus on toimitettu  ilmoitettuun osoitteeseen; sinun vastuullasi on hakea tilaus oikealla tavoin. 

Meistä riippumattomien virheiden sattuessa, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ilmoittaaksemme niistä sinulle, ja jos viivästyksestä tulee huomattavan suuri (vaikkakaan se ei olisi ollut meistä johtuva), pidätämme oikeuden peruuttaa  tilauksesi ja palauttaa kaikki mahdollisesti suorittamasi maksut tähän liittyen. Jos kuukausijäsenenä ollessasi, boxi on  loppuunmyyty, eikä sitä sen vuoksi ole enää saatavilla, pidätämme oikeuden korvata boxisi ja, mikäli se ei ole mahdollista,  olla toimittamatta sitä. Viimeisimmässä tapauksessa maksusi palautetaan. 

 1. Goodiepoints

Goodiepoints-pisteitä voidaan antaa sinulle oman harkintamme mukaan, kun suoritat tietyn toiminnon (kuten esimerkiksi  kirjoittaessasi tuotearvostelun tai kutsuessasi ystäviä liittymään Goodieboxille). Näitä pisteitä voidaan käyttää useisiin asioihin, mukaan lukien mutta ei rajoittuen tuotteiden ostamiseen verkkokaupasta, jos niitä on saatavilla. Goodiepointsit  laitetaan suoraan jäsentilillesi ja liitetään nimeesi; Ne eivät ole vaihdettavissa. Goodiepointsit ovat käytettävissä 12 kuukauden ajan niiden myöntämisestä ja saldo vanhenee (kun käytät goodiepointseja, ne kuluvat järjestyksessä vanhimmista uusimpiin; mikäli vanhimmat goodiepointsisi ehtivät vanhentua, tämä saattaa johtaa goodiepointsiesi vähenemiseen, muttei välttämättä niiden loppumiseen täysin, mikäli sinulla on yhä pisteitä viimeisen 12 kuukauden ajalta). Goodiebox voi muuttaa tai peruuttaa Goodiepoints-ohjelmansa milloin tahansa ja oman harkintansa mukaan ja ilmoittaa  siitä sinulle etukäteen, jos se katsotaan tarpeelliseksi. Jäsenellä on oltava aktiivinen tilaus (eli viimeisimmät laskut on  maksettu onnistuneesti) saadakseen Goodiepoints-pisteitä, ja jos tilaus peruutetaan, kaikki Goodiepoints-pisteet (mikäli on) raukeavat. 

 1. Happy Invite -kutsu

Happy Invite -linkki on henkilökohtainen linkki, jonka on tarkoitettu jäsenten lähetettäväksi, Goodieboxin esittelemiseksi  perheelleen, ystävilleen, tuttavilleen, kollegoilleen ja muille lähipiirinsä ihmisille. Toisin sanoen sen avulla jäsenet voivat jakaa alennuskoodeja omalle verkostolleen, omien kanaviensa kautta houkutellakseeen uusia jäseniä vastineeksi joistakin eduista, kuten Goodiepoint-pisteistä. Sitä ei saa missään tapauksessa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin ja/tai muussa  yhteydessä kuin Goodieboxin alun perin tarkoittamana. Siksi ei ole sallittua käyttää tuotenimeä “Goodiebox” URL yhdistelmissä houkutellakseen vierailijoita, jotka rekisteröityvät käyttämällä yllä olevaa Goodiebox-alennuskoodia. Kun Happy Invite -linkkiä käytetään uuden tilauksen aktivoimiseen, linkin lähettänyt aktiivisen tilauksen omaava jäsen voi saada  Goodiepoints-pisteitä tai muita ilmoitettuja etuja, kun taas uusi jäsen saa alennuksen. Goodiebox pidättää oikeuden rajoittaa kunkin jäsenen kutsujen määrän 12 onnistuneeseen Happy Invite -kutsuun, ja Goodiebox pidättää oikeuden  muuttaa tätä onnistuneiden kutsujen enimmäismäärää, milloin tahansa oman harkintansa mukaan (eikä siksi ole rajoitettu  näihin ehtoihin). Kun sovellettava kutsuraja on saavutettu, jäsen voi edelleen esitellä Goodieboxia perheelleen, ystävilleen, tuttavilleen, kollegoilleen ja muille läheisille ihmisille, mutta se ei anna ylimääräisiä Goodiepointeja ja/tai muita ilmoitettuja  etuja (se kuitenkin antaa alennuksen uudelle jäsenelle). Kaikenlainen järjestelmän manipulointi (kuten esimerkiksi  väärennetyn IP-osoitteen avulla toiminta, väärennetyn henkilöllisyyden tai automatisoidun järjestelmän käyttö) johtaa myönnettyjen goodiepoints-pisteiden ja/tai muiden ilmoitettujen etujen peruuttamiseen, ja kyseisen jäsenen tilin  lopettamiseen. Huomaa, että Happy Invite -tarjouksia, linkkejä ja alennuskoodeja saa käyttää vain kerran per henkilö (eikä kerran luotua tiliä kohti). Goodiebox pidättää oikeuden peruuttaa väärin hankitut goodiepoints-pisteet ja/tai muut ilmoitetut edut (esim. jos sama henkilö on käyttänyt eri linkkejä ja/tai alennuskoodeja luomalla useita tilejä) rajoittamatta  sen oikeutta vaatia korvausta suorista, erityisistä, tahattomista, välillisistä tai esimerkillisistä vahingoista (mukaan lukien  mutta ei rajoittuen tuoton menetyksiin johtavat vahingot), jotka johtuvat Happy Invitesien tai muiden soveltuvien kanta asiakasohjelmien väärinkäytöstä. Goodiebox pidättää lisäksi oikeuden estää tilin tai maksutapahtuman ja tarkistaa sen henkilön henkilöllisyyden, joka on osoittanut epäiltyä käyttäytymistä näissä ehdoissa kuvatun aiotun käytön ulkopuolella. Mikäli koet, että Goodiebox on tehnyt virheen estämällä tilisi tai maksutapahtumasi, ota meihin yhteyttä välittömästi, niin  tarkistamme tilisi tilanteen kanssasi. 

 1. Goodiebox-verkkokaupat

Nämä ehdot koskevat kaikkia Goodieboxin verkkokaupoissa saatavilla olevia tuotteita. Kaikki verkkosivustolla ja erityisesti Goodieboxin verkkokaupoissa kuvattujen tuotteiden kuvaukset, kuvat, viittaukset, ominaisuudet, sisältö, tekniset tiedot, tuotteet ja hinnat voivat muuttua milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta (tuotteet, jotka ovat saatavilla Goodieboxin  verkkokaupoissa, ovat riippuvaisia varastoistamme sekä sopimuksistamme niiden tuotemerkkien kanssa, joiden kanssa  teemme yhteistyötä). Siksi minkään tuotteen sivustolla oleminen ei tarkoita tai takaa, että nämä tuotteet ovat saatavilla  kaikkina aikoina. Goodieboxin verkkokauppojen tuotteilla voi olla sekä normaali- että jäsenhinta. Jäsenhinta koskee jäseniä,  joilla on aktiivinen tilaus. Limited edition -tuotteita on rajoitettu erä, ja ne ovat saatavilla niin kauan kuin tavaraa riittää;  Goodieboxia ei voida pitää vastuullisena, jos limited editioneita ei ole enää saatavilla ja toimitus on sen vuoksi mahdotonta. Siksi Goodiebox pidättää oikeuden rajoittaa verkosta ostettavien tuotteiden määrää (ei rajoitettu limited editioneihin, vaan  kaikkiin saatavilla oleviin tuotteisiin). 

 1. Vaihtoyhteisö ja verkkoalustat

Goodiebox omistaa ja/tai hallinnoi joskus sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookissa yhteisön vaihtoryhmiä  (“Goodieboxilaiset” -sivu), Instagramia tai TikTokkia. Goodiebox pidättää oikeuden hylätä julkaistuja ohjeita rikkovat viestit  ja poistaa ja/tai estää käyttäjiä sopimattoman käytöksen vuoksi. Kaikki toiminta verkkosivumme ulkopuolella, erityisesti Goodieboxilaiset Facebook-sivun kautta, on täysin jäsenen omalla vastuulla, emmekä ole vastuussa mistään toimista ja/tai  vaihdoista, joita näillä sivuilla tapahtuu. Lisäksi kehotamme kaikkia lukemaan kunkin tietyn verkkoalustan käyttöehdot  ennen sen käytön aloittamista. Vaikka Goodieboxilla ei ole velvollisuutta valvoa lähetettyä sisältöä, se voi tehdä niin  ajoittain. Siksi pidätämme oikeuden poistaa oman harkintamme mukaan mitä tahansa sisältöä mistä tahansa syystä. Goodiebox ei missään olosuhteissa ole vastuussa mistään kolmansien osapuolien sisällöstä tai materiaaleista, mukaan  lukien, mutta ei rajoittuen, sisällössä olevat virheet tai puutteet tai mistä tahansa sen seurauksena aiheutuneesta menetyksestä tai vahingosta kun tällaista sisältöä käytetään. Goodiebox ei kannusta, tue, edusta tai takaa minkään tällaisen  sisällön täydellisyyttä, todenperäisyyttä, tarkkuutta tai luotettavuutta eikä tue mitään siinä esitettyä mielipidettä. Kiellämme  erityisesti sellaisen sisällön lähettämisen, joka vahingoittaa tai loukkaa kenen tahansa henkilön tai yhteisön tekijänoikeuksia  ja/tai muita immateriaalioikeuksia (mukaan lukien oikeudet yksityisyyteen ja julkisuuteen). Lisäksi kiellämme erityisesti tilattujen tuotteiden (tai tilauksen osana saatujen boxien) systemaattisen osittaisen/täydellisen jälleenmyynnin kaupallisin  tarkoituksin. Goodieboxilaiset -sivuja, jota jäsenet käyttävät tuotteiden tai boxien järjestelmälliseen jälleenmyyntiin ei tule  yhdistää verkkokauppaan, ja Goodiebox estää jäseniä tilaamasta tuotteita tarkoituksenaan on saada siitä voittoa. Goodiebox pidättää oikeuden valvoa ja peruuttaa tilauksen, jos se epäilee tällaista käytöstä, sekä vaatia tilanteesta  korvausta.  

 1. Verkkosivustomme käyttö

Käyttäjänä hyväksyt, että kaikki sisältö, materiaalit, tekstit, kuvat, videot, grafiikat, tavaramerkit, logot, musiikki, ohjelmistot,  Tuotteiden suunnittelu ja muut verkkosivustolla olevat elementit ovat Goodieboxin tai sen lisenssinantajien, tytäryhtiöiden  ja kumppanien omaisuutta, ja ne on suojattu immateriaalioikeuksilla tai omistusoikeuksilla ja lainsäädännöllä. Täten tiedostat ja hyväksyt verkkosivuston käytön vain henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön. Tämä tarkoittaa, että  hyväksyt ja suostut olemaan myymättä, lisensoimatta, levittämättä, kopioimatta, jäljentämättä, lähettämättä, julkaisematta, mukauttamatta, editoimatta, muokkaamatta tai luomatta johdannaisteoksia mistään verkkosivuston sisällöstä tai  materiaalista. Goodiebox myöntää sinulle henkilökohtaisen, rajoitetun, ei-siirrettävissä olevan, ei-yksinoikeudellisen  lisenssin päästäksesi ja käyttääksesi verkkosivustoa. Goodiebox pidättää oikeuden oman harkintansa mukaan ja ilman  erillistä ilmoitusta tarkistaa verkkosivustolla saatavilla olevia tuotteita ja palveluita sekä muuttaa, keskeyttää tai lopettaa  mitä tahansa verkkosivuston osia. Goodiebox ei ole vastuussa sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle tästä, ja voi  täten rajoittaa verkkosivuston käyttöä tai pääsyäsi verkkosivulle (osittain tai kokonaan) ilman ennakkoilmoitusta tai  seuraamuksia. Olet vastuussa sisällöstä, jonka lataat tai julkaiset tälle verkkosivustolle. 

Goodieboxilla me arvostamme sitoutumistasi. Arvostelusi auttavat parantamaan tuotteitamme ja palveluitamme ja siten  asiakas-/jäsenkokemustasi. Kun annat meille arvosteluja, muista seuraavat asiat:  

– myönnät Goodieboxille pysyvän, peruuttamattoman, maailmanlaajuisen, rojaltivapaan ja ei-yksinoikeudellisen lisenssin  käyttää, kopioida, jakaa, näyttää julkisesti, muokata, luoda johdannaisteoksia ja alilisensioida tällaisia materiaaleja tai  tällaisen materiaalin osaa. Täten vakuutat, takaat ja sitoudut siihen, että mikään toimittamasi materiaali ei sisällä mitään, mihin sinulla ei ole täyttä oikeutta myöntää meille edellä määriteltyä lisenssiä (mukaan lukien mutta ei  rajoittuen tekstiä, kuvia, musiikkia tai videoita);  

– lisäksi vakuutat, takaat ja sitoudut siihen, että mikään toimittamasi materiaali ei sisällä herjaavaa tai muuten laitonta, loukkaavaa tai säädytöntä materiaalia. Goodieboxilla on oikeus käyttää mitä tahansa lähettämääsi sisältöä ilman, että  siitä aiheutuu sinulle luottamuksellisuus-, syyksilukemis- tai korvausvelvoitteita; 

– kaikkiin arvosteluihin sovelletaan näitä ehtoja sekä tietosuojakäytäntöä, joka koskee henkilötietojesi käsittelyä tähän  tarkoitukseen.  

Verkkomediasisältö: Sama kuin edellä koskee kommentteja ja reaktioita sosiaalisen median alustoillamme ja  yhteisösivuillamme sekä sisältöä, johon merkitset meidät (esim. jos identifioit meidät verkkomediajulkaisussa). Antaessasi meille sisältöä eri sivuillamme tai identifioidessasi meidät jossakin sisällössä, annat täten meille sekä yrityksillemme, edustajillemme, lisenssinomistajillemme, alilisenssinomistajillemme, sopimustyöntekijöillemme, oikeudenomistajillemme, laillisille edustajillemme, tehtävään nimeämillemme henkilöille tai yrityksille ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, niiden vähittäismyyntikumppaneille, markkinointi- tai PR-toimistoille ja muille tytäryhtiöille (yhdessä “lisenssin saaneet  osapuolet”) maailmanlaajuisen, jatkuvan, peruuttamattoman, tekijänpalkkio-oikeudettoman ja ei-yksinomaisen käyttöoikeuden käyttää, jäljentää, jakaa, esittää julkisesti, muokata, luoda johdannaisia teoksia ja alilisensoida tätä  materiaalia tai sen osia millä tahansa Lisenssiosapuolten yksinomaisen harkinnan mukaan määrittelemällä tavalla, mukaan  lukien, mutta ei rajoittuen, Lisenssiosapuolten ylläpitämillä verkkosivustoilla ja sosiaalisen median sivuilla,  myynninedistämissähköposteissa ja -mainoksissa sekä kaikissa muissa markkinointi-, myynninedistämis- ja mainonta aloitteissa ja missä tahansa nyt tai myöhemmin tunnistetuissa tiedotusvälineissä ilman minkäänlaisia velvoitteita sinua kohtaan. Lisäksi meillä on tietosuojakäytäntömme mukaisesti oikeus käyttää käyttäjänimeäsi, kuvaasi (kun se on saatavilla), maantieteellistä sijaintiasi (rajoittuen valtioon) ja mitä tahansa muuta saatavilla olevaa tietoa.  

Goodiebox epää oikeuden keneltäkään julkaista sopimatonta sisältöä ja estää arvostelun, kommenttien tai minkä tahansa sisällön lisäämisen joko jäsentilin kautta tai verkkoalustoillaan, johon voi sisältyä:  

– herjausta, pahoinpitelyä, ahdistelua, vainoamista, uhkaavaa sisältöä tai sisältöä, joka muuten loukkaa muiden laillisia oikeuksia (kuten oikeuksia yksityisyyteen ja julkisuuteen);  

– siveettömyyttä, syrjivää kielenkäyttöä tai muuta kielenkäyttöä, joka ei sovellu julkiselle foorumille;  

– mainoksia, “roskapostisisältöä” tai viittauksia muihin tuotteisiin, tarjouksiin tai verkkosivustoihin;  

– sähköpostiosoitteita, URL-osoitteita, puhelinnumeroita, postiosoitteita tai minkä tahansa muun tyyppisiä yhteystietoja muilta tai itseltäsi;  

– aiheettoman kriittisiä tai ilkeitä kommentteja muuta sivulle lähetettyä sisältöä tai sen tekijöitä kohtaan; 

– tiedostoja, jotka sisältävät ohjelmistoja tai muuta materiaalia, joka on suojattu immateriaalioikeuksilla (tai yksityisyyden ja julkisuuden oikeuksilla), ellet omista tai hallitse tällaisia oikeuksia tai olet nimenomaisesti saanut kaikki tarvittavat suostumukset tehdäksesi niin; tai, 

– tiedostoja tai sisältöjä, jotka sisältävät viruksia, vioittuneita tiedostoja tai muita vastaavia ohjelmistoja tai ohjelmia, jotka voivat vahingoittaa jonkin muun laitteen toimintaa.  

 1. Goodiebox-tilauksesi lopettaminen ja automaattinen uusiminen

Jos peruutat tilauksesi, menetät Goodiepoints-pisteesi ja pääsysi Member universeen. Myös vastaanottamiesi tuotteiden historia menetetään. Jos siis aktivoit tilauksesi uudelleen edellisen peruutuksen jälkeen, saatat saada tuotteen, joka on ollut myös aiemmassa boxissasi. 

Tilausboxi ilman vähimmäissitoumusta  

Kun tilaat ilman vähimmäissitoumusta, veloitamme sinulta aloitusmaksun ja sen jälkeen toistuvan maksun sovitun tilaushinnan ja säännöllisen maksuaikataulun mukaisesti. Automaattinen uusiminen: tämäntyyppinen tilaus jatkuu, kunnes sinä tai me päätämme peruuttaa sen milloin tahansa ja ilman syytä (alla yksityiskohtaisesti selitettyjen ehtojen mukaisesti). Jos peruutat tilauksen vähintään yhtä (1) päivää ennen säännöllisen maksuaikataulun mukaista maksupäivää, et maksa seuraavasta boxista ja tilauksesi päättyy välittömästi. 

Lahjakorttien tilaus 

Voimme tarjota lahjakortteja tietyn määrän boxeja lunastamiseen tai tuotteiden tilaamiseen määritellyllä arvolla (riippuen saatavilla olevista tarjouksista). Kun lahjakortti on lunastettu, se tulee käyttää kokonaisuudessaan, eikä sitä voi keskeyttää ja jatkaa. Automaattinen uusiminen: lahjakortit maksetaan etukäteen, ja niiden voimassaolon päätyttyä ne uusitaan  automaattisesti. Kortin saaneen henkilön tulee luoda jäsentili syöttääkseen tilaukseen lahjakortin tiedot ja lunastaakseen sen. Maksutapaa saatetaan kysyä tilin luomisen yhteydessä, mutta mikäli lahjakortin lunastava uusi jäsen ei halua jatkaa  tilausta kortin lahjakortin lunastuksen jälkeen, hän voi peruuttaa tilauksensa milloin tahansa tilausjakson aikana ja viimeistään neljätoista (14) päivää ennen tilausjakson loppua. Lahjakortit ovat voimassa kaksi (2) vuotta ostopäivästä, ja lunastamattomat lahjakortit tämän ajanjakson jälkeen mitätöidään automaattisesti. 

Vain digitaalinen tilaus 

Voimme tarjota vain digitaalisia tilauksia sisältäen pääsyn digitaaliseen sisältöömme member universen kautta (tarjoukset  vaihtelevat ajoittain, esim. mindfulness- tai joogatunnit, blogi jne.), mahdollisuuden saada jäsenhinnat  verkkokaupastamme, jotka voimme päivittää milloin tahansa, sekä seurannan fyysisten boxien vastaanottamiseksi (saatavilla olevista tarjouksista riippuen). Digitaaliselle tilaukselle ei ole vähimmäissitoumusta, ja veloitamme sinulta  ensimmäisen maksun tilauksen yhteydessä ja sen jälkeen toistuvan maksun sovitulla tilaushinnalla ja ehdoilla. Automaattinen uusiminen: tämäntyyppinen tilaus jatkuu, kunnes sinä tai me päätämme peruuttaa sen milloin tahansa ja ilman syytä. Jos peruutat digitaalisen tarjouksen tilauksen etkä päivitä toiseen saatavilla olevaan tarjoukseen, lopetamme sinulta veloituksen seuraavan laskutusjakson ajalta ja menetät pääsysi digitaaliseen sisältöömme sekä kaikkiin muihin etuihin (ja Goodiepints-pisteesi, jos sinulla on sellaisia, poistetaan). 

Tilauksen tauottaminen, peruuttamisen sijaan 

Jäsenet voivat tauottaa tilauspakettinsa ilman vähimmäissitoumusta 1 tai 2 kuukauden ajaksi milloin tahansa. Näin toimiessasi, sinulta ei veloiteta mitään maksuja, jotka muutoin erääntyisivät jakson aikana, etkä saa boxeja, jotka muuten seuraisivat näitä maksuja. Tilauksesi jatkuu automaattisesti kyseisen 1 tai 2 kuukauden jakson päätyttyä. Tauko ei muuta säännöllisen maksuaikataulun eräpäiviä.  

PERUUTUSKÄYTÄNTÖ 

Suoraan tilisi kautta: Tilauksen voi peruuttaa tai tauottaa jäsentililläsi olevan linkin kautta. 

Sähköpostitse: muutoin voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja saat ohjeet peruutukseen itse, ellet  nimenomaisesti pyydä Team Happinessia tekemään sitä puolestasi. Jälkimmäisessä tapauksessa pyyntösi tulee olla selkeä ja  yksiselitteinen, esim. ”Peruuta tilaus puolestani”, jolloin Team Happiness käsittelee pyyntösi viiden (5) työpäivän kuluessa. Ole kuitenkin tarkka, sillä jos säännöllisen maksuaikataulusi maksu erääntyy tämän ajanjakson sisällä, saatat joutua maksamaan seuraavasta boxista – siksi suosittelemme aina käyttämään tililläsi olevaa linkkiä vähintään yhtä (1) päivää  ennen maksuaikataulun mukaista maksua tai ottamaan yhteyttä Team Happinessiin hyvissä ajoin. 

Yllä olevat kanavat hyväksytään peruuttamiskeinoiksi, ilman muita vaihtoehtoja.  

Ole ystävällinen ja ÄLÄ YRITÄ peruuttaa tilausta postitse – vaikka teemme aina parhaamme palvellaksemme sinua, huomaa, että emme hyväksy peruutuksia postitse, ja sinun vastuullasi on noudattaa irtisanomiskäytäntöämme. HUOMAA MYÖS – on tärkeää tiedostaa, että vaikka Goodiebox suostuu käsittelemään kolmannen osapuolen palveluntarjoajien tekemiä  peruutuspyyntöjä, jotka toimivat jäsenten puolesta, mutta joiden kanssa Goodieboxilla ei ole kumppanuussuhdetta (vain koska se on jäsenille helpompaa), oman harkintansa mukaan, tällaisten kolmannen osapuolen palveluntarjoajien on  noudatettava Goodieboxin ehtoja ja erityisesti tätä tilauksen peruutusta koskevaa osaa. Siksi postitse lähetettyjä  peruutuksia ei oteta huomioon, ja Goodiebox pidättää oikeuden pyytää valtakirjaa tällaiselta kolmannelta osapuolelta  varmistaakseen, että jäsen todella pyytää peruutusta. Goodiebox ei ole vastuussa väärinkäsityksistä jäsenen ja kolmannen  osapuolen palveluntarjoajan välillä, ja näin ollen kannustaa kaikkia jäseniä mieluiten käyttämään jäsensivun  peruutustoimintoa tai lähettämään sähköpostia suoraan asiakaspalveluumme (Team Happiness). Sama koskee kolmansien  osapuolien jäsenen puolesta pyytämää peruutusta. Goodiebox peruuttaa tilauksen välittömästi, jos sitä pyytää alle 18- vuotiaan lapsen vanhempi, tilauksen pankkitilin omistaja, jolta säännöllinen maksu nostetaan, tai jokin nimetty  hallinnoitsija. Jos tapauksesi ei kuulu mihinkään edellä mainituista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme (Team Happiness), niin he opastavat sinua.  

 1. Tilauksen/tuotteen palautus-/peruutusoikeus

Palautusoikeus: Sinulla on oikeus palauttaa tilauksesi neljätoista (14) päivää:

– päivästä, jolloin ensimmäinen boxisi on toimitettu (jos olet tilannut tilaussuunnitelman), tai

– päivästä, jolloin verkkokaupastamme ostamasi Tuote on toimitettu, tai

– päivästä, jolloin olet maksanut lahjakortin, kunhan sitä ei ole lunastettu tämän peruutusajan kuluessa.

Käyttääksesi tätä oikeutta, sinun on ilmoitettava siitä Goodieboxille sähköpostitse osoitteeseen [email protected] selkeällä ilmaisulla (voit käyttää alla esiteltyä palautusviestin muotoa, joka ei kuitenkaan ole pakollinen). Palautusajan noudattamiseksi sinun on lähetettävä tällainen ilmoitus ennen palautusajan päättymistä.

Palautuksen seuraukset: Jos sopimus peruutetaan sen jälkeen, kun ensimmäinen boxi tai ostettu tuote on lähetetty, Goodiebox palauttaa ensimmäiseen boxiin tai ostettuun tuotteeseen liittyvät maksut (tästä vähennetään mahdolliset toimituskulut, mahdollinen palautusetiketti, jos se on maksettu, tai muut maksut, joista sinulle ilmoitettiin maksuhetkellä (esim. energialisämaksu). Palautus tapahtuu viipymättä ja viimeistään neljäntoista (14) päivän kuluessa siitä päivästä, jona Goodiebox on vastaanottanut peruutusilmoituksen ja vastaanottanut palautettavan tuotteen (tuotteet). Goodiebox käyttää palautukseen samaa maksutapaa, jota on käytetty alkuperäisessä kaupassa, ellei nimenomaisesti ole toisin sovittu, eikä tällaisesta palautuksesta peritä maksuja. Palauttamista ei pidetä pätevänä, jos tuote katoaa sen takia, ettet ole seurannut sen kulkua.

PALAUTUSOIKEUDEN PÄÄTTYMINEN

Palautuslomakkeen malli (vapaaehtoinen): jos päätät perua ostosopimuksen, voit täyttää tämän lomakkeen ja lähettää sen takaisin sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Täten peruutan kanssanne tehdyn ostosopimuksen koskien seuraavia tuotteita ja / tai palveluita:

Tuote/palvelu:

Tilauspäivä:

Tilaus vastaanotettu:

Kuluttajan koko nimi:

Kuluttajan osoite:

Päivämäärä ja allekirjoitus:

Huomaa: peruuttamisoikeus ei koske personoituja tilauksia (kuten esimerkiksi “Build-Your-Own-Box”). Personoitua tilausta ei siis voi palauttaa eikä sitä hyvitetä (paitsi viallisen tuotteen tapauksessa alla kuvatuissa olosuhteissa.)

 1. Palautuskäytäntö

Ellei sinulla ole oikeutta käyttää peruuttamisoikeuttasi, kuten edellä kohdassa 10 on kuvattu, sinulla ei ole oikeutta palauttaa  tilausboxia tai -tuotetta, paitsi jos jokin tilausboxiisi sisältyvistä tuotteista tai erikseen tilaamasi tuote on vaurioitunut. Tässä  tapauksessa otettava yhteyttä Team Happinessiin 14 päivän kuluessa tilausboxin tai -tuotteen (tuotteiden) toimituksesta  osoitteeseen [email protected] ja noudatettava tässä kohdassa mainittuja ohjeita. Älä lähetä mitään tuotetta takaisin, ellei sinua ole nimenomaisesti pyydetty. Olosuhteista riippuen me joko tarjoamme sinulle korvaavan (Goodieboxin oman  harkinnan mukaan). Pidätämme oikeuden lisätä korvaavan tuotteen seuraavaan tilausboxiin sen sijaan, että lähetämme sen  erillisessä paketissa. Korvaus tai hyvitys ei ole mahdollinen, jos et ole noudattanut prosessiamme tai et ole ottanut meihin  yhteyttä sähköpostitse asianmukaisessa ajassa. 

Jos et nouda tilausboxiasi tai tilaamaasi tuotetta annetusta toimitusosoitteesta, et voi vaatia mitään hyvitystä, eikä tällaista  käytöstä myöskään pidetä tilauksen peruuttamisena. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tilausboxi tai tuote palautetaan  varastollemme ja vaadit sen jälkeen sen hinnasta palautusta, Goodieboxilla on oikeus vähentää palautettavasta summasta  kaikki tähän epäonnistuneeseen toimitukseen liittyvät kustannukset (kuten toimituskulut toimitusosoitteeseen ja takaisin  meille sekä mahdolliset ylimääräiset käsittelykulut, enintään 7,5 euroa). Suosittelemme, että jos toimitukseen liittyy  ongelmia tai jos sinulla on ongelmia tietyn tuotteen kanssa, otat välittömästi yhteyttä meihin. Tämän lisäksi, sinulla ei ole oikeutta vaatia hyvitystä hukkuneesta paketista tai vaatia pankiltasi maksun peruutusta, mikäli et ole tehnyt tilausboxista tai  tuotteesta asianmukaista palautusvaatimusta meille ennen tämän veloituksen peruutusta. Mahdollista  epäoikeudenmukaista veloituksen palautusta saattaa seurata perintätoimi, meiltä suoraan tai perintätoimiston kautta (yhdessä sovellettavan riidan käsittelymaksun kanssa)). 

 1. Vastuu, korvausvastuu, korvaus, ylivoimainen este

Jäsentilin esto – mikäli näitä ehtoja ei noudateta, tilauksen maksua laiminlyödään, tiliä luotaessa annetaan virheellisiä  tietoja tai aiheutetaan mahdollista vahinkoa Goodieboxin etujen vastaisesti, pidätämme oikeuden estää pääsyn  verkkosivustolle ja tarjottuihin palveluihin, tai rikkomuksen vakavuudesta riippuen, peruuttaa tilauksesi ja jäsentilisi ilman  vahingonkorvausvelvoitetta. Pidätämme myös oikeuden olla tekemättä sopimusta sellaisen henkilön kanssa, joka on jo rikkonut edellä mainittuja sääntöjä. 

Kolmannen osapuolen sisältö – Goodiebox ei ole kolmantena osapuolena vastuussa kumppaneidensa verkkosivustojen sisällöstä eikä jäsenten, asiakkaiden ja kumppanien verkkosivustojen tai kumppanien tuotemerkkien välisistä  konfliktitilanteista. Sitoutuessasi Goodieboxin tilaukseen, yhtenä osana maksuvaihetta sinun on luotava jäsentili ja annettava meille tilausta varten pyytämämme tiedot. Tilausta ei voi suorittaa tai tilata luomatta tällaista jäsentiliä. Siksi suosittelemme, että luet huolellisesti ja samanaikaisesti tietosuojakäytäntömme ymmärtääksesi täysin, kuinka käytämme ja käsittelemme sinulta ja sinusta keräämiämme tietoja. Antamiesi tietojen on oltava aina totuudenmukaisia.  

Turvallisuus ja luottamuksellisuus – salasanasi tulee säilyttää turvassa ja sinä olet vastuussa siitä. Goodiebox ei ole vastuussa  mistään käytöstä tai luvattomasta pääsystä jäsentilillesi tai mistään muusta tietoturvaloukkauksesta. Sitoudut ilmoittamaan  Goodieboxille välittömästi tai ilman aiheetonta viivytystä, mikäli saat tiedon jäsentilisi luvattomasta käytöstä tai jonkun pääsystä sille. Goodiebox voi keskeyttää tai lopettaa käyttöoikeutesi milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot, joita  käytät kirjautuessasi jäsentilillesi (kuten nimesi ja salasanasi), ovat henkilökohtaisia ja luottamuksellisia. Näitä tietoja  voidaan muuttaa vain jäsenen aloitteesta tai Goodieboxin toimesta, jos esimerkiksi salasana on unohtunut. Olet kuitenkin  täysin vastuussa kirjautumistietojesi käytöstä ja sinun on pidettävä ne salassa. Goodieboxia ei voida millään tavalla syyttää  tietojen välittämisestä eteenpäin, eikä Goodiebox ole millään tavalla vastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat henkilökohtaisten ja luottamuksellisten tietojesi paljastamisesta tai tällaisten tietojen käytöstä jonkin kolmannen osapuolen toimesta.  

Vastuun rajoitus – lain sallimassa suurimmassa laajuudessa Goodiebox, tai sen emoyhtiö, tytäryhtiöt, alayhdistykset tai niiden vastaavat virkailijat, johtajat, työntekijät, edustajat, seuraajat, tytäryhtiöt, tavarantoimittajat, yhteistyökumppanit, alayhdistykset tai mitkään kolmannet osapuolet, jotka tarjoavat tietoja verkkosivustollamme, eivät ole missään tilanteessa vastuussa verkkosivuston käyttäjille (käyttäjälle, asiakkaalle, jäsenelle) tai muille henkilöille tai yhteisöille mistään epäsuorista, erityisistä, sattumanvaraisista, välillisistä tai esimerkillisistä vahingoista (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen vahinkoihin, jotka aiheuttavat rahallisen menetyksen, tietojen menetyksen tai käytön menetyksen), jotka johtuvat verkkosivuston käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää sitä, joko takuun, sopimuksen tai huolimattomuuden perusteella, vaikka Goodieboxille olisi ilmoitettu tai sen olisi pitänyt tietää tällaisten vahinkojen tai menetysten mahdollisuudesta. Korvaus mistään välittömistä vahingoista ei voi ylittää sitä kokonaissummaa, jonka olet maksanut Goodieboxille edellisen kahdentoista kuukauden aikana tällaisen korvausvaatimuksen aiheuttaneen tapahtuman yhteydessä. 

Korvaus – sitoudut korvaamaan vahingot, pitämään vaarattomana ja puolustamaan Goodieboxia, sen emoyhtiöitä, osastoja ja tytäryhtiöitä sekä niiden vastaavia virkamiehiä, johtajia, työntekijöitä, edustajia ja alayhdistyksiä kaikilta vaatimuksilta, vastuilta, vahingoilta, kustannuksilta ja puolustuskuluilta, mukaan lukien asianajajan palkkiot, jotka johtuvat tai liittyvät millään tavalla sinun verkkosivuston käyttöösi, näiden ehtojen rikkomiseen sinun puoleltasi, sivustolle lähettämääsi vahingolliseen tai loukkaavaan sisältöön tai lain tai kolmannen osapuolen oikeuksien rikkomiseen sinun osaltasi.  

Ylivoimainen este – Goodiebox ei ole vastuussa mistään jäsenyysvelvoitteiden laiminlyönnistä tai viivästyksestä, joka johtuvat tapahtumista, jotka eivät ole meidän hallinnassamme (“Force Majeure” tai “Ylivoimainen este”). Ylivoimainen este tarkoittaa mitä tahansa tekoa, tapahtumaa, olosuhdetta tai tapausta tai mitä tahansa tällaisten tapahtumien tai olosuhteiden yhdistelmää (tai mitä tahansa niiden seurauksia), joka tekee Goodieboxille mahdottomaksi täyttää kaikkia tai osaa heidän velvollisuuksistaan näiden ehtojen mukaisesti; joka on odottamaton ja Goodieboxin kohtuullisen hallinnan  ulkopuolella – edellyttäen, että Goodiebox on ryhtynyt kaikkiin toimiin, jotka sen kohtuudella voidaan olettaa toteuttavan estääkseen tällaisen teon tai tapahtuman (tai minkä tahansa sen seurauksen) tapahtumisen. Ylivoimaiset esteet voivat  sisältää lakot, työsulut tai muut ammatilliset toimet, mutta eivät rajoitu niihin; tulipalot, tulvat, räjähdykset, pandemiat; sodat tai vihamielisyyksien alkaminen, hallituksen vaatimukset, kansalaislevottomuudet tai terrori-iskun uhka; kyvyttömyys käyttää rautateitä, laivoja, lentokoneita, autoja tai muuta julkista tai yksityistä liikennettä; ja kyvyttömyys käyttää julkisia tai yksityisiä televerkkoja. Jäsenpalvelumme katsotaan keskeytetyksi Ylivoimaisen esteen / Force Majeure -tilanteen ajaksi. Goodiebox tekee kaikkensa lopettaakseen ylivoimaisen esteen tai löytääkseen ratkaisun, jonka avulla voimme täyttää jäsenyysvelvoitteemme tällaisesta ylivoimaisesta esteestä huolimatta. 

 1. Sekalaiset

Oikeuksien ja velvollisuuksien siirrot – et voi luovuttaa tilauksestasi aiheutuvia oikeuksiasi tai velvollisuuksiasi ilman ennakkoon annettua kirjallista lupaamme.  

Lain valinta ja riidat  Näitä ehtoja ja kaikkia verkkosivustoon liittyviä asioita säännellään ja tulkitaan Tanskan lakien mukaisesti. Näistä ehdoista johtuvat riidat ja kaikki verkkosivustoon liittyvät asiat ratkaistaan Tanskan siviilituomioistuimissa.  

Vaihtoehtoinen riidan selvitys Euroopan komissio tarjoaa alustan verkossa tapahtuvalle riitojen ratkaisulle (OS), jonka  löydät osoitteesta http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Goodiebox ei osallistu riitojenratkaisumenettelyyn  kuluttajasovittelulautakunnassa. 

Säännökset  jos yksi tai useampi näiden ehtojen säännöksistä julistetaan pätemättömäksi lailla tai oikeudellisesti sitovalla  tuomioistuimen päätöksellä, muut säännökset pysyvät täysimääräisinä.  

Petossuojaus – osana tilausten käsittelyä pidätämme oikeuden kieltäytyä käsittelemästä tilausta epäillyn petoksen, tai luvattoman tai laittoman toiminnan vuoksi. Jos epäilemme vilpillistä, luvatonta tai laitonta toimintaa, voimme hylätä tilauksesi tai ottaa sinuun yhteyttä vahvistaaksemme tällaisen tilauksen. Pidätämme myös oikeuden peruuttaa tilit tai kieltäytyä toimittamasta tiettyihin osoitteisiin epäillyn petoksen, luvattoman tai laittoman toiminnan vuoksi. Voimme ryhtyä näihin toimenpiteisiin suojellaksemme jäseniämme ja asiakkaitamme sekä itseämme petoksilta, ja muulta luvattomalta tai laittomalta toiminnalta. Huomaa, että kun käsittelemme henkilötietojasi petosten estämiseksi, toimimme aina tietosuojakäytäntömme mukaisesti. 

Luopumis- / oikaisutoimenpiteet – Goodieboxin osittainen tai täysi epäonnistuminen käyttää oikeuksiaan tai luopuminen  näiden ehtojen mukaisista jatkotoimenpiteistä rikkomustilanteissa ei estä kyseisten oikeuksien myöhempää käyttöä eikä sitä ei pidetä luopumisena näistä oikeuksista tulevissa rikkomustilanteissa. 

Vastuuvapauslauseke: Ei Asiantuntijoiden Ohjeita – kaikki tarjoamiamme tuotteita koskevat tiedot (esim. tuotekuvaukset tai  käyttöohjeet) on tarkoitettu vain informatiiviseen käyttöön. Sinun ei tule ryhtyä mihinkään toimiin verkkosivustolla (sisältäen Member Universen) tai digitaalisessa lehtisessä olevien tietojen perusteella, eikä verkkosivustomme käyttöä ole tarkoitettu asiantuntevan neuvonnan korvikkeena. Sinun tulee lukea ja noudattaa tarkasti kaikkia tuoteselosteita, pakkausliitteitä ja ohjeita sekä kaikkia valmistajan ohjeita ja varoituksia ja kysyä tarvittaessa apua riippumattomalta asiantuntijataholta. Kaikki kolmansien osapuolten tarjoamat sisällöt, mukaan lukien kaikki materiaalit ja jäsenten lähettämät arvostelut, kaikki lausunnot tai mielipiteet on katsottava “sellaisenaan”, eivätkä ne välttämättä heijasta Goodieboxin mielipiteitä tai neuvoja. Emme ole koskaan vastuussa tai vastuullisia sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle minkään kolmannen osapuolen toimittaman materiaalin sisällöstä tai oikeellisuudesta. Pyrimme siihen, että  Goodiebox tekee parhaansa valvoakseen tällaista sisältöä. Goodiebox ei takaa eikä vakuuta, että verkkosivustolla olevat  ainesosat, allergeenit ja muut tuotetiedot ovat tarkkoja tai täydellisiä, koska nämä tiedot ovat tuotteiden valmistajien tai  toimittajien toimittamia, ja toisinaan valmistajat voivat muokata tuotteitaan. Tästä syystä suosittelemme, että et luota  pelkästään verkkosivustollamme tai missään tuotelehtisessä esitettyihin tietoihin, vaan tutustut tuotteen etikettiin tai otat  yhteyttä suoraan valmistajaan, jos sinulla on erityisiä huolenaiheita koskien allergeenejä tai kysyttävää tuotteesta. Tämä  vastuuvapaus koskee kaikkia Goodieboxin myymiä tuotteita, jotka ovat kosmetiikkaan, hyvinvointiin, kauneuteen ja elintarvikkeisiin (kuten, mutta ei rajoittuen, ravintolisät ja -johdannaiset) sovellettavien lakien ja asetusten mukaisia ja joita Goodiebox voi tarjota tilausboxeissa tai myydä verkkokaupassaan.