Goodiebox logo

Goodiebox - Käyttöehdot

Keitä me olemme : Me olemme Goodiebox ApS., yritys, joka on rekisteröity osoitteeseen Artillerivej 86, 5., 2300 Kööpenhamina, Tanska, CVR no. 34 08 72 88 (yhdessä tytäryhtiöidemme, emo- tai sisaryhtiöidemme kanssa "Goodiebox", "me", "meitä", "meidän").

Mitkä nämä ehdot ovat: Sijainnistasi riippuen pääset verkkosivustomme tai verkkokauppamme eri aliverkkotunnuksiin, joita kaikkia ylläpitää Goodiebox ja joista käytetään nimitystä "verkkosivustomme" tai "Goodiebox-verkkokauppa". Nämä käyttöehdot koskevat kaikkia mahdollisia vuorovaikutuksiamme; jos käytät verkkosivustoamme, jos tilaat jonkin palveluistamme tai ostat tuotteen (yhdessä "tilauksemme" tai "tuotteemme"). Nämä ehdot ja kaikki sovellettavat tietosuojakäytännöt, lisäehdot tai päivitykset muodostavat sopimuksen Goodieboxin kanssa.

Ole hyvä ja käytä hetki tämän lukemiseen : Ennen kuin lähetät tilauksen, vahvistat, että olet lukenut, ymmärtänyt ja sitoutunut noudattamaan näitä ehtoja. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa meihin yhteyttä osoitteessa [email protected]. On tärkeää, että ymmärrät nämä ehdot, koska niiden tarkoituksena on suojella sinua kuluttajana. Jos et hyväksy näitä ehtoja, sinun ei tule käyttää verkkosivustoamme, eikä tilata jäsenyyttämme tai tuotteitamme.

Muutokset ehtoihin: Sinua sitovat ehdot, jotka ovat voimassa silloin, kun teet tilauksesi Goodieboxista. Saatamme muokata ehtojamme vastaamaan tilauksiemme, tuotteisiimme ja tarjontaamme tehtyjä muutoksia. Tässä tapauksessa voimme julkaista päivityksen suoraan verkkosivustollamme, ellei tällainen muutos ole materiaalinen tai merkittävä. Tässä tapauksessa ilmoitamme sinulle etukäteen, ja sinulla on neljätoista (14) päivää aikaa vastustaa ilmoitusta sähköpostitse.

 1. Sopimuksen muodostaminen ja sopimuskaudet

Voit tilata tilauksen tai tuotteitamme vain, mikäli olet 18-vuotias tai sitä vanhempi. Rekisteröitynä käyttäjänä ("jäsenenä") sinulla on oikeus vain yhteen tiliin Goodieboxilla (kun taas samaan jäsentiliin voi liittyä useita tilauksia) ja pidätämme oikeuden selvittää ja tutkia asiaa, jos epäilemme, että sinulla on useita tilejä, mikä voi johtaa tilin jäädyttämiseen tarvittaessa. Kun olet tilannut tilauksen tai tuotteen, vahvistamme tapahtuman lähettämällä sinulle vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sinun ja meidän välisemme sopimus alkaa vasta, kun olemme lähettäneet sinulle vahvistussähköpostin tai kun tuote on toimitettu sinulle. Välittömästi tilaustasi seuraava vahvistus tilauksen vastaanottamisesta ei merkitse meiltä sopimuksen hyväksymistä, eikä tuotteiden esittely ole laillisesti sitova tarjous, vaan ei-sitova verkkoluettelo. Täyttämällä tilauksen teet sitovan tilauksen tuotteelle tai tuotteille, jotka haluat ostaa. Goodiebox omaa yksin vastuun ja harkintavallan hyväksyä sopimuksen tekemisen kanssasi. Kaikki verkkosivustolla esitettyjen tuotteiden kuvaukset, kuvat, viittaukset, ominaisuudet, sisältö, työselitykset, tuotteet ja tuotteiden hinnat voivat muuttua milloin tahansa ja ilman erillistä ilmoitusta (Goodiebox-verkkokaupoissa saatavilla olevia tuotteita koskee kanssamme työskentelevien tuotemerkkien varastot ja sopimukset). Näin ollen minkään tuotteen sisällyttäminen sivustolle ei tarkoita tai takaa, että nämä tuotteet ovat saatavilla kaikkina aikoina.

Sijainnistasi riippuen voimme tarjota erilaisia tuotteita ja palveluita. Siksi sinun kannattaa varmistaa, että olet liittynyt verkkosivuillamme oikeaan aliverkkotunnukseen, etkä saa käyttää virtuaalista erillisverkkoa (VPN) tai muita keinoja päästäksesi eri maan sivulle ( esim. jos asut Tanskassa, sinun ei pitäisi yrittää tehdä tilausta belgialaisilta verkkosivuiltamme, ja logistisista syistä voimme peruuttaa tilauksesi tällaisessa tilanteessa, vaikka olisit jo saanut vahvistussähköpostin ).

 1. Hinta ja maksu

Lukuun ottamatta ilmeisiä virheitä (ei rajoitu painovirheisiin), verkkosivuilla ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron ja ovat voimassa aina. Huomioithan, että jos arvonlisävero muuttuu tilauksen tekemisen ja tuotteiden toimittamisen, mukaan lukien tilauspohjaisten tuotteiden, välisenä aikana, muokkaamme arvonlisäveroa, ellet ole maksanut sitä kokonaisuudessaan ennen veron muutoksen voimaantuloa.

Jos tilaushinta muuttuu, ilmoitamme sinulle, ja sinulla on neljätoista (14) päivää aikaa vastustaa sitä siitä, kun olet vastaanottanut ilmoituksen sähköpostitse. Vastalauseesi johtaa tilauksesi irtisanomiseen, ellet ole maksanut sitä kokonaisuudessaan ( esim. ennakolta maksetuissa tilauksissa tai maksusitoumustilauksissa, tilaus päättyy määräajan päättyessä ). Goodiebox ei ole vastuussa, jos jäsen ei ole toimittanut tarkkoja tietojaan eikä näin ollen ole saanut ennakkoilmoitusta. Jäsenet ovat vastuussa kaikkien sähköpostikansioidensa tarkistamisesta, eikä Goodiebox voi olla vastuussa, jos ilmoitus päätyy roskapostiin.

Tilaukset koostuvat yleensä säännöllisestä maksusta ("Säännöllinen Maksuaikataulun Mukainen Maksu"), kuten esimerkiksi kuukausi- tai neljännesvuosimaksusta. Kun teet tilauksen, sitoudut maksamaan tällaisen Säännöllisen Maksuaikataulun Maksun, kunnes sopimus irtisanotaan, joko sinun puolestasi, jos peruutat tilauksesi, tai meidän oman harkintamme mukaan ja ellet ole tilannut määräaikaista tarjousta ennakkomaksulla (mikäli saatavilla). Ensimmäinen maksu laskutetaan välittömästi tilauksen yhteydessä, ja seuraavat kausittaiset tilausmaksut maksetaan säännöllisen maksuaikataulun sekä valitsemasi tarjouksen mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että tilaushetkestä ja valitsemastasi tilaustyypistä riippuen sinulla voi olla kaksi peräkkäistä maksua tilauksesi alussa (ensimmäinen maksu välittömästi tilauksen yhteydessä, jotta saat ensimmäisen boxin, ja sitten toinen maksu normaalin maksuaikataulun mukaisesti seuraavan kuukauden boxille).

Tilatessasi tai lunastaessasi lahjakorttia sinun on valittava maksutapa ja sinut voidaan ohjata maksupalveluntarjoajan verkkosivuille. Goodiebox ei ole vastuussa näiden kolmansien osapuolien palveluntarjoajien ehdoista, ja hyväksyt sen, että Goodiebox veloittaa normaalin maksuaikataulun mukaisen maksusi tällä valitulla maksutavalla ilman erillistä hyväksyntää, ellet muuta haluamaasi maksutapaa suoraan jäsentilisi kautta - ei myöhemmin kuin yksi (1) päivä ennen maksupäivää. Ymmärrät ja hyväksyt, että olet vastuussa maksutapasi muuttamisesta sopimusjakson aikana tarvittaessa (esim. jos maksukorttisi vanhenee tai jostakin muusta epäonnistuneesta maksutapahtumasta johtuvasta syystä).

Jos maksusi käsittely ei jostain syystä onnistu, pidätämme oikeuden yrittää maksua uudelleen päivittäin tai lähettää sinulle suoran maksulinkin.

Keskeytys maksamatta jättämisen vuoksi: jos emme pysty laskuttamaan summaa joka sinun tulee maksaa, useiden yritysten jälkeen, voimme päättää keskeyttää Tuotteen toimituksen, kunnes olet maksanut erääntyneen summan, tai irtisanoa kanssasi tehdyn sopimuksen. Haluamme ystävällisesti huomauttaa, että maksun laiminlyönnistä johtuva tilauksen keskeyttäminen tai näiden Ehtojen mukaisten oikeuksien ja oikeussuojakeinojen toteutumisen epäonnistuminen tai viivästyminen, joka koskee maksusi laiminlyöntiä, ei tarkoita meidän osaltamme luopumista oikeuksistamme tai oikeussuojakeinoistamme, eikä se estä tai rajoita tällaisten oikeuksien, oikeuskäytänteidemme tai muiden oikeuksiemme mukaisia jatkotoimenpiteitä. Goodiebox pidättää oikeuden lisätutkimuksille ja oikeuden ryhtyä toimiin, jos jäsen laskuttaa laittomasti takaisin tilauksensa tai ostamansa tuotteen summan, kun hän on jo vastaanottanut tilauksensa näiden ehtojen mukaisesti, mutta ei ole palauttanut sitä palautuskäytännön mukaisesti. Goodiebox voi käyttää kolmansien osapuolten palveluntarjoajia (esimerkiksi perintätoimistoja) maksamattomien ja/tai erääntyneiden laskujen takaisinperintään.

Voimme tarjota maksuja Goodiepoints-pisteitä. Jos näin on, tuotteen ostamiseen tarvittava Goodiepoints-pisteitä määrä ilmoitetaan verkkosivustollamme sekä kaikki tämän maksutavan käyttämiseen tarvittavat tiedot. Goodiepoints-pisteitä yhteisarvoa ei voida pitää minkäänlaisena käteissummana eikä sitä voida vaihtaa rahaksi. Vaikka tämä on osa jäsenten kanta-asiakasohjelmaa, ymmärrät ja hyväksyt, että tätä maksutapahtumaa ei voida eikä tule pitää "ei-ilmaisena sähköisenä palveluna" eikä se aiheuta maksuja.

Kampanjat, tarjoukset ja alennukset eivät voi olla voimassa takautuvasti, eikä niitä voi yhdistää olemassa oleviin alennuksiin tai hintakampanjoihin. Mikä tahansa aktivoimasi tuote/tilausyhdistelmä voi vaikuttaa tilaushintaasi. Jos siis muutat tilauksesi muotoa etkä siten enää täytä ehtoja tietyn kampanjan, tarjouksen tai alennuksen saamiseksi, pidätämme oikeuden veloittaa sinulta eri kuukausihinnan. Jos esimerkiksi tarjosimme sinulle alennusta Crush Boxista, koska olit jäsenenä aktiivisella kuukausitilauksella, saatamme päättää, että sinun tulee maksaa koko summa Crush Boxista, jos päätät keskeyttää kuukausitilauksesi. Teemme aina parhaamme ilmoittaaksemme sinulle ennen muutosta. Lisäksi Goodiepoints-pisteitä tehdyillä maksuilla ei ole oikeutta ylimääräisiin kampanjoihin tai alennettuihin hintoihin.

 1. Toimitusaika

Kun ostat yksittäisen tuotteen Goodieboxin verkkokaupoistamme, toimitusaika on arvioitu verkkosivustolla tai tilausvahvistuksessasi. Kun ryhdy tilaajaksi, ensimmäinen boxisi lähetetään viiden (5) arkipäivän kuluessa ensimmäisestä maksupäivästä, ellei verkkosivustollamme (tai varastosta) ole toisin ilmoitettu.

Huomaa, että emme ole vastuussa, jos annoit meille väärät tai puutteelliset toimitustiedot tai jos et ole noutanut tilaustasi valitsemastasi toimitusosoitteesta. Et voi muuttaa toimitusosoitettasi sen jälkeen, kun maksu on vahvistettu, ja jos toimitus epäonnistuu tällaisen epäonnistumisen vuoksi ja/tai jos meidän on lähetettävä sinulle tilaus uudelleen, pidätämme oikeuden veloittaa kohtuullisen lisäsumman korvataksemme mahdolliset logistiikan lisäkustannukset. Suosittelemme ottamaan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme, jos toimitustietosi ovat virheelliset, mutta emme ole vastuussa virheellisistä tai puutteellisista tiedoista johtuvista myöhästymisistä. Goodieboxin vastuu päättyy, kun tilaus on toimitettu ilmoitettuun osoitteeseen; sinun vastuullasi on hakea tilaus oikealla tavoin.

Meistä riippumattomien virheiden sattuessa, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ilmoittaaksemme niistä sinulle, ja jos viivästyksestä tulee huomattavan suuri (vaikkakaan se ei ole ollut meistä johtuva), pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksesi ja palauttaa kaikki mahdollisesti suorittamasi maksut tähän liittyen. Jos kuukausijäsenenä ollessasi, boxi on loppuunmyyty, eikä sitä sen vuoksi ole enää saatavilla, pidätämme oikeuden korvata boxisi ja, mikäli se ei ole mahdollista, olla toimittamatta sitä. Viimeisimmässä tapauksessa maksusi palautetaan.

 1. Goodiepoints

Goodiepoints-pisteitä voidaan antaa sinulle oman harkintamme mukaan, kun suoritat tietyn toiminnon (kuten esimerkiksi kirjoittaessasi tuotearvostelun tai kutsuessasi ystäviä liittymään Goodieboxille). Näitä pisteitä voidaan käyttää useisiin asioihin, mukaan lukien mutta ei rajoittuen tuotteiden ostamiseen verkkokaupasta, jos niitä on saatavilla. Goodiepointsit laitetaan suoraan jäsentilillesi ja liitetään nimeesi; Ne eivät ole vaihdettavissa. Goodiepointsit ovat käytettävissä 12 kuukauden ajan ja saldo vanhenee (kun käytät goodiepointseja, ne kuluvat järjestyksessä vanhimmista uusimpiin; mikäli vanhimmat goodiepointsisi ehtivät vanhentua, tämä saattaa johtaa goodiepointsiesi vähenemiseen, muttei välttämättä niiden loppumiseen täysin, mikäli sinulla on yhä pisteitä viimeisen 12 kuukauden ajalta). Goodiebox voi muuttaa tai peruuttaa Goodiepoints-ohjelmansa milloin tahansa ja oman harkintansa mukaan ja ilmoittaa siitä sinulle etukäteen, jos se katsotaan tarpeelliseksi. Kun peruutat tilauksesi eikä jäsentiliisi liity tilausta, kaikki jäljellä olevat goodiepointsit (jos sellaisia on) vanhenevat.

 1. Happy Invite -kutsu

Happy Invite -linkki on henkilökohtainen linkki, jonka on tarkoitettu jäsenten lähetettäväksi, Goodieboxin esittelemiseksi perheelleen, ystävilleen, tuttavilleen, kollegoilleen ja muille lähipiirinsä ihmisille. Toisin sanoen sen avulla jäsenet voivat jakaa alennuskoodeja omalle verkostolleen, omien kanaviensa kautta houkutellakseeen uusia jäseniä vastineeksi joistakin eduista, kuten Goodiepoint-pisteistä. Sitä ei saa missään tapauksessa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin ja/tai muussa yhteydessä kuin Goodieboxin alun perin tarkoittamana. Siksi ei ole sallittua käyttää tuotenimeä "Goodiebox" URL-yhdistelmissä houkutellakseen vierailijoita, jotka rekisteröityvät käyttämällä yllä olevaa Goodiebox-alennuskoodia. Kun Happy Invite -linkkiä käytetään uuden tilauksen aktivoimiseen, linkin lähettänyt jäsen voi saada Goodiepoints-pisteitä tai muita ilmoitettuja etuja, kun taas uusi jäsen saa alennuksen. Goodiebox pidättää oikeuden rajoittaa kunkin jäsenen kutsujen määrän 12 onnistuneeseen Happy Invite -kutsuun, ja Goodiebox pidättää oikeuden muuttaa tätä onnistuneiden kutsujen enimmäismäärää, milloin tahansa oman harkintansa mukaan (eikä siksi ole rajoitettu näihin ehtoihin). Kun sovellettava kutsuraja on saavutettu, jäsen voi edelleen esitellä Goodieboxia perheelleen, ystävilleen, tuttavilleen, kollegoilleen ja muille lähistöllä oleville ihmisille, mutta se ei anna ylimääräisiä Goodiepointeja ja/tai muita ilmoitettuja etuja (se kuitenkin antaa alennuksen uudelle jäsenelle). Kaikenlainen järjestelmän manipulointi (kuten esimerkiksi väärennetyn IP-osoitteen avulla, väärennetyn henkilöllisyyden tai automatisoidun järjestelmän käyttö) johtaa myönnettyjen goodiepoints-pisteiden ja/tai muiden ilmoitettujen etujen peruuttamiseen, ja kyseisen jäsenen tilin lopettaminen. Huomaa, että Happy Invite -tarjouksia, linkkejä ja alennuskoodeja saa käyttää vain kerran per henkilö (eikä kerran luotua tiliä kohti). Goodiebox pidättää oikeuden peruuttaa väärin hankitut goodiepoints-pisteet ja/tai muut ilmoitetut edut (esim. jos sama henkilö on käyttänyt eri linkkejä ja/tai alennuskoodeja luomalla useita tilejä) rajoittamatta sen oikeutta vaatia korvausta suorista, erityisistä, tahattomista, välillisistä tai esimerkillisistä vahingoista (mukaan lukien mutta ei rajoittuen tuoton menetyksiin johtavat vahingot), jotka johtuvat Happy Invitesin tai muiden soveltuvien kanta-asiakasohjelmien väärinkäytöstä. Goodiebox varaa lisäksi oikeuden estää tilin tai maksutapahtuman ja tarkistaa sen henkilön henkilöllisyyden, joka on osoittanut epäiltyä käyttäytymistä näissä ehdoissa kuvatun aiotun käytön ulkopuolella. Mikäli koet, että Goodiebox on tehnyt virheen estämällä tilisi tai maksutapahtumasi, ota meihin yhteyttä välittömästi, niin tarkistamme tilisi tilanteen kanssasi.

 1. Goodiebox-verkkokaupat

Nämä ehdot koskevat kaikkia Goodieboxin verkkokaupoissa saatavilla olevia tuotteita. Kaikki verkkosivustolla ja erityisesti Goodieboxin verkkokaupoissa kuvattujen tuotteiden kuvaukset, kuvat, viittaukset, ominaisuudet, sisältö, tekniset tiedot, tuotteet ja hinnat voivat muuttua milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta (tuotteet, jotka ovat saatavilla Goodieboxin verkkokaupoissa, ovat riippuvaisia varastoistamme sekä sopimuksistamme niiden tuotemerkkien kanssa, joiden kanssa teemme yhteistyötä). Siksi minkään tuotteen sivustolla oleminen ei tarkoita tai takaa, että nämä tuotteet ovat saatavilla kaikkina aikoina. Goodieboxin verkkokauppojen tuotteilla voi olla sekä normaali- että jäsenhinta. Jäsenhinta koskee jäseniä, joilla on aktiivinen tilaus. Limited edition -tuotteita on rajoitettu erä, ja ne ovat saatavilla niin kauan kuin tavaraa riittää; Goodieboxia ei voida pitää vastuullisena, jos limited editioneita ei ole enää saatavilla ja toimitus on sen vuoksi mahdotonta. Siksi Goodiebox pidättää oikeuden rajoittaa verkosta ostettavien tuotteiden määrää (ei rajoitettu limited editioneihin, vaan kaikkiin saatavilla oleviin tuotteisiin).

 1. Vaihtoyhteisö ja verkkoalustat

Goodiebox omistaa ja/tai hallinnoi joskus sosiaalisen median sivuja, kuten Facebookissa yhteisön vaihtoryhmien ("Goodieboxilaiset" -sivu), Instagramia tai Tiktokkia. Goodiebox pidättää oikeuden hylätä julkaistuja ohjeita rikkovat viestit ja poistaa ja/tai estää käyttäjiä sopimattoman käytöksen vuoksi. Kaikki toiminta verkkosivumme ulkopuolella, erityisesti Goodieboxilaiset Facebook-sivun kautta, on täysin jäsenen omalla vastuulla, emmekä ole vastuussa mistään toimista ja/tai vaihdoista, joita näillä sivuilla tapahtuu. Lisäksi kehotamme kaikkia lukemaan kunkin tietyn verkkoalustan käyttöehdot ennen sen käytön aloittamista. Vaikka Goodieboxilla ei ole velvollisuutta valvoa lähetettyä sisältöä, se voi tehdä niin ajoittain. Siksi pidätämme oikeuden poistaa oman harkintamme mukaan mitä tahansa sisältöä mistä tahansa syystä. Goodiebox ei missään olosuhteissa ole vastuussa mistään kolmansien osapuolien sisällöstä tai materiaaleista, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, sisällössä olevat virheet tai puutteet tai mistä tahansa sen seurauksena aiheutuneesta menetyksestä tai vahingosta kun tällaista sisältöä käytetään. Goodiebox ei kannusta, tue, edusta tai takaa minkään tällaisen sisällön täydellisyyttä, todenperäisyyttä, tarkkuutta tai luotettavuutta eikä tue mitään siinä esitettyä mielipidettä. Kiellämme erityisesti sellaisen sisällön lähettämisen, joka vahingoittaa tai loukkaa kenen tahansa henkilön tai yhteisön tekijänoikeuksia ja/tai muita immateriaalioikeuksia (mukaan lukien oikeudet yksityisyyteen ja julkisuuteen). Lisäksi kiellämme erityisesti tilattujen tuotteiden (tai tilauksen osana saatujen boxien) systemaattisen osittaisen/täydellisen jälleenmyynnin kaupallisin tarkoituksin. Goodieboxilaiset -sivuja, jota jäsenet käyttävät tuotteiden tai boxien järjestelmälliseen jälleenmyyntiin ei tule yhdistää verkkokauppaan, ja Goodiebox estää jäseniä tilaamasta tuotteita tarkoituksenaan on saada siitä voittoa. Goodiebox pidättää oikeuden valvoa ja peruuttaa tilauksen, jos se epäilee tällaista käytöstä, sekä vaatia tilanteesta korvausta.

 1. Verkkosivustomme käyttö

Käyttäjänä hyväksyt, että kaikki sisältö, materiaalit, tekstit, kuvat, videot, grafiikat, tavaramerkit, logot, musiikki, ohjelmistot, Tuotteiden suunnittelu ja muut verkkosivustolla olevat elementit ovat Goodieboxin tai sen lisenssinantajien, tytäryhtiöiden ja kumppanien omaisuutta, ja ne on suojattu immateriaalioikeuksilla tai omistusoikeuksilla ja lainsäädännöllä. Täten tiedostat ja hyväksyt verkkosivuston käytön vain henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön. Tämä tarkoittaa, että hyväksyt ja suostut olemaan myymättä, lisensoimatta, levittämättä, kopioimatta, jäljentämättä, lähettämättä, julkaisematta, mukauttamatta, editoimatta, muokkaamatta tai luomatta johdannaisteoksia mistään verkkosivuston sisällöstä tai materiaalista. Goodiebox myöntää sinulle henkilökohtaisen, rajoitetun, ei-siirrettävissä olevan, ei-yksinoikeudellisen lisenssin päästäksesi ja käyttääksesi verkkosivustoa. Goodiebox pidättää oikeuden oman harkintansa mukaan ja ilman erillistä ilmoitusta tarkistaa verkkosivustolla saatavilla olevia tuotteita ja palveluita sekä muuttaa, keskeyttää tai lopettaa mitä tahansa verkkosivuston osia. Goodiebox ei ole vastuussa sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle tästä, ja voi täten rajoittaa verkkosivuston käyttöä tai pääsyäsi verkkosivulle (osittain tai kokonaan) ilman ennakkoilmoitusta tai seuraamuksia. Olet vastuussa sisällöstä, jonka lataat tai julkaiset tälle verkkosivustolle.

Goodieboxilla me arvostamme sitoutumistasi. Arvostelusi auttavat parantamaan tuotteitamme ja palveluitamme ja siten asiakas-/jäsenkokemustasi. Kun annat meille arvosteluja, muista seuraavat asiat:

- myönnät Goodieboxille pysyvän, peruuttamattoman, maailmanlaajuisen, rojaltivapaan ja ei-yksinoikeudellisen lisenssin käyttää, kopioida, jakaa, näyttää julkisesti, muokata, luoda johdannaisteoksia ja alilisensioida tällaisia materiaaleja tai tällaisen materiaalin osaa. Täten vakuutat, takaat ja sitoudut siihen, että mikään toimittamasi materiaali ei sisällä mitään, mihin sinulla ei ole täyttä oikeutta myöntää meille edellä määriteltyä lisenssiä (mukaan lukien mutta ei rajoittuen tekstiä, kuvia, musiikkia tai videoita);

- lisäksi vakuutat, takaat ja sitoudut siihen, että mikään toimittamasi materiaali ei sisällä herjaavaa tai muuten laitonta, loukkaavaa tai säädytöntä materiaalia. Goodieboxilla on oikeus käyttää mitä tahansa lähettämääsi sisältöä ilman, että siitä aiheutuu sinulle luottamuksellisuus-, syyksilukemis- tai korvausvelvoitteita;

- kaikkiin arvosteluihin sovelletaan näitä ehtoja sekä tietosuojakäytäntöä, joka koskee henkilötietojesi käsittelyä tähän tarkoitukseen.

Verkkomediasisältö: Sama kuin edellä koskee kommenttejasi ja reaktioitasi sosiaalisen median alustoillamme ja yhteisösivuillamme sekä sisältöä, johon merkitset meidät (esim. jos identifioit meidät verkkomediajulkaisussa). Antaessasi meille sisältöä eri sivuillamme tai identifioidessasi meidät jossakin sisällössä, annat täten meille sekä yrityksillemme, edustajillemme, lisenssinomistajillemme, alilisenssinomistajillemme, sopimustyöntekijöillemme, oikeudenomistajillemme, laillisille edustajillemme, tehtävään nimeämillemme henkilöilletai yritysksille ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, niiden vähittäismyyntikumppaneille, markkinointi- tai PR-toimistoille ja muille tytäryhtiöille (yhdessä "lisenssin saaneet osapuolet") maailmanlaajuisen, jatkuvan, peruuttamattoman, tekijänpalkkio-oikeudettoman ja ei-yksinomaisen käyttöoikeuden käyttää, jäljentää, jakaa, esittää julkisesti, muokata, luoda johdannaisia teoksia ja alilisensoida tätä materiaalia tai sen osia millä tahansa Lisenssiosapuolten yksinomaisen harkinnan mukaan määrittelemällä tavalla, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, Lisenssiosapuolten ylläpitämillä verkkosivustoilla ja sosiaalisen median sivuilla, myynninedistämissähköposteissa ja -mainoksissa sekä kaikissa muissa markkinointi-, myynninedistämis- ja mainonta-aloitteissa ja missä tahansa nyt tai myöhemmin tunnistetuissa tiedotusvälineissä ilman minkäänlaisia velvoitteita sinua kohtaan. Lisäksi meillä on tietosuojakäytäntömme mukaisesti oikeus käyttää käyttäjänimeäsi, kuvaasi (kun se on saatavilla), maantieteellistä sijaintiasi (rajoittuen valtioon) ja mitä tahansa muuta saatavilla olevaa tietoa.

Goodiebox epää oikeuden keneltäkään julkaista sopimatonta sisältöä ja estää arvostelun, kommenttien tai minkä tahansa sisällön lisäämisen joko jäsentilin kautta tai verkkoalustoillaan, johon voi sisältyä:

- herjausta, pahoinpitelyä, ahdistelua, vainoamista, uhkaavaa sisältöä tai sisältöä, joka muuten loukkaa muiden laillisia oikeuksia (kuten oikeuksia yksityisyyteen ja julkisuuteen);

- siveettömyyttä, syrjivää kielenkäyttöä tai muuta kielenkäyttöä, joka ei sovellu julkiselle foorumille;

- mainoksia, "roskapostisisältöä" tai viittauksia muihin tuotteisiin, tarjouksiin tai verkkosivustoihin;

- sähköpostiosoitteita, URL-osoitteita, puhelinnumeroita, postiosoitteita tai minkä tahansa muun tyyppisiä yhteystietoja muilta tai itseltäsi;

- aiheettoman kriittisiä tai ilkeitä kommentteja muuta sivulle lähetettyä sisältöä tai sen tekijöitä kohtaan;

- tiedostoja, jotka sisältävät ohjelmistoja tai muuta materiaalia, joka on suojattu immateriaalioikeuksilla (tai yksityisyyden ja julkisuuden oikeuksilla), ellet omista tai hallitse tällaisia oikeuksia tai olet nimenomaisesti saanut kaikki tarvittavat suostumukset tehdäksesi niin; tai,

- tiedostoja tai sisältöjä, jotka sisältävät viruksia, vioittuneita tiedostoja tai muita vastaavia ohjelmistoja tai ohjelmia, jotka voivat vahingoittaa jonkin muun laitteen toimintaa.

 1. Goodiebox-tilauksesi lopettaminen ja automaattinen uusiminen

Tilausboxi ilman vähimmäissitoumusta

Kun tilaat ilman vähimmäissitoumusta, veloitamme sinulta aloitusmaksun ja sen jälkeen toistuvan maksun sovitun tilaushinnan ja säännöllisen maksuaikataulun mukaisesti. Automaattinen uusiminen: tämäntyyppinen tilaus jatkuu, kunnes sinä tai me päätämme peruuttaa sen milloin tahansa ja ilman syytä (alla yksityiskohtaisesti selitettyjen ehtojen mukaisesti). Tällöin et maksa seuraavasta boxista.

Tilausboxi vähimmäissitoumuksella

Saatavilla olevista tarjouksista riippuen saattaa sinulle olla mahdollista hankkia kuukausitilaus vähimmäissitoumuksella; Esimerkiksi 3, 6 tai 12 kuukaudeksi. Tällöin ymmärrät ja hyväksyt, että tällaisessa tilauksessa on alku- ja toistuva maksu, ja olet vastuussa kaikista toistuvista maksuista ennen meidän välisen sopimuksemme päättymistä (kun sitoumusjakso on päättynyt ja mikäli olet pyytänyt peruutusta ennen kuin sopimus uusitaan). Automaattinen uusiminen: sitoumusjakson lopussa; tilauksesi uusitaan automaattisesti samaksi ajaksi kuin aikaisemmin, ellet peruuta sitä etukäteen; milloin tahansa tilauksesi aikana ja vähintään neljätoista (14) päivää ennen sitoumusjakson päättymistä. Huomaathan, että automaattisen uusimisen peruuttaminen ei vaikuta nykyiseen tilaukseesi, joka pysyy aktiivisena jakson loppuun asti.

Lahjakorttien tilaus

Voimme tarjota lahjakortteja tietyn määrän boxeja lunastamiseen tai tuoteiden tilaamiseen määritellyllä arvolla (riippuen saatavilla olevista tarjouksista). Kun lahjakortti on lunastettu, se tulee käyttää kokonaisuudessaan, eikä sitä voi keskeyttää ja jatkaa. Automaattinen uusiminen: lahjakortit maksetaan etukäteen, ja niiden voimassaolon päätyttyä ne uusitaan automaattisesti. Kortin saaneen henkilön tulee luoda jäsentili syöttääkseen tilaukseen lahjakortin tiedot ja lunastaakseen sen. Maksutapaa saatetaan kysyä tilin luomisen yhteydessä, mutta mikäli lahjakortin lunastava uusi jäsen ei halua jatkaa tilausta kortin lahjakortin lunastuksen jälkeen, hän voi peruuttaa tilauksensa milloin tahansa tilausjakson aikana ja viimeistään neljätoista (14) päivää ennen tilausjakson loppua. Lahjakortit ovat voimassa kaksi (2) vuotta ostopäivästä, ja lunastamattomat lahjakortit tämän ajanjakson jälkeen mitätöidään automaattisesti.

Vain digitaalinen tilaus

Voimme tarjota vain digitaalisia tilauksia päästäksemme erityisesti digitaaliseen sisältöömme jäsenuniversumin kautta (tarjoukset vaihtelevat ajoittain, esim. mindfulness- tai joogatunnit, blogi jne.), saada jäsenhinnat verkkokaupastamme ja voi päivittää milloin tahansa fyysisten laatikoiden vastaanottamiseksi (saatavilla olevista tarjouksista riippuen). Digitaaliselle tilaukselle ei ole vähimmäissitoumusta, ja veloitamme sinulta ensimmäisen maksun tilauksen yhteydessä ja sen jälkeen toistuvan maksun sovitulla tilaushinnalla ja ehdoilla. Automaattinen uusiminen: tämäntyyppinen tilaus jatkuu, kunnes sinä tai me päätämme peruuttaa sen milloin tahansa ja ilman syytä. Jos peruutat vain digitaalisen tarjouksen tilauksen etkä päivitä toiseen saatavilla olevaan tarjoukseen, lopetamme sinulta veloituksen seuraavan laskutusjakson ajalta ja menetät pääsysi digitaaliseen sisältöömme ja kaikkiin muihin etuihin (ja Goodie-pisteesi, jos sinulla on sellaisia, peruutetaan).

Tilauksen tauottaminen, peruuttamisen sijaan

Jäsenet voivat tauottaa tilauspakettinsa ilman vähimmäissitoumusta 1 tai 2 kuukauden ajaksi milloin tahansa. Näin toimiessasi, sinulta ei veloiteta mitään maksuja, jotka muutoin erääntyisivät jakson aikana, etkä saa boxeja, jotka muuten seuraisivat näitä maksuja. Tilauksesi jatkuu automaattisesti kyseisen 1 tai 2 kuukauden jakson päätyttyä. Tauko ei muuta säännöllisen maksuaikataulun eräpäiviä.

PERUUTUSKÄYTÄNTÖ

Suoraan tilisi kautta : Tilauksen voi peruuttaa tai tauottaa jäsentililläsi olevan linkin kautta.

Sähköpostitse : muutoin voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja saat ohjeet peruutukseen itse, ellet nimenomaisesti pyydä Team Happinessia tekemään sitä puolestasi. Jälkimmäisessä tapauksessa pyyntösi tulee olla selkeä ja yksiselitteinen, esim. ”Voitko peruuttaa tilauksen puolestani?”, jolloin Team Happiness käsittelee pyyntösi viiden (5) työpäivän kuluessa. Ole kuitenkin tarkka, sillä jos säännöllisen maksuaikataulusi maksu erääntyy tämän ajanjakson sisällä, saatat joutua maksamaan seuraavasta boxista - siksi suosittelemme aina käyttämään tililläsi olevaa linkkiä tai tekemään peruutuksen muutoin hyvissä ajoin.

Yllä olevat kanavat hyväksytään peruuttamiskeinoiksi, ilman muita vaihtoehtoja.

Ole ystävällinen ja ÄLÄ YRITÄ peruuttaa tilausta postitse – vaikka teemme aina parhaamme palvellaksemme sinua, huomaa, että emme hyväksy peruutuksia postitse, ja sinun vastuullasi on noudattaa irtisanomiskäytäntöämme. HUOMAA MYÖS - on tärkeää tiedostaa, että vaikka Goodiebox suostuu käsittelemään kolmannen osapuolen palveluntarjoajien tekemiä peruutuspyyntöjä, jotka toimivat jäsenten puolesta, mutta joiden kanssa Goodieboxilla ei ole kumppanuussuhdetta (vain koska se on jäsenille helpompaa), oman harkintansa mukaan, tällaisten kolmannen osapuolen palveluntarjoajien on noudatettava Goodieboxin ehtoja ja erityisesti tätä tilauksen peruutusta koskevaa osaa. Siksi postitse lähetettyjä peruutuksia ei oteta huomioon, ja Goodiebox pidättää oikeuden pyytää valtakirjaa tällaiselta kolmannelta osapuolelta varmistaakseen, että jäsen todella pyytää peruutusta. Goodiebox ei ole vastuussa väärinkäsityksistä jäsenen ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajan välillä, ja näin ollen kannustaa kaikkia jäseniä mieluiten käyttämään jäsensivun peruutustoimintoa tai lähettämään sähköpostia suoraan asiakaspalveluumme (Team Happiness). Sama koskee kolmansien osapuolien jäsenen puolesta pyytämää peruutusta. Goodiebox peruuttaa tilauksen välittömästi, jos sitä pyytää alle 18-vuotiaan lapsen vanhempi, tilauksen pankkitilin omistaja, jolta säännöllinen maksu nostetaan, tai jokin nimetty hallinnoitsija. Jos tapauksesi ei kuulu mihinkään edellä mainituista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme (Team Happiness), niin he opastavat sinua.

 1. Tilauksen/tuotteen palautus-/peruutusoikeus

Palautus-/peruutusoikeus: Sinulla on oikeus palauttaa tilauksesi neljätoista (14) päivää:

- päivästä, jolloin vastaanotit ensimmäisen boxin (jos olet sitoutunut tilaussuunnitelmaan), tai

- päivästä, jolloin olet vastaanottanut ostamasi tuotteen verkkokaupastamme, tai

- päivästä, jolloin maksoit lahjakortin ja niin kauan kuin sitä ei ole lunastettu tämän peruutusajan kuluessa.

Käyttääksesi tätä oikeutta, sinun on ilmoitettava siitä Goodieboxille sähköpostitse osoitteeseen [email protected] selkeällä ilmaisulla (voit käyttää alla esiteltyä palautusviestin muotoa, joka ei kuitenkaan ole pakollinen). Palautusajan noudattamiseksi sinun on lähetettävä tällainen ilmoitus ennen palautusajan päättymistä.

Palautuksen seuraukset : Jos sopimus puretaan, Goodiebox hyvittää ostettuun tuotteeseen liittyvät maksut ( miinus mahdolliset ylimääräiset toimituskulut, jotka johtuvat erilaisen toimitustavan valinnasta eli kalliimmasta, kuin Goodieboxin tarjoama toimitustapa ), viipymättä ja viimeistään neljäntoista (14) päivän kuluessa päivästä, jolloin Goodiebox vastaanotti palautusilmoituksen. Goodiebox käyttää takaisinmaksussa samaa maksutapaa, jota käytettiin alkuperäisessä tapahtumassa, ellei toisin ole nimenomaisesti sovittu, eikä tällaisesta takaisinmaksusta peritä maksuja.

Goodiebox voi kieltäytyä maksamasta takaisin ennen kuin tavara on vastaanotettu tai kunnes tavaran palauttaminen on todistettu. Joka tapauksessa sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluumme ja sinulle toimitetaan palautusetiketti (tai mikä tahansa muu käytettävissä oleva tapa) lähettääksesi tuotteet takaisin viipymättä ja joka tapauksessa viimeistään neljäntoista (14) päivän kuluttua palautusilmoituksen tekopäivästä. Tuotteiden palautuksesta aiheutuvat suorat kustannukset voivat olla jäsenen/asiakkaan vastuulla, ja jos et tarvitse meidän sinulle toimittamaamme palautusetikettiä, sinun tulee silti ottaa meihin yhteyttä, jotta voit seurata palautetun tuotteen kulkua. Palauttamista ei pidetä pätevänä, jos tuote katoaa sen takia, ettet ole seurannut sen kulkua.

PALAUTUSOIKEUDEN PÄÄTTYMINEN

Palautuslomakkeen malli (valinnainen): jos päätät perua ostosopimuksen, voit täyttää tämän lomakkeen ja lähettää sen takaisin sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Täten palautan*/peruutan* tilaamani tuotteet*/tuotteen*/palvelun* ja perun kanssanne tehdyn ostosopimuksen seuraavasta tilauksesta:

Palvelun*/tuotteen* tilauspäivä:

Tilattu*/vastaanotettu*:

Kuluttajan nimi:

Kuluttajan osoite:

Päivämäärä ja allekirjoitus:

 1. Palautuskäytäntö

Jos palautat tuotteen muusta pätevästä syystä (esim. jos uskot tuotteen olevan viallinen), tutkimme palautetun tuotteen ja ilmoitamme sinulle (sähköpostitse tai muulla käytettävissä olevalla tavalla) kohtuullisen ajan kuluessa takaisinmaksusi tiedot, ellei tuotteen vaihtaminen ole sen sijaan mahdollista.

Korvaavan tuotteen tai hyvityksen saamiseksi sinun tulee ottaa yhteyttä Team Happinessimme 14 päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden toimituksesta osoitteeseen [email protected] ja noudattaa ohjeita. Hyvitystä ei voida suorittaa, jos et ole noudattanut palautuskäytäntöämme, emmekä voi siksi tarkistaa palautetun tuotteen tilaa. Et voi myöskään vaatia hyvitystä kadonneesta tuotteesta, jos et ole jo aiemmin ilmaissut, että tuote on kadonnut meidän puolestamme. Tämä tarkoittaa, että mitä tahansa epäoikeudenmukaista hyvitystä voi seurata perintätoimi (joko suoraan meiltä tai perintätoimiston kautta).

 1. Vastuu, korvausvastuu, korvaus, ylivoimainen este

Jäsentilin esto - mikäli näitä ehtoja ei noudateta, tilauksen maksua laiminlyödään, tiliä luotaessa annetaan virheellisiä tietoja tai aiheutetaan mahdollista vahinkoa Goodieboxin etujen vastaisesti, pidätämme oikeuden estää pääsyn verkkosivustolle ja tarjottuihin palveluihin, tai rikkomuksen vakavuudesta riippuen, peruuttaa tilauksesi ja jäsentilisi ilman vahingonkorvausvelvoitetta. Pidätämme myös oikeuden olla tekemättä sopimusta sellaisen henkilön kanssa, joka on jo rikkonut edellä mainittuja sääntöjä.

Kolmannen osapuolen sisältö - Goodiebox ei ole kolmantena osapuolena vastuussa kumppaneidensa verkkosivustojen sisällöstä eikä jäsenten, asiakkaiden ja kumppanien verkkosivustojen tai kumppanien tuotemerkkien välisistä konfliktitilanteista. Sitoutuessasi Goodieboxin tilaukseen, yhtenä osana maksuvaihetta sinun on luotava jäsentili ja annettava meille tilausta varten pyytämämme tiedot. Tilausta ei voi suorittaa tai tilata luomatta tällaista jäsentiliä. Siksi suosittelemme, että luet huolellisesti ja samanaikaisesti tietosuojakäytäntömme ymmärtääksesi täysin, kuinka käytämme ja käsittelemme sinulta ja sinusta keräämiämme tietoja. Antamiesi tietojen on oltava aina totuudenmukaisia.

Turvallisuus ja luottamuksellisuus - salasanasi tulee säilyttää turvassa ja sinä olet vastuussa siitä. Goodiebox ei ole vastuussa mistään käytöstä tai luvattomasta pääsystä jäsentilillesi tai mistään muusta tietoturvaloukkauksesta. Sitoudut ilmoittamaan Goodieboxille välittömästi tai ilman aiheetonta viivytystä, mikäli saat tiedon jäsentilisi luvattomasta käytöstä tai jonkun pääsystä sille. Goodiebox voi keskeyttää tai lopettaa käyttöoikeutesi milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot, joita käytät kirjautuessasi jäsentilillesi (kuten nimesi ja salasanasi), ovat henkilökohtaisia ja luottamuksellisia. Näitä tietoja voidaan muuttaa vain jäsenen aloitteesta tai Goodieboxin toimesta, jos esimerkiksi salasana on unohtunut. Olet kuitenkin täysin vastuussa kirjautumistietojesi käytöstä ja sinun on pidettävä ne salassa. Goodieboxia ei voida millään tavalla syyttää tietojen välittämisestä eteenpäin, eikä Goodiebox ole millään tavalla vastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat henkilökohtaisten ja luottamuksellisten tietojesi paljastamisesta tai tällaisten tietojen käytöstä jonkin kolmannen osapuolen toimesta.

Vastuun rajoitus – lain sallimassa suurimmassa laajuudessa Goodiebox, tai sen emoyhtiö, tytäryhtiöt, alayhdistykset tai niiden vastaavat virkailijat, johtajat, työntekijät, edustajat, seuraajat, tytäryhtiöt, tavarantoimittajat, yhteistyökumppanit, alayhdistykset tai mitkään kolmannet osapuolet, jotka tarjoavat tietoja verkkosivustollamme, eivät ole missään tilanteessa vastuussa verkkosivuston käyttäjille (käyttäjälle, asiakkaalle, jäsenelle) tai muille henkilöille tai yhteisöille mistään epäsuorista, erityisistä, sattumanvaraisista, välillisistä tai esimerkillisistä vahingoista (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen vahinkoihin, jotka aiheuttavat rahallisen menetyksen, tietojen menetyksen tai käytön menetyksen), jotka johtuvat verkkosivuston käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää sitä, joko takuun, sopimuksen tai huolimattomuuden perusteella, vaikka Goodieboxille olisi ilmoitettu tai sen olisi pitänyt tietää tällaisten vahinkojen tai menetysten mahdollisuudesta. Korvaus mistään välittömistä vahingoista ei voi ylittää sitä kokonaissummaa, jonka olet maksanut Goodieboxille edellisen kahdentoista kuukauden aikana tällaisen korvausvaatimuksen aiheuttaneen tapahtuman yhteydessä.

Korvaus – sitoudut korvaamaan vahingot, pitämään vaarattomana ja puolustamaan Goodieboxia, sen emoyhtiöitä, osastoja ja tytäryhtiöitä sekä niiden vastaavia virkamiehiä, johtajia, työntekijöitä, edustajia ja alayhdistyksiä kaikilta vaatimuksilta, vastuilta, vahingoilta, kustannuksilta ja puolustuskuluilta, mukaan lukien asianajajan palkkiot, jotka johtuvat tai liittyvät millään tavalla sinun verkkosivuston käyttöösi, näiden ehtojen rikkomiseen sinun puoleltasi, sivustolle lähettämääsi vahingolliseen tai loukkaavaan sisältöön tai lain tai kolmannen osapuolen oikeuksien rikkomiseen sinun osaltasi.

Ylivoimainen este - Goodiebox ei ole vastuussa mistään jäsenyysvelvoitteiden laiminlyönnistä tai viivästyksestä, joka johtuvat tapahtumista, jotka eivät ole meidän hallinnassamme ("Force Majeure" tai “Ylivoimainen este”). Ylivoimainen este tarkoittaa mitä tahansa tekoa, tapahtumaa, olosuhdetta tai tapausta tai mitä tahansa tällaisten tapahtumien tai olosuhteiden yhdistelmää (tai mitä tahansa niiden seurauksia), joka tekee Goodieboxille mahdottomaksi täyttää kaikkia tai osaa heidän velvollisuuksistaan näiden ehtojen mukaisesti; joka on odottamaton ja Goodieboxin kohtuullisen hallinnan ulkopuolella - edellyttäen, että Goodiebox on ryhtynyt kaikkiin toimiin, jotka sen kohtuudella voidaan olettaa toteuttavan estääkseen tällaisen teon tai tapahtuman (tai minkä tahansa sen seurauksen) tapahtumisen. Ylivoimaiset esteet voivat sisältää lakot, työsulut tai muut ammatilliset toimet, mutta eivät rajoitu niihin; tulipalot, tulvat, räjähdykset, pandemiat; sodat tai vihamielisyyksien alkaminen, hallituksen vaatimukset, kansalaislevottomuudet tai terrori-iskun uhka; kyvyttömyys käyttää rautateitä, laivoja, lentokoneita, autoja tai muuta julkista tai yksityistä liikennettä; ja kyvyttömyys käyttää julkisia tai yksityisiä televerkkoja. Jäsenpalvelumme katsotaan keskeytetyksi Ylivoimaisen esteen / Force Majeure -tilanteen ajaksi. Goodiebox tekee kaikkensa lopettaakseen ylivoimaisen esteen tai löytääkseen ratkaisun, jonka avulla voimme täyttää jäsenyysvelvoitteemme tällaisesta ylivoimaisesta esteestä huolimatta.

 1. Sekalaiset

Oikeuksien ja velvollisuuksien siirrot – et voi luovuttaa tilauksestasi aiheutuvia oikeuksiasi tai velvollisuuksiasi ilman ennakkoon annettua kirjallista lupaamme.

Lain valinta ja riidat - Näitä ehtoja ja kaikkia verkkosivustoon liittyviä asioita säännellään ja tulkitaan Tanskan lakien mukaisesti. Näistä ehdoista johtuvat riidat ja kaikki verkkosivustoon liittyvät asiat ratkaistaan Tanskan siviilituomioistuimissa.

Vaihtoehtoinen riidan selvitys Euroopan komissio tarjoaa alustan verkossa tapahtuvalle riitojen ratkaisulle (OS), jonka löydät osoitteesta http://ec.europa.eu/consumers/odr/ . Goodiebox ei osallistu riitojenratkaisumenettelyyn kuluttajasovittelulautakunnassa.

Säännökset - jos yksi tai useampi näiden ehtojen säännöksistä julistetaan pätemättömäksi lailla tai oikeudellisesti sitovalla tuomioistuimen päätöksellä, muut säännökset pysyvät täysimääräisinä.

Petossuojaus - osana tilausten käsittelyä pidätämme oikeuden kieltäytyä käsittelemästä tilausta epäillyn petoksen, tai luvattoman tai laittoman toiminnan vuoksi. Jos epäilemme vilpillistä, luvatonta tai laitonta toimintaa, voimme hylätä tilauksesi tai ottaa sinuun yhteyttä vahvistaaksemme tällaisen tilauksen. Pidätämme myös oikeuden peruuttaa tilit tai kieltäytyä toimittamasta tiettyihin osoitteisiin epäillyn petoksen, luvattoman tai laittoman toiminnan vuoksi. Voimme ryhtyä näihin toimenpiteisiin suojellaksemme jäseniämme ja asiakkaitamme sekä itseämme petoksilta, ja muulta luvattomalta tai laittomalta toiminnalta. Huomaa, että kun käsittelemme henkilötietojasi petosten estämiseksi, toimimme aina tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Luopumis- / oikaisutoimenpiteet – Goodieboxin osittainen tai täysi epäonnistuminen käyttää oikeuksiaan tai luopuminen näiden ehtojen mukaisista jatkotoimenpiteistä rikkomustilanteissa ei estä kyseisten oikeuksien myöhempää käyttöä eikä sitä ei pidetä luopumisena näistä oikeuksista tulevissa rikkomustilanteissa.

Vastuuvapauslauseke: Ei Asiantuntijoiden Ohjeita – kaikki tarjoamiamme tuotteita koskevat tiedot (esim. tuotekuvaukset tai käyttöohjeet) on tarkoitettu vain informatiiviseen käyttöön. Sinun ei tule ryhtyä mihinkään toimiin verkkosivustolla olevien tietojen perusteella, eikä verkkosivustomme käyttöä ole tarkoitettu asiantuntevan neuvonnan korvikkeena. Sinun tulee lukea ja noudattaa tarkasti kaikkia tuoteselosteita, pakkausliitteitä ja ohjeita sekä kaikkia valmistajan ohjeita ja varoituksia ja kysyä tarvittaessa apua riippumattomalta asiantuntijataholta. Kaikki kolmansien osapuolten tarjoamat sisällöt, mukaan lukien kaikki materiaalit ja jäsenten lähettämät arvostelut, kaikki lausunnot tai mielipiteet on katsottava "sellaisenaan", eivätkä ne välttämättä heijasta Goodieboxin mielipiteitä tai neuvoja. Emme ole koskaan vastuussa tai vastuullisia sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle minkään kolmannen osapuolen toimittaman materiaalin sisällöstä tai oikeellisuudesta. Pyrimme siihen, että Goodiebox tekee parhaansa valvoakseen tällaista sisältöä. Goodiebox ei takaa eikä vakuuta, että verkkosivustolla olevat ainesosat, allergeenit ja muut tuotetiedot ovat tarkkoja tai täydellisiä, koska nämä tiedot ovat tuotteiden valmistajien tai toimittajien toimittamia, ja toisinaan valmistajat voivat muokata tuotteitaan. Tästä syystä suosittelemme, että et luota pelkästään verkkosivustollamme esitettyihin tietoihin, vaan tutustut tuotteen etikettiin tai otat yhteyttä suoraan valmistajaan, jos sinulla on erityisiä huolenaiheita koskien allergeenejä tai kysyttävää tuotteesta.