Goodiebox logo

Goodiebox - Vilkår og betingelser

Hvem er vi : Vi er Goodiebox ApS., et selskab registreret på Artillerivej 86, 5. sal, 2300 København, Danmark, CVR nr. 34 08 72 88 (sammen med vores datterselskaber, moderselskaber eller søsterselskaber, "Goodiebox", "vi", "os", "vores").

Vilkår: Afhængigt af din placering vil du lande på forskellige underdomæner af vores websted eller webshop, der alle drives af Goodiebox og omtales som vores "websted" eller "Goodiebox-webshops". Disse vilkår og betingelser ("Vilkårene") gælder for enhver interaktion, vi måtte have; hvis du får adgang til og bruger vores websted, hvis du abonnerer på en af vores tjenester, eller når du køber et produkt (tilsammen vores "Abonnementer" eller “Produkter"). Disse vilkår og eventuelle gældende privatlivspolitikker, yderligere vilkår eller opdateringer udgør din aftale med Goodiebox.

Brug et øjeblik : Før du afgiver en ordre, bekræfter du, at du har læst, forstået og accepteret at være bundet af og vil overholde disse vilkår. Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte os på [email protected], eller på telefon på 89 88 04 21. Det er vigtigt, at du forstår disse vilkår, da de har til formål at beskytte dig som forbruger. Hvis du ikke accepterer vilkårene, bør du ikke bruge eller få adgang til vores websted og heller ikke bestille vores abonnementer eller produkter.

Ændringer af vilkårene: Du er bundet af de betingelser, der gælder på det tidspunkt, hvor du afgiver din bestilling hos Goodiebox. Undertiden kan vi ændre vores vilkår for at afspejle eventuelle ændringer i vores abonnementer, produkter og tilbud. I sådanne tilfælde vil vi offentliggøre opdateringen direkte på vores websted, medmindre en sådan ændring er væsentlig eller betydningsfuld. I så fald informerer vi dig på forhånd, og du har fjorten (14) dage fra det tidspunkt, hvor vi har sendt dig meddelelsen, til at gøre indsigelse via e-mail.

 1. Aftalebinding og hyppighed

Du kan kun bestille et abonnement eller et produkt, hvis du er 18 år eller ældre. Som registreret bruger (et "medlem") har du kun ret til at have én konto hos Goodiebox (mens du kan have flere abonnementer knyttet til den samme medlemskonto), og vi forbeholder os retten til at opdage og undersøge, hvis vi har mistanke om, at du har flere konti, hvilket i sidste ende kan føre til en suspension. Når du har bestilt et abonnement eller et produkt, bekræfter vi transaktionen ved at sende dig en bekræftelsesbesked til den e-mailadresse, du har angivet. Aftalen mellem dig og os starter først, når vi har sendt dig bekræftelsesmailen, eller når produktet er blevet leveret til dig. Den bekræftelse af modtagelsen af ordren, der følger umiddelbart efter din bestilling, udgør ikke en accept af kontrakten fra os, og præsentationen af Produkterne er ikke et juridisk bindende tilbud, men et ikke-bindende online-katalog. Ved at gennemføre bestillingen afgiver du en bindende ordre på det/de produkt(er), du ønsker at købe. Det er Goodiebox' eget ansvar og efter eget skøn at acceptere at indgå en aftale med dig. Alle beskrivelser, billeder, referencer, funktioner, indhold, specifikationer, produkter og priser på Produkter beskrevet på hjemmesiden kan til enhver tid og uden varsel ændres (produkter, der er tilgængelige i Goodiebox' webshops, er underlagt at vi har dem på lager og vores aftaler med de mærker, vi samarbejder med). Derfor indebærer eller garanterer preæsentationen af produkter ikke, at disse produkter vil være tilgængelige til enhver tid.

Afhængigt af din placering kan vi tilbyde forskellige produkter og tjenester. Du bør derfor sikre dig, at du er landet på det korrekte underdomæne på vores websted, og du må ikke bruge en VPN eller andre midler til at lande på en anden landeside ( hvis du f.eks. bor i Danmark, bør du ikke forsøge at afgive en ordre fra vores belgiske webside, og af logistiske årsager kan vi annullere din ordre, selv efter at du har modtaget en bekræftelsesmail ).

 1. Pris og betaling

Med undtagelse af åbenlyse fejl (herunder men ikke begrænset til trykfejl) er priserne på hjemmesiden inklusiv moms og gælder til enhver tid. Bemærk venligst, at i tilfælde af ændringer til moms fra det tidspunkt, hvor du har afgivet din bestilling, til det tidspunkt, hvor vi leverer produktet, herunder abonnementsbaserede produkter, vil vi justere momssatsen, medmindre du har betalt fuldt ud, før ændringen af momssatsen træder i kraft.

I tilfælde af en prisændring på abonnementet vil vi informerer dig, så du har fjorten (14) dage fra det øjeblik, du modtager meddelelsen pr. e-mail, til at gøre indsigelse. Din indsigelse vil derefter resultere i, at dit abonnement vil blive opsagt, medmindre du har betalt fuldt forud (f.eks. for forudbetalte abonnementer eller abonnementer med binding vil abonnementet ophøre ved udløbet af den fastsatte periode ). Goodiebox kan ikke holdes ansvarlig i tilfælde af, at et medlem ikke har givet sine korrekte oplysninger og som følge heraf ikke har modtaget meddelelser. Medlemmerne er ansvarlige for at tjekke alle deres indbakke-mapper, og Goodiebox kan ikke holdes ansvarlig, hvis meddelelsen lander i spam.

Abonnementerne består normalt regelmæssigt med en abonnementsbetaling ("abonnementsbetalingen"), f.eks. en månedlig eller kvartalsvis abonnementsbetaling. Når du tegner et abonnement, accepterer du at betale for det løbende, indtil aftalen opsiges, enten af dig, hvis du opsiger dit abonnement, eller af os efter vores eget skøn, medmindre du har tegnet et tidsbegrænset tilbud med forudbetaling (når det er muligt). Den første betaling forfalder umiddelbart efter oprettelsen af dit abonnement, og de efterfølgende periodiske abonnementsbetalinger forfalder med den fastsatte frekvenssom beskrevet da, du afgav din bestilling, og i den bekræftelsesmail, vi sender dig umiddelbart efter din tilmelding. Det betyder, at afhængigt af det øjeblik du tegner og hvilken type abonnement du har valgt, kan du have to på hinanden følgende betalinger i begyndelsen af dit abonnement ( din første betaling, der forfalder umiddelbart efter abonnement for at modtage den første boks, og derefter en anden betaling i henhold til den løbende betalingsordning for boksen i den næste måned ).

Du anerkender og accepterer, at du er ansvarlig for at ændre din betalingsmetode i løbet af bindingsperioden, hvis det er nødvendigt (f.eks. i tilfælde af udløbsdato for dit betalingskort eller af andre årsager til manglende indfangning).

Når du tegner et abonnement eller indløser et gavekort, skal du vælge en betalingsmetode, og du kan blive omdirigeret til webstedet for udbyderen af betalingstjenesten. Goodiebox er ikke ansvarlig for vilkårene hos disse tredjepartsudbydere, og du accepterer, at Goodiebox opkræver dine betalinger i henhold til din løbende betalingsordning ved hjælp af denne valgte betalingsmetode uden yderligere godkendelse, medmindre og indtil du ændrer din foretrukne betalingsmetode direkte via din medlemskonto - senest en (1) dag før indbetalingsdatoen.

Hvis din betaling af en eller anden grund ikke gennemføres, forbeholder vi os ret til at forsøge at trække betalingen igen.

Suspension (opsigelse) på grund af manglende betaling: Hvis vi ikke er i stand til at trække det beløb, du skal betale, efter flere forsøg, kan vi beslutte at suspendere leveringen af produktet, indtil du har betalt det udestående beløb, eller opsige aftalen helt med dig. Bemærk venligst, at enhver suspension på grund af manglende betaling eller enhver manglende eller forsinket udøvelse af vores rettigheder og retsmidler i henhold til disse vilkår vedrørende din manglende betaling ikke udgør et afkald på vores rettigheder eller retsmidler og ikke forhindrer eller begrænser den yderligere udøvelse af en sådan ret eller enhver anden ret eller retsmiddel fra vores side. Goodiebox forbeholder sig ret til yderligere at undersøge og træffe foranstaltninger i tilfælde af, at medlemmer ulovligt kræver beløbet for deres Abonnement eller købte Produkt tilbage, mens de modtog deres ordre i henhold til disse Vilkår og ikke returnerede den i henhold til returpolitikken. Goodiebox kan anvende tredjepartstjenesteudbydere (dvs. inkassobureauer) til at inddrive eventuelle ubetalte og/eller forfaldne fakturaer.

Vi tilbyder muligvis betalinger med Goodiepoints. Hvis det er tilfældet, vil det nødvendige antal Goodiepoints for at købe et produkt blive angivet på vores hjemmeside sammen med alle nødvendige oplysninger for at bruge dette betalingsmiddel. Værdien af de kombinerede Goodiepoints kan ikke betragtes som nogen form for kontantbeløb og kan ikke veksles til penge. Selvom dette er en del af et medlemsloyalitetsprogram, anerkender og accepterer du, at denne betalingstransaktion ikke kan og ikke vil blive betragtet som en "ikke-fri elektronisk tjeneste" og ikke vil give anledning til nogen udbetaling.

Kampagner, tilbud og rabatter kan ikke anvendes med tilbagevirkende kraft og kan ikke kombineres med eksisterende rabatter eller priskampagner. Prisen for dit abonnement kan blive påvirket af en eventuel produkt/abonnement-kombination, som du måtte have aktiveret. Hvis du således ændrer dit valg af Abonnementer og dermed ikke længere opfylder betingelserne for at drage fordel af en bestemt kampagne, tilbud eller rabat, forbeholder vi os retten til at opkræve dig en anden månedlig pris. Hvis vi f.eks. har tilbudt dig en rabat på Crush Box, fordi du var medlem med et aktivt abonnement, kan vi beslutte, at du skal betale det fulde beløb for Crush Box, hvis du beslutter dig for at afbryde dit Abonnement. Vi vil altid gøre vores bedste for at informere dig forud for ændringen. Derudover er alle betalinger foretaget med Goodiepoints ikke berettiget til yderligere kampagner eller nedsatte priser.

 1. Leveringstid

Når du køber et enkelt produkt på vores Goodiebox-webshops, forventes leveringen at ske inden for 2-5 hverdage fra betalingen, medmindre andet er angivet på hjemmesiden eller i din ordrebekræftelse.

Når du abonnerer på et medlemskab, vil din første boks blive sendt inden for fem (5) arbejdsdage fra din første betalingsdato, medmindre andet er meddelt på vores websted (og afhængigt af lagerbeholdning).

Bemærk venligst, at vi ikke kan holdes ansvarlige, hvis du har givet os forkerte eller ufuldstændige leveringsoplysninger, eller hvis du ikke har været i stand til at afhente din ordre på den leveringsadresse, du har valgt. Du kan og bør ikke ændre din leveringsadresse, efter betaling er bekræftet, og i tilfælde af en mislykket levering på grund af en sådan fejl og/eller hvis vi er nødt til at sende dig ordren igen, forbeholder vi os ret til at opkræve et ekstra rimeligt beløb for at kompensere for eventuelle ekstra omkostninger til logistik. Vi opfordrer dig til straks at henvende dig til vores kundeservice i tilfælde af et problem med dine leveringsoplysninger, men vi kan ikke holdes ansvarlige for forsinket levering på grund af ukorrekte eller ufuldstændige oplysninger. Goodiebox' ansvar ophører, når ordren er blevet leveret på den angivne adresse; det er derefter dit ansvar at afhente den korrekt.

I tilfælde af forsinkelser, som vi ikke har indflydelse på, kontakter vi dig hurtigst muligt for at informere dig, og hvis forsinkelsen bliver væsentlig (selv om den ikke skyldes os, men en ekstern begivenhed), forbeholder vi os ret til at annullere din ordre og refundere enhver betaling, du måtte have foretaget i den forbindelse. Hvis en boks er udsolgt og derfor ikke længere er tilgængelig i løbet af dit abonnement, forbeholder vi os ret til at erstatte den og, hvis det ikke er muligt, til ikke at levere den. I det sidste tilfælde vil din betaling blive refunderet.

 1. Goodiepoints

Goodiepoints kan blive krediteret efter vores eget skøn, når du gennemfører en handling (som f.eks. at skrive en produktanmeldelse eller invitere venner til at blive en del af Goodiebox). Disse point kan bruges til en række ting, herunder, men ikke begrænset til, at købe produkter, når de er tilgængelige. Goodiepoints tildeles til din konto og er nominative, kan ikke overdrages eller ombyttes. Goodiepoints stilles til rådighed i en periode på 12 måneder, og saldoen bortfalder, hvis den ikke bruges inden denne periode. Du kan til enhver tid kontrollere din saldo via din medlemskonto. Goodiebox kan ændre eller annullere sit Goodiepoints-program og vil informere dig på forhånd, hvis det skønnes nødvendigt. Hvis duopsiger dit abonnement og derefter ikke har noget abonnement tilknyttet din medlemskonto, vil alle dine udestående Goodiepoints (hvis nogen) udløbe automatisk.

 1. Happy Invite

Happy Invite-linket er et personligt link, der er beregnet til at blive sendt af medlemmer for at præsentere Goodiebox for deres familie, venner, bekendte, kolleger og andre personer i deres omgangskreds. Med andre ord giver det medlemmerne mulighed for at dele rabatkoder til deres netværk via deres egne kommunikationskanaler for at tiltrække nye medlemmer til gengæld for nogle fordele som f.eks. at modtage Goodiepoints. Happy Invites må under ingen omstændigheder anvendes til kommercielle formål og/eller i andre sammenhænge end dem, der oprindeligt var tiltænkt af Goodiebox. Det er derfor ikke tilladt at bruge varemærket "Goodiebox'' i URL-kombinationer for at tiltrække besøgende, der tilmelder sig ved hjælp af ovennævnte Goodiebox-rabatkode. Når Happy Invite-linket bruges til at aktivere et nyt abonnement, kan det medlem, der har sendt et sådant link, modtage Goodiepoints eller andre annoncerede fordele, mens det nye medlem modtager en kampagne. Goodiebox forbeholder sig ret til at begrænse hvert medlem til 12 vellykkede invitationer til Happy Invite-kampagnen, og Goodiebox forbeholder sig ret til at ændre dette maksimale antal vellykkede invitationer til enhver tid og efter eget skøn (og er derfor ikke bundet af disse vilkår). Når den gældende grænse er nået, kan medlemmet stadig præsentere Goodiebox for sin familie, venner, bekendte, kolleger og andre personer i nærheden, men det vil ikke give anledning til yderligere Goodiepoints og/eller andre annoncerede fordele (det vil dog give anledning til den kampagne, der gælder for det nye medlem). Enhver form for påstået manipulation af systemet (f.eks. ved hjælp af en forfalsket IP-adresse, brug af en forfalsket identitet eller et automatiseret system) vil medføre tilbagetrækning af de tildelte Goodiepoints og/eller andre annoncerede fordele og opsigelse af medlemmets konto. Bemærk, at Happy Invite-kampagner, links og rabatkoder kun kan bruges én gang pr. fysisk person (og ikke én gang pr. oprettet konto). Goodiebox forbeholder sig retten til at kræve kompensation for tab, der opstår som følge af misbrug af Happy Invites eller gældende loyalitetsprogrammer. Goodiebox forbeholder sig ret til at trække Goodiepoints og/eller andre annoncerede fordele, der er opnået uretmæssigt, tilbage (f.eks. i tilfælde af at den samme person har brugt forskellige links og/eller rabatkoder ved at oprette flere konti). Goodiebox forbeholder sig desuden ret til at blokere en konto eller en transaktion og kontrollere identiteten af den person, der har udvist påstået adfærd uden for den tilsigtede brug som beskrevet her i Vilkårene. Hvis du mener, at Goodiebox har begået en fejl ved at blokere din konto eller transaktion, bedes du straks kontakte os, så vil vi kontrollere din konto sammen med dig.

 1. Goodiebox-webshops

Disse vilkår gælder for alle produkter, der er tilgængelige i Goodiebox-webshops. Alle beskrivelser, billeder, referencer, funktioner, indhold, specifikationer, produkter og priser på Produkter, der er beskrevet på hjemmesiden og især i Goodiebox-webshops, kan til enhver tid og uden varsel ændres (produkter, der er tilgængelige i Goodiebox-webshops, er underlagt lagerbeholdninger og vores aftaler med de mærker, vi samarbejder med). Derfor indebærer eller garanterer medtagelsen af produkter ikke, at disse produkter altid vil være tilgængelige. Produkterne i Goodiebox-webshops kan have både en "normal" pris og en "medlemspris". Medlemsprisen gælder for medlemmer, der har et aktivt abonnement. Limited Editions har et begrænset lager, og er tilgængelige så længe lager haves; Goodiebox kan ikke holdes ansvarlig, hvis de begrænsede udgaver ikke længere er tilgængelige, og levering derfor umulig. Derfor forbeholder Goodiebox sig retten til at begrænse antallet af produkter købt online (ikke begrænset til Limited Editions, men ingen tilgængelige produkter).

 1. Byttefællesskab og online platforme

Goodiebox ejer og/eller administrerer nogle gange sider på sociale medier, f.eks. på Facebook med fællesskabs byttegrupper (siderne "Goodiebox Exchange Community"), Instagram eller Tiktok. Goodiebox forbeholder sig ret til at afvise meddelelser, der overtræder de offentliggjorte retningslinjer, og til at fjerne og/eller blokere brugere i tilfælde af upassende adfærd. Enhver aktivitet uden for vores webside, især via Goodiebox Exchange Community Facebook-siden er udelukkende på medlemmets egen risiko, og vi er ikke ansvarlige for handlinger og/eller udvekslinger, der finder sted på disse sider. Vi opfordrer desuden alle til at læse brugsbetingelserne for hver enkelt specifik onlineplatform, før de begynder at bruge den. Selv om Goodiebox ikke har nogen forpligtelse til at overvåge det indsendte indhold, kan Goodiebox fra tid til anden gøre det. Vi forbeholder os således retten til efter eget skøn at fjerne indhold af en hvilken som helst grund. Goodiebox vil under ingen omstændigheder blive holdt ansvarlig på nogen måde for indhold eller materialer fra tredjeparter, herunder, men ikke begrænset til, eventuelle fejl eller udeladelser i indhold eller tab eller skader af nogen art, der opstår som følge af brugen af sådant indhold. Goodiebox støtter, ikke, repræsenterer eller garanterer ikke fuldstændigheden, sandheden, nøjagtigheden eller pålideligheden af et sådant indhold og støtter heller ikke nogen mening, der udtrykkes i det. Vi forbyder specifikt at offentliggøre indhold, der krænker eller overtræder ophavsretlige rettigheder og/eller andre intellektuelle ejendomsrettigheder (herunder retten til privatlivets fred og offentliggørelse) for enhver person eller enhed. Derudover forbyder vi specifikt systematisk delvis/samlet videresalg af bestilte produkter (eller kasser modtaget som en del af et abonnement) til kommercielle formål. Goodiebox Exchange Community-siderne kan ikke associeres med en online shopping platform, der bruges af medlemmer til systematisk videresalg af produkter eller kasser, og Goodiebox forhindrer medlemmerne i at abonnere på et tilbud med den hensigt at tjene penge på det. Goodiebox forbeholder sig retten til at overvåge og annullere abonnementet i tilfælde af mistanke om en sådan adfærd, og yderligere krav om erstatning.

 1. Brug af vores websted

Som bruger accepterer du, at indhold, materialer, tekst, billeder, videoer, grafik, varemærker, logoer, musik, software, produkternes design og andre elementer, der er tilgængelige på webstedet eller leveres til dig, tilhører Goodiebox eller dets licensgivere, tilknyttede virksomheder, partnere og er beskyttet af ophavsrettigheder og varemærkerettigheder og/eller andre intellektuelle ejendomme eller ejendomsrettigheder og love. Du anerkender og accepterer derfor, at du kun må bruge webstedet til personlig og ikke-kommerciel brug. Det betyder, at du anerkender og accepterer, at du ikke må sælge, give licens, distribuere, kopiere, reproducere, overføre, offentliggøre, tilpasse, redigere, ændre eller skabe afledte værker fra noget indhold eller materiale på webstedet. Goodiebox giver dig en personlig, begrænset, ikke-overdragelig, ikke-eksklusiv licens til at få adgang til og bruge webstedet. Goodiebox forbeholder sig ret til efter eget skøn og uden at give dig besked om det, at revidere de produkter og tjenester, der er tilgængelige på webstedet, og at ændre, suspendere eller afbryde ethvert aspekt af webstedet. Goodiebox er ikke ansvarlig over for dig eller nogen tredjepart for at gøre dette, og Goodiebox kan også begrænse brugen af webstedet eller begrænse din adgang (helt eller delvist) uden varsel eller straf. Du er ansvarlig for det indhold, du uploader eller lægger op på dette Websted, og Goodiebox anbefaler, at du også læser fortrolighedspolitikken, før du fortsætter. Husk altid på, at du ikke må bruge nogen del af Goodiebox' ophavsretligt beskyttede materiale til kommercielle formål uden at opnå en licens fra Goodiebox eller Goodiebox' licensgivere, associerede selskaber og/eller partnere.

Hos Goodiebox sætter vi pris på dit engagement. Dine vurderinger hjælper os med at forbedre vores produkter og tjenester og dermed din kunde-/medlemsoplevelse. Når du giver os anmeldelser, bedes du huske på følgende:

- du giver Goodiebox en evig, uigenkaldelig, verdensomspændende, royaltyfri og ikke-eksklusiv licens til at bruge, kopiere, distribuere, vise offentligt, ændre, skabe afledte værker og give underlicens til sådanne materialer eller dele af sådanne materialer. Du erklærer hermed, garanterer og forpligter dig til, at det materiale, du leverer, ikke indeholder noget (herunder, men ikke begrænset til, tekst, billeder, musik eller videoer), som du ikke har den fulde ret til at give os den ovenfor angivne licens;

- du erklærer, garanterer og forpligter dig desuden til, at det materiale, du leverer, ikke indeholder injurierende eller på anden måde ulovligt, misbrug eller obskønt materiale. Goodiebox har ret til at bruge det indhold, som du har indsendt, uden at pådrage sig forpligtelser til fortrolighed, tilskrivning eller kompensation til dig;

- alle anmeldelser er underlagt disse vilkår sammen med fortrolighedspolitikken vedrørende behandlingen af dine personlige oplysninger til dette formål.

Online medieindhold: Det samme som ovenfor gælder for dine kommentarer og reaktioner på vores sociale medieplatforme og fællesskabssider samt for indhold, du tagger os i (f.eks. hvis du identificerer os på et online medieindlæg). Når du giver osindhold til vores forskellige sider eller identificerer os påindhold, giver du os og vores relaterede virksomheder, agenter, licenshavere, underlicenshavere, entreprenører, efterfølgere, juridiske repræsentanter, overdragere og tredjepartstjenesteudbydere, deres respektive detailhandelspartnere, marketing- eller PR-bureauer og andre tilknyttede virksomheder (tilsammen "de licenserede parter") en verdensomspændende, uigenkaldelig, royaltyfri og ikke-eksklusiv licens til at bruge, kopiere, distribuere, offentligt vise, ændre, skabe afledte værker og give underlicens til sådanne materialer eller dele af sådanne materialer på enhver måde, der fastsættes efter de licensberettigede parters eget skøn, herunder, men ikke begrænset til, på websider og sider på sociale medier, der drives af de licensberettigede parter, i salgsfremmende e-mails og reklamer og i alle andre markedsførings-, salgsfremme- og reklameinitiativer og i alle nu eller senere kendte medier, uden nogen som helst forpligtelse over for dig. Desuden kan vi i henhold til vores privatlivspolitik have ret til at bruge dit brugernavn, billede, hvis det er tilgængeligt, geolokalisering (landniveau) og andre tilgængelige oplysninger.

Goodiebox forbyder enhver at offentliggøre upassende indhold og forhindrer enhver i at tilføje en anmeldelse, kommentar eller andet indhold, enten via medlemskontoen eller på dets online platforme, hvilket kan omfatte:

- ærekrænkende, krænkende, chikanerende, stalkende, truende indhold, eller som på anden måde krænker andres juridiske rettigheder (f.eks. retten til privatlivets fred og offentliggørelse);

- obskønheder, diskriminerende sprog eller andet sprog, der ikke er egnet til et offentligt forum;

- reklame, "spam"-indhold eller henvisninger til andre produkter, tilbud eller websteder;

- e-mail-adresser, URL'er, telefonnumre, mailadresser eller andre typer kontaktoplysninger fra andre eller fra dig selv;

- urimeligt kritiske eller ondskabsfulde kommentarer til andet indhold, der er lagt ud på siden eller dens forfattere;

- filer, der indeholder software eller andre materialer, der er beskyttet af lovgivningen om intellektuel ejendomsret (eller af retten til privatlivets fred og offentliggørelse), medmindre du ejer eller kontrollerer sådanne rettigheder eller udtrykkeligt har modtaget alle nødvendige samtykker hertil; eller,

- filer eller indhold, der indeholder virus, beskadigede filer eller andre lignende software eller programmer, der kan skade driften af en anden enhed.

 1. Opsigelse og automatisk fornyelse af dit Goodiebox-abonnement

Abonnementsboks uden minimumsforpligtelse

Når du abonnerer uden nogen minimumsforpligtelse, opkræver vi dig første betaling og derefter en tilbagevendende betaling til den aftalte abonnementspris og på grundlag af den løbende betaling. Automatisk fornyelse: Denne type abonnement fortsætter, indtil du eller vi beslutter at annullere det, når som helst og uden nogen grund (i henhold til de betingelser, der er forklaret i detaljer nedenfor). Derefter skal du ikke betale for den næste boks.

Abonnementsboks med en minimumsforpligtelse

Afhængigt af de tilgængelige tilbud kan du muligvis købe abonnementer med en minimumsforpligtelse; f.eks. 3, 6 eller 12 måneder. I disse tilfælde forstår og accepterer du, at et sådant abonnement har først en indledende og herefter en tilbagevendende betaling, og du er ansvarlig for alle tilbagevendende betalinger sker, før aftalen mellem os ophører (efter forpligtelsesperioden er udløbet, hvis du har anmodet om en sådan annullering, før den fornyes). Automatisk fornyelse: Ved udløbet af bindingsperioden vil dit abonnement automatisk blive fornyet for samme periode, medmindre du har opsagt det på forhånd; på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af dit abonnement og mindst fjorten (14) dage før udløbet af bindingsperioden. Bemærk venligst, at en annullering af den automatiske fornyelse ikke påvirker det nuværende abonnement, som forbliver aktivt indtil udløbet af perioden.

Gavekort til Abonnement eller Produkter

Vi kan tilbyde gavekort til indløsning af et bestemt antal bokse eller til bestilling af et produkt til en bestemt værdi (afhængigt af de tilgængelige tilbud). Når gavekortet er indløst, skal det bruges fuldt ud, og der er ingen mulighed for at sætte det på pause og genoptage det. Automatisk fornyelse: Gavekort betales forud, og efter udløbet fornyes abonnementet automatisk. Den person, der har modtaget gavekortet, skal oprette en medlemskonto for at indtaste gavekortets oplysninger og indløse det. Der kan blive spurgt om en betalingsmetode under oprettelsen af kontoen, men hvis det nye medlem, der indløser kortet, ikke ønsker at forny abonnementet, kan han/hun naturligvis annullere det når som helst i løbet af abonnementsperioden og senest fjorten (14) dage før udløbet. Gavekort er gyldige i to (2) år fra købsdatoen, og ethvert uindløst gavekort efter en sådan periode vil automatisk blive annulleret.

Kun digitalt abonnement

Vi tilbyder muligvis kun digitalt abonnement for især at få adgang til vores digitale indhold gennem medlemsuniverset (tilbud, der varierer fra gang til gang, f.eks. mindfulness- eller yogasessioner, blog osv.), få ​​medlemspriserne på vores webshop, og til enhver tid kunne opgradere for at modtage fysiske bokse (afhængigt af de tilgængelige tilbud). Der er ingen minimumsforpligtelse for abonnementet, der kun er digitalt, og vi opkræver dig en første betaling, når du har tegnet abonnement, og derefter en tilbagevendende betaling til den aftalte abonnementspris og -betingelser. Automatisk fornyelse: Denne type abonnement fortsætter, indtil du eller vi beslutter at annullere det, til enhver tid og uden grund. I tilfælde af afmelding af tilbuddet kun digitalt, og hvis du ikke opgraderer til et andet tilgængeligt tilbud, stopper vi med at debitere dig for den næste fakturerbare periode, og du vil miste din adgang til vores digitale indhold og til andre fordele (og dine Goodiepoints, hvis du har nogen, vil blive annulleret).

Sæt dit abonnement på pause

Hvis du gør det, vil du ikke blive opkrævet for betalinger, der ellers ville forfalde i denne periode, og du vil ikke modtage nogen bokse, der ellers ville følge disse betalinger. Dit abonnement vil automatisk blive genoptaget ved udløbet af den pågældende periode på 1 eller 2 måneder. En pause ændrer ikke de datoer, hvor regelmæssig betalingsplan forfalder til betaling.

AFBESTILLINGSREGLER

Direkte via din konto : Enten annullering eller pause af et abonnement kan ske via linket, der er tilgængeligt på din medlemskonto.

Via e-mail : Ellers kan du sende en e-mail til [email protected] og modtage trinene til, hvordan du selv kan annullere, medmindre du udtrykkeligt beder Team Happiness om at gøre det for dig. I sidstnævnte tilfælde skal din anmodning være klar og utvetydig, f.eks. "Vil du opsige abonnementet for mig?", og så vil Team Happiness behandle din anmodning inden for fem (5) arbejdsdage. Vær opmærksom på, at hvis din løbende betaling ligger i denne periode, kan du ende med at betale for den næste boks - derfor anbefaler vi altid at bruge linket på din konto eller at gøre det i god tid.

Kun ovennævnte kanaler accepteres som medier for annullering uden yderligere muligheder .

Forsøg IKKE at afmelde dig via almindelig brevpost - selv om vi altid vil gøre vores bedste for at imødekomme dig, skal du være opmærksom på, at vi ikke accepterer opsigelser via brevpost, og det er dit ansvar at følge vores opsigelsespolitik. BEMÆRK OGSÅ - det er vigtigt at anerkende, at selvom Goodiebox måtte acceptere at behandle anmodninger om opsigelse fra tredjepartstjenesteudbydere efter eget skøn, der handler på vegne af medlemmerne, og som Goodiebox ikke har nogen partnerskabsforbindelse med ( kun fordi det er mere bekvemt for medlemmerne), skal sådanne tredjepartstjenesteudbydere overholde disse vilkår, og især dette afsnit om opsigelse. Derfor vil enhver opsigelse, der indsendes pr. Brevpost, ikke blive taget i betragtning. Ved tredjepartstjenesteudbydere forbeholder Goodiebox sig ret til at anmode om et bevis for fuldmagt til en sådan tredjepart for at sikre, at opsigelsen virkelig er ønsket af medlemmet. Goodiebox kan ikke holdes ansvarlig for en misforståelse mellem medlemmet og den tredjepartstjenesteudbyder og opfordrer derfor ethvert medlem til fortrinsvis at bruge opsigelseslinket eller sende en e-mail direkte til vores kundesupport (Team Happiness). Det samme gælder for en annullering, der anmodes om af en tredjeperson på vegne af medlemmet. Goodiebox vil straks annullere abonnementet, hvis det anmodes af en forælder til et barn under 18 år, af ejeren af den bankkonto, hvorfra den løbende betaling hæves, eller af en udpeget administrator. Hvis du falder ind under en anden kategori, bedes du kontakte vores kundesupport (Team Happiness), så vil de vejlede dig.

 1. Fortrydelsesret

Ret til tilbagekaldelse: Du har ret til at fortryde i fjorten (14) dage fra:

- den dag, du har modtaget din første kasse (hvis du har tegnet et abonnement), eller

- den dag, du har modtaget det købte produkt fra vores webshop, eller

- den dag, du har betalt for gavekortet, og så længe det ikke er blevet indløst inden for denne fortrydelsesperiode.

For at udøve en sådan ret skal du informere Goodiebox via e-mail på [email protected] ved hjælp af en klar erklæring (du kan bruge den vedlagte standardfortrydelsesformular, som ikke er obligatorisk). For at overholde fortrydelsesfristen er det nødvendigt, at du sender en sådan meddelelse inden udløbet af fortrydelsesfristen.

Konsekvenser af en annullering : Goodiebox refunderer straks og senest inden for fjorten (14) dage fra den dag, hvor Goodiebox modtog meddelelsen om annullering, de betalinger, der vedrører det købte produkt ( minus eventuelle ekstra forsendelsesomkostninger som følge af et andet valg af leveringsmetode, dvs. dyrere end den, som Goodiebox tilbyder), hvis kontrakten annulleres. Ved tilbagebetaling vil Goodiebox anvende samme betalingsmiddel som ved den oprindelige transaktion, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt, og der vil ikke blive opkrævet gebyrer for en sådan tilbagebetaling. Ingen annullering vil blive betragtet som gyldig, hvis produktet er gået tabt på grund af manglende proces fra din side.

OPHØR AF FORTRYDELSESRETTEN

Hvis du ønsker at fortyde kan du gøre brug af denne skabelon (det er ikke et krav). Ønske om fortydelse skal sendes via e-mail til [email protected]

Jeg/vi* tilbagekalder hermed den kontrakt, som jeg/vi* har indgået om:

Køb af følgende varer*:

Levering af følgende tjeneste*:

Bestilt den*/modtaget den*:

Navn på forbruger(e):

Forbrugerens/forbrugernes adresse:

Forbrugerens/forbrugernes underskrift, kun hvis opsigelsen er givet på papir:

Dato:

*Gengiv venligst de tilfælde, hvor det ikke er relevant.

 1. Returpolitik

Hvis du returnerer et produkt af en anden gyldig grund (f.eks. hvis du mener, at produktet er defekt), undersøger vi det returnerede produkt og giver dig besked (via e-mail eller andre tilgængelige midler) inden for en rimelig tidsperiode med oplysninger om din tilbagebetaling, medmindre udskiftning af produktet i stedet er mulig.

For at få en erstatning eller få refunderet skal du absolut kontakte vores Team Happiness inden for 14 dage fra levering af produktet/produkterne på [email protected], og følge de angivne trin. Refusion vil ikke være mulig, hvis du ikke har fulgt vores proces, og at vi ikke kan kontrollere status for det returnerede produkt. Desuden vil du ikke kunne gøre krav på en forsvundet vare og opkræve betalingen tilbage på din bankkonto, hvis du ikke har hævdet, at produktet er gået tabt hos os før. Det betyder, at enhver uretfærdig tilbageførsel kan blive fulgt op af en inddrivelsessag, enten direkte fra os eller via et inkassobureau.

 1. Ansvar, erstatningsansvar, erstatning, force majeure

Blokering af medlemskonto - i tilfælde af manglende overholdelse af disse vilkår, manglende betaling af en ordre, ukorrekte oplysninger ved oprettelse af en konto eller mulig skade i strid med Goodiebox' interesser forbeholder vi os ret til at blokere adgangen til webstedet og de tilbudte tjenester eller, afhængigt af overtrædelsens grovhed, til at annullere dit abonnement og din medlemskonto, uden at der kan gøres krav på erstatning. Vi forbeholder os også retten til at afstå fra at indgå en aftale med en person, der allerede har overtrådt ovennævnte regler.

Indhold fra tredjepart - Goodiebox er i sin egenskab af tredjepart ikke ansvarlig for indholdet på sine partneres websteder eller for konflikter mellem medlemmer, kunder og partneres websteder eller partneres mærker. Som led i at indlede en check-out for et abonnement skal du oprette en medlemskonto og give os visse oplysninger. Det er ikke muligt at gennemføre en ordre eller et abonnement uden at oprette en sådan medlemskonto. Derfor anbefaler vi dig at læse omhyggeligt og sideløbende vores privatlivspolitik for fuldt ud at forstå, hvordan vi bruger og behandler de oplysninger, vi indsamler fra og om dig. De oplysninger, du giver, skal til enhver tid være sandfærdige.

Sikkerhed og fortrolighed - din adgangskode skal opbevares sikkert, og du er ansvarlig for sikkerheden af den. Goodiebox kan ikke holdes ansvarlig for enhver brug eller uautoriseret adgang til din medlemskonto eller for andre brud på sikkerheden. Du accepterer at underrette Goodiebox straks, eller uden unødig forsinkelse, efter du har meddelt uautoriseret adgang til eller brug af din medlemskonto. Goodiebox kan suspendere eller opsige din adgang til enhver tid med eller uden varsel. Oplysninger, som du bruger til at logge ind på din medlemskonto (f.eks. dit navn og din adgangskode), er personlige og fortrolige. Disse oplysninger kan kun ændres på initiativ af medlemmet eller af Goodiebox, f.eks. hvis adgangskoden er blevet glemt. Du er dog fortsat fuldt ud ansvarlig for brugen af dine adgangsoplysninger og skal holde dem hemmelige. En eventuel videregivelse af oplysningerne kan på ingen måde bebrejdes Goodiebox, og Goodiebox kan på ingen måde holdes ansvarlig for skader, der skyldes, at dine personlige og fortrolige oplysninger videregives og anvendes af en tredjepart.

Ansvarsbegrænsning - i det omfang loven tillader det, kan Goodiebox, dets moderselskab, datterselskaber, associerede selskaber eller nogen af deres respektive ledere, direktører, medarbejdere, agenter, efterfølgere, datterselskaber, efterfølgere, leverandører, partnere, associerede selskaber eller tredjeparter, der leverer oplysninger på webstedet, under ingen omstændigheder gøres ansvarlige over for en bruger af dette websted (bruger, kunde, medlem), eller enhver anden person eller enhed for nogen direkte, specielle, tilfældige, følgeskader eller eksemplariske skader (herunder, men ikke begrænset til, skader for tab af fortjeneste, tab af data eller tab af brug), der opstår som følge af brugen eller manglende mulighed for at bruge webstedet, uanset om det er baseret på garanti, kontrakt eller forsømmelighed, selv om Goodiebox er blevet underrettet om eller burde have været bekendt med muligheden for sådanne skader eller tab. I det omfang loven tillader det, må det samlede ansvar for Goodiebox, dets associerede selskaber eller nogen af deres respektive ledere, direktører, medarbejdere, agenter, efterfølgere, datterselskaber, leverandører, partnere, associerede selskaber eller tredjeparter, der leverer oplysninger på webstedet, for direkte skader under ingen omstændigheder overstige det samlede beløb, som du har betalt til Goodiebox i forbindelse med den begivenhed, der har givet anledning til et sådant ansvar, i de foregående tolv måneder.

Skadesløsholdelse - du accepterer at holde Goodiebox, dets moder- datterselskaber, divisioner samt deres respektive ledere, direktører, medarbejdere og agenter skadesløsholdt og forsvaret mod alle krav, forpligtelser, skader, omkostninger og udgifter til forsvar, herunder advokatsalærer, der på nogen måde opstår som følge af eller er relateret til din brug af webstedet, din overtrædelse af disse vilkår, ærekrænkende eller krænkende indhold, som du har lagt ud på webstedet, eller din overtrædelse af nogen lov eller en tredjeparts rettigheder.

Force majeure - Goodiebox er ikke ansvarlig for manglende eller forsinket opfyldelse af medlemskabsforpligtelser, der skyldes begivenheder uden for vores kontrol ("Force Majeure-hændelse"). Ved force majeure begivenhed forstås enhver handling, begivenhed, omstændighed eller hændelse eller enhver kombination af sådanne begivenheder eller omstændigheder (eller enhver af konsekvenserne heraf), som gør det umuligt for Goodiebox at opfylde alle eller en del af sine forpligtelser i henhold til disse vilkår; som er uforudsigelig og uden for Goodiebox' rimelige kontrol - forudsat at Goodiebox har taget alle de skridt, som det med rimelighed kunne forventes at have taget for at forhindre en sådan handling eller begivenhed i at indtræffe (eller enhver af dens konsekvenser). Force Majeure-hændelser kan omfatte, men er ikke begrænset til, strejker, lockout eller andre faglige aktioner; brand, oversvømmelser, eksplosioner, pandemier; krige eller fjendtligheder, krav fra myndighederne, civile uroligheder eller trussel om terrorangreb; manglende mulighed for at benytte jernbaner, skibe, fly, biler eller anden offentlig eller privat transport; og manglende mulighed for at benytte offentlige eller private telekommunikationsnetværk. Vores medlemsservice anses for at være suspenderet i den periode, hvor der foreligger en force majeure-hændelse. Goodiebox vil gøre alle rimelige bestræbelser på at bringe force majeure-hændelsen til ophør eller finde en løsning, der gør det muligt for os at opfylde vores medlemskabsforpligtelser på trods af en sådan force majeure-hændelse.

 1. Diverse

Overdragelse af rettigheder og forpligtelser - du må ikke overdrage dine rettigheder eller forpligtelser, der følger af dit abonnement, uden vores forudgående skriftlige samtykke.

Valg af lovvalg og tvister - disse vilkår og alle spørgsmål vedrørende webstedet er underlagt og skal fortolkes i overensstemmelse med dansk lovgivning. Tvister, der opstår i forbindelse med disse vilkår og alle spørgsmål vedrørende webstedet, skal afgøres af de danske civile domstole.

Alternativ tvistbilæggelse - Europa-Kommissionen stiller en platform til rådighed for online tvistbilæggelse (OS), som du kan finde på http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Goodiebox deltager ikke i tvistbilæggelsesprocedurer ved et forbrugervoldgiftsnævn.

Bestemmelser - hvis en eller flere af bestemmelserne i disse vilkår erklæres ugyldige ved lov eller en retligt bindende domstolsafgørelse, forbliver de resterende bestemmelser fuldt ud i kraft.

Beskyttelse mod svindel - som en del af vores procedurer for ordrebehandling forbeholder vi os retten til at afvise at behandle en ordre på grund af mistanke om svindel, uautoriseret eller ulovlig aktivitet. Hvis vi har mistanke om svigagtig, uautoriseret eller ulovlig aktivitet, kan vi afvise din ordre eller kontakte dig for at bekræfte en sådan ordre. Vi forbeholder os også ret til at annullere konti eller nægte at levere til visse adresser på grund af mistanke om svindel, uautoriseret eller ulovlig aktivitet. Vi træffer disse foranstaltninger for at beskytte vores medlemmer og kunder samt os selv mod svindel og andre uautoriserede eller ulovlige aktiviteter. Bemærk venligst, at når vi behandler dine personlige oplysninger med henblik på denne forebyggelse af svig, handler vi altid i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Afkald/retsmidler - Goodiebox' manglende delvise eller fuldstændige udøvelse af sine rettigheder eller afkald på en overtrædelse af disse Vilkår forhindrer ikke den efterfølgende udøvelse af sådanne rettigheder eller anses for at være et afkald på en efterfølgende overtrædelse.

Ansvarsfraskrivelse - Ingen professionel rådgivning - alle oplysninger fra os vedrørende de produkter, vi tilbyder (f.eks. produktbeskrivelser eller instruktioner), er udelukkende til oplysningsformål. Du bør ikke foretage dig noget på grundlag af oplysninger på webstedet, og brugen af vores websted er ikke beregnet til at erstatte professionel rådgivning. Du bør læse og nøje følge alle produktetiketter, emballageblanketter og instruktioner samt alle producentens anvisninger og advarsler og søge uafhængig professionel rådgivning, når det er relevant. Ethvert indhold fra tredjeparter, herunder materialer og anmeldelser, der er indsendt af medlemmer, enhver erklæring eller mening skal betragtes "som sådan", og de afspejler ikke nødvendigvis Goodiebox' mening eller rådgivning. Vi kan aldrig holdes ansvarlige eller ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for indholdet eller nøjagtigheden af materiale leveret af tredjeparter. Det er hensigten, at Goodiebox gør sit bedste for at overvåge sådant indhold. Goodiebox hverken erklærer eller garanterer, at ingredienserne, allergenerne og andre produktoplysninger på webstedet er nøjagtige eller fuldstændige, da disse oplysninger leveres af produktproducenterne eller leverandørerne, og producenterne kan i visse tilfælde ændre deres produkter. Vi anbefaler derfor, at du ikke udelukkende stoler på oplysningerne på vores websted, men at du konsulterer produktets etiket eller kontakter producenten direkte, hvis du har specifikke allergiske bekymringer eller spørgsmål om et produkt.